Filter
Kurssit
Alankomaat

Vertaa kursseja Esittävät taiteetssa Alankomaissa 2019/2020

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Esittävät taiteet on opintokokonaisuus, jossa käsitellään akateemisin ja käytännön välinein erilaisia esittäviä taidemuotoja kuten teatteria, musiikkia ja tanssia. Opiskelijat voivat perehtyä musiikkiin joko akateemisesta tai teknisestä näkökulmasta, tai halutessaan vaikka molemmista.

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Suositut Kurssit Esittävät taiteetssa Alankomaissa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Alankomaat

Tutkinnot
Sijainti
Alankomaat
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
IES Abroad

Musiikintutkinnon suorittaneena kukoittekin Amsterdamin kukoistavassa taideympäristössä, joka tunnetaan sen kyvystä omaksua ihmiselämän ilmentymiä. ... [+]

Yleiskatsaus

Musiikintutkinnon suorittaneena kukoittekin Amsterdamin kukoistavassa taideympäristössä, joka tunnetaan sen kyvystä omaksua ihmiselämän ilmentymiä.

Liittyminen Conservatorium van Amsterdamiin, Alankomaiden suurin ja monipuolisin musiikkitervatorio, integroi sinut kokonaan erikoistuneeseen oppilaitokseen, jossa opiskelet muiden opiskelijoiden kanssa, jotka ovat omistettu musiikin opiskelemiselle.

Conservatorium van Amsterdam hyödyntää Amsterdamin vakiintuneen maineen musiikissa ja tarjoaa erinomaista opetusta klassisen ja jazzmusiikkitehokkuuden, teorian ja kokoonpanon alalla. Conservatorium on omistettu ylläpitämään korkeatasoista opetusta, musiikin suorittamista ja musiikin luomista erittäin personoidun opintojen avulla. Jos haluat opiskella CvA: ssa, sinun pitäisi olla vahva ja itsenäinen suorituskyky, kokoonpano tai teoria, jonka motivaatio ja aikomus tulla ammattimuusikkona, musiikinopettajaksi tai säveltäjälle.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Request Info
Englanti,Hollantilainen
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi