Filter
Kurssit
Alankomaat Amsterdam

Näytä kaikki Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa 2019/2020 in Amsterdam Alankomaissa

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Esittävät taiteet on kattonimitys kaikenlaisille esittäville taidemuodoille, tanssille, teatterille ja musiikille. Opinnoissa on myös akateemisia vivahteita, sillä kursseilla opiskellaan esittävien taiteiden historiaa ja teoriaa, mutta pääpaino on erilaisten esittävien taiteiden teknisten taitojen hiomisessa.

Ihmiset, kieli ja kulttuuri Alankomaat kutsutaan "Dutch ". Moderni Euroopan maassa tänään, Alankomaat säilyttänyt hyvin kansainvälisen luonteen ja on tunnettu liberaali mentaliteetti. Alankomaat on monissa yliopistoissa. Maa on hiljattain muutettu oman nimikettä bachelor / master-järjestelmän.On olemassa kahdenlaisia ​​yliopistojen: Academic (keskitytään enemmän teoreettista tietoa, eli "Universiteit ") tai ammattikorkeakoulu (keskitytään enemmän käytännön tietoa, eli "Hogeschool ")

Pääkaupunki Alankomaat, Amsterdam on tunnettu yliopistojen kuten University of Amsterdam ja Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Nämä oppilaitokset ovat yleensä tarjoavat monipuolista jatko-ja jatko-tutkinto-ohjelmia, ja niillä on huippuluokkaa Tutkimus ja kehitys tilat.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Esittävät taiteetssa in Amsterdam Alankomaissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Amsterdam

Tutkinnot
Sijainti
Alankomaat
Amsterdam
Opiskelutyyppi
Tahti
IES Abroad

Musiikintutkinnon suorittaneena kukoittekin Amsterdamin kukoistavassa taideympäristössä, joka tunnetaan sen kyvystä omaksua ihmiselämän ilmentymiä. ... [+]

Yleiskatsaus

Musiikintutkinnon suorittaneena kukoittekin Amsterdamin kukoistavassa taideympäristössä, joka tunnetaan sen kyvystä omaksua ihmiselämän ilmentymiä.

Liittyminen Conservatorium van Amsterdamiin, Alankomaiden suurin ja monipuolisin musiikkitervatorio, integroi sinut kokonaan erikoistuneeseen oppilaitokseen, jossa opiskelet muiden opiskelijoiden kanssa, jotka ovat omistettu musiikin opiskelemiselle.

Conservatorium van Amsterdam hyödyntää Amsterdamin vakiintuneen maineen musiikissa ja tarjoaa erinomaista opetusta klassisen ja jazzmusiikkitehokkuuden, teorian ja kokoonpanon alalla. Conservatorium on omistettu ylläpitämään korkeatasoista opetusta, musiikin suorittamista ja musiikin luomista erittäin personoidun opintojen avulla. Jos haluat opiskella CvA: ssa, sinun pitäisi olla vahva ja itsenäinen suorituskyky, kokoonpano tai teoria, jonka motivaatio ja aikomus tulla ammattimuusikkona, musiikinopettajaksi tai säveltäjälle.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti,Hollantilainen
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi