close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa kursseja Englannin kielissa Jamaikalla 2020

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.Englannin opinnois… Lue lisää

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Englannin opinnoissa painopiste on puheen, ymmärryksen ja sanavaraston kehittämisessä, ja tavoitteet ovat kursseilla samoja sekä englantia äidinkielenään puhuville että niille, joille englanti on vieras kieli. Englannin kursseilla tähdätään siihen, että opiskelijoista tulisi itsevarmempia esiintyjiä, ja kursseilla opetetaan myös tehokkaita lukemis- ja kirjoittamisstrategioita.

Muutama korkeakoulu Yhdysvalloissa on jatkokoulutusta eri puolilla Jamaika. Useimmat opiskelijat, jotka ilmoittautua näillä osa-aikaisia ​​ohjelmia työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat jatkaa opintojaan ilman siirtää lähemmäs kansakunnan 's yliopistoissa. Jamaika on kolmanneksi suurin saari Karibialla.

Suositut Kurssit Englannin kielissa Jamaikalla 2020

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
University College Of The Caribbean
Kingston, Jamaika

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo jonkin verran tietoa Englanti tai jotka ovat opiskelleet Englanti aiemmin.

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on jo jonkin verran tietoa Englanti tai jotka ovat opiskelleet Englanti aiemmin. -
Kurssit
Täyspäiväinen
9 viikkoa
Kampus
University College Of The Caribbean
Kingston, Jamaika

Nämä lyhyet 2 ja 3 viikkoa intensiivikursseja tarkoituksena on parantaa opiskelijan kykyä käyttää Englanti tosielämän tilanteissa.

Nämä lyhyet 2 ja 3 viikkoa intensiivikursseja tarkoituksena on parantaa opiskelijan kykyä käyttää Englanti tosielämän tilanteissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 - 3 viikkoa
Kampus

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä