Filter
Kurssit
Espanja Barcelona

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019 in Barcelona Espanjassa

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Esittävien taiteiden opiskelu voi olla yhtä aikaa akateemista ja teknistä. Ala on monitieteellinen ja sen opiskelijat pääsevät sukeltamaan muun muassa tanssin, teatterin, musiikin ja performanssitaiteiden teoriaan ja käytäntöön.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Koska 2. suurin kaupunki Espanjassa, Barcelona on Katalonian pääkaupunki maakunnassa. Se on yli 4 miljoonaa asukasta. Se on vilkas kaupunki, joka isännöi tuhansia turisteja vuosittain. Se on koti University of Barcelona mm.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Barcelona Espanjassa 2019

Read More Read Less

5 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Barcelona

Microfusa

Elektronisen musiikin kurssilla online-tilassa on samat aiheet, joita opetetaan kasvokkain, paitsi käytäntöjä. Kurssi suoritetaan Ableton Live -periaatteella, kuten tavan ... [+]

kuvaus

Elektroninen musiikkituotantokurssi on paras koulutusreitti oppia ja hallita musiikillisen luomistyön työkaluja täydellisemmällä ja edistyneemmällä tavalla.

Kurssi tarjoaa keskeistä tietoa musiikkituotannosta. ääni- ja MIDI-sekvenssien käyttö, äänisynteesi, sekoitus ja käsittely, masterointi jne. parhaiden DAW-työkalujen kanssa.

Kurssi on rakennettu kolmeen osaan, joista neljännes. Verkkokurssina kaikki aktiviteetit toteutetaan virtuaalisessa kampuksessamme, josta pääsee mistä tahansa henkilökohtaisesta laitteesta, tietokoneesta, tabletista tai mobiilista.

Kampuksella on sisältöä ja resursseja, tehtäviä ja ryhmäkeskusteluja, kehitetään musiikkiprojekteja, otetaan yhteyttä opettajiin ja muihin luokkatovereihin, hallitaan aikaa tarpeiden ja saatavuuden mukaan. Tyydyttävä ja täydellinen oppimiskokemus.... [-]

Espanja Barcelona Madrid Spain Online
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
Part-time
6 - 9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Microfusa

Videopelien kurssin musiikkikoostumus on tarkoitettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan ääniraidan luomisesta, yksinkertaisen ohjelmoinnin tutkimuksesta ... [+]

Kuvaus

Viime vuosina sekä elektronisen musiikin tuotanto että videopelien kehitys ovat kokeneet ennennäkemättömän kasvun, minkä seurauksena se on osa elokuvateollisuuden budjetteja ja tuottaa tuloja ja tuloja.

Jatkossa markkinoille lanseerataan miljoonia dollareita, joista useat eri alojen ammattilaiset työskentelevät ohjelmoijien, taiteilijoiden, markkinoinnin asiantuntijoiden, graafisten, teknisten suunnittelijoiden ... jne. Kanssa.

Videopelien kohtaus kokee ilmeisen tarpeen ammattitaitoisesta henkilökunnasta, joka toteuttaa kaiken työn, joka liittyy näiden hankkeiden musiikin ja äänitehosteiden luomiseen.

Riippumatta projektien koosta: se voi olla kyse, yksinkertainen peli, jonka on kehittänyt itsenäinen videopeliyritys, jolla on vain vähän henkilöstöä pelottaviin teknisiin saavutuksiin, jotka vuosittain tekevät miljoonista pelaajista auki suuhun. Kaikki he tarvitsevat musiikkia ja ääntä, jotta pelikokemus olisi täydellinen.... [-]

Espanja Barcelona
Lokakuu 2019
Espanjalainen
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Microfusa

Opi tulemaan ammattimaiseksi DJ: ksi kahden vuoden ajan Pro DJ -kurssilla. Kurssi on täynnä kaikkia teoriaa ja käytännön taitoja, joita sinun täytyy työskennellä teollisu ... [+]

Kuvaus

Opi tulemaan ammatilliseksi DJ: ksi kurssillamme. Kurssi on täynnä kaikkia teoriaa ja käytännön taitoja, joita sinun täytyy työskennellä teollisuudessa. DJ-kabinetin laitteista ja asennuksesta musiikkirakenteeseen ja avaimeen; antaa sinulle parhaan mahdollisuuden soittaa upeita ja taiteellisia sekoituksia.

