$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa kursseja Elintarviketutkimusssa Ranskassa 2022

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.Ruuan matka lautaselle on pitkä ja kiintoisa, ja sitä matkaa tutkii elintarviketutkimuksen tieteenala. Opintokokonaisuus pitää sisällään ruuan tuotannon, varastoinnin, kuljetuksen ja kulutustavat. Opinnoissa käsitellään sekä k… Lue lisää

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Ruuan matka lautaselle on pitkä ja kiintoisa, ja sitä matkaa tutkii elintarviketutkimuksen tieteenala. Opintokokonaisuus pitää sisällään ruuan tuotannon, varastoinnin, kuljetuksen ja kulutustavat. Opinnoissa käsitellään sekä kotitalouksien että elintarviketeollisuuden ruuanvalmistusta.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Suositut Kurssit Elintarviketutkimusssa Ranskassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Ranskassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
 
European Bartender School
Pariisi, Ranska +10 Lisää

Oletko valmis ravistelemaan asioita? Neljän viikon kansainvälinen baarimikkikurssimme on jaoteltu neljään ydinmoduuliin: baarikäytäntö, mestarikurssit, hohto ja ilmainen potku ... +

Oletko valmis ravistelemaan asioita? Neljän viikon kansainvälinen baarimikkikurssimme on jaoteltu neljään ydinmoduuliin: baarikäytäntö, mestarikurssit, hohto ja ilmainen potku. Kurssin loppuun mennessä sinulla on taidot ja itseluottamus kävellä minkä tahansa baarin takana, missä tahansa päin maailmaa ja näyttää siltä kuin olet tehnyt sitä vuosia - vaikka oletkin aloittelija. Yli 7000 opiskelijaa käy kurssin joka vuosi, mikä tekee siitä maailman suosituimman baarimikkin kurssin. -
Kurssit
Täyspäiväinen
4 viikkoa
Englanti, Ruotsalainen, Saksan kieli, Ranskalainen, Espanjalainen, Italialainen, Suomi, Tanskan kieli
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa uni ... +

Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa universumissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
6 kuukautta
Englanti
Kampus
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
European Bartender School
Pariisi, Ranska +4 Lisää

Kehitä tietosi ja taitosi poikkeukselliselle tasolle. Ei tiukasti aloittelijoille. Syvällinen ja käytännöllinen kurssi, jonka tarkoituksena on parantaa kokeneiden baarimikkoje ... +

Kehitä tietosi ja taitosi poikkeukselliselle tasolle. Ei tiukasti aloittelijoille. Syvällinen ja käytännöllinen kurssi, jonka tarkoituksena on parantaa kokeneiden baarimikkojen taitoja ja osaamista. Tutustu molekyyliseokseen, cocktail-esitykseen, väkeviin alkoholijuomiin yksityiskohtaisesti, cocktailperheistä ja paljon muuta. Pääset maailmanlaajuiseen työympäristöön, EBS MatchStaffiin, kehittyneeksi Bartending-tutkijaksi. -
Kurssit
Täyspäiväinen
10 päivää
Englanti, Espanjalainen, Ranskalainen
Kampus
 
European Bartender School
Pariisi, Ranska +3 Lisää

Kahviharrastajille ja ammattilaisille, budistisille baristeille ja pyrkiville kahviloiden omistajille! Kahvin luominen papuista kuppiin. Hanki täydellisen kahvin valmistamisee ... +

Kahviharrastajille ja ammattilaisille, budistisille baristeille ja pyrkiville kahviloiden omistajille! Kahvin luominen papuista kuppiin. Hanki täydellisen kahvin valmistamiseen tarvittavat taidot ja tiedot. -
Kurssit
Täyspäiväinen
5 päivää
Englanti, Ranskalainen, Italialainen, Espanjalainen
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille.

Intensiiviset, kahden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille ja yrittäjille. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Ranska

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ... +

Oletko aina halunnut oppia ranskalaisen leivonnaisen salaisuudet? Ecole Ducasse antaa sinulle mahdollisuuden osallistua intensiiviseen 2 kuukauden ohjelmaan oppiaksesi kaikki ranskalaisen leivonnaistaiteen perustekniikat. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti
Kampus