Kehitä tietosi erilaisista tyylisuunnista ja trendeistä, oppia kaikkea tärkeästä DJ-psykologiasta ja miten sijoitat ammattimaisesti sosiaaliseen mediaan.

Sekoita ja luo omat istunnot laitteistomme avulla: CD-levyt (Pioneer CDJ-2000), digitaaliset järjestelmät (XDJ-1000), ohjaimet Traktorille, Serato ja Rekordbox DJ: lle ja tietenkin vinyyli.

Mikä tahansa makusi musiikissa, siellä on paikka täällä. Sinulla on mahdollisuus viettää tuntikausia DJ-vastaanottokeskuksessa henkilökuntamme valvonnassa, käytännössä harjoittelemalla taitoja, joita olet oppinut kurssin aikana.... [-]

Espanja Barcelona Madrid
Tammikuu 2020
Englanti,Espanjalainen
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Microfusa

Tämä musiikkituotantokurssi keskittyy elektroniseen musiikkiin ja antaa sinulle taitoja ja tietoa, joita tarvitaan luovan musiikin tuotannon välineiden hallintaan. Sinull ... [+]

Kuvaus

Tämä musiikkituotantokurssi keskittyy elektroniseen musiikkiin ja antaa sinulle taitoja ja tietoa, joita tarvitaan luovan musiikin tuotannon välineiden hallintaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä johtavien ääniohjelmistojen kuten Ableton Live, Logic Audio ja Reason kanssa.

Kurssilla on olennaista tietoa koostumuksesta, äänen synteesi, sekoitus ja käsittely, masterointi ja paljon muuta. Kurssi on jaettu kolmeen tasoon ja sillä on yhteensä 220 opetustuntia, joista suurin osa on opettajamme tiimin valvonnassa. jotka kaikki kokevat tuotannon ja opetuksen aloilla.

Opetussuunnitelma

Ensimmäinen osa

Studioiden perustaminen. Laitteiden ja ääni- ja MIDI-liitäntöjen valintaDAW-työasemat. Tuotanto silmukoilla. Sequointi ja äänen muokkausMusiikkikoostumus. Tempo, piano-rulla (tapahtumamatriisi / ruudukko), rumpukuvut ja lyömäsoittimetMIDI-sekvensointi DAW- ja rumpukoneissaJohdanto sekoittamiseen ja ääniohjaimiinSähköiset välineet. Syntetisaattorit ja sampleritTuotannon analyysi. Musiikkityylit ja -teokset elektronisessa musiikissa... [-]
Espanja Barcelona Madrid Spain Online
Lokakuu 2019
Englanti,Espanjalainen
Full-time
Part-time
6 - 9 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC

Tavoitteena on valokuvaajille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita esiintymismaailmasta ja musiikkiteologiasta, jotka haluavat oppia tekemään ammattimaista työtä ... [+]

Pyritään:

Valokuvaajat ja opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita esiintymismaailmasta ja musiikkiteollisuudesta, jotka haluavat oppia tekemään ammatillista työtä näillä alueilla.

tavoitteet:

Oppiminen esittävä taide ja musiikkitapahtumien valokuvaus.

Oma kielenkannan luominen

sisältö:Huomioita tarvittavista laitteista.Yleiset ongelmat (valaistus, ylikuormitus, pääsy, sopimukset).Työtilat (pienet huoneet, stadionit, suuret festivaalit).Vuorovaikutus ympäristön kanssa.Esityslistan valmistelu ja hallinnointi.Tiedoston valmistelu ja hallinta.Luo oma työnkulkuRatkaiseva hetki: ampua / muokkaa.Kuinka arvostamme valokuvan / raportin. Professional-lähdötYhteistyöelimet:... [-]
Espanja Barcelona
Request Info
Espanjalainen
Part-time
81 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi