$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa kursseja Elintarviketutkimusssa Kroatiassa 2022

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.Elintarviketutkimus on tieteenala, joka tutkii elintarvikkeiden käyttäytymistä ja ominaisuuksia. Kursseilla käsitellään sitä, mistä ruoka tulee, mitä k… Lue lisää

Kurssien vetäjät ovat päteviä ammattilaisia, ja niillä joko hankitaan uutta tietoa tietystä oppiaineesta tai valmennetaan käytännön tilanteisiin. Kurssien pituus, laajuus, sisältö ja kesto voivat vaihdella hyvinkin huomattavasti.

Elintarviketutkimus on tieteenala, joka tutkii elintarvikkeiden käyttäytymistä ja ominaisuuksia. Kursseilla käsitellään sitä, mistä ruoka tulee, mitä kaikkea elintarvikkeiden tuotantoprosessissa tulee ottaa huomioon ja miten ruokaa kuljetetaan, varastoidaan ja myydään.

Kroatia virallisesti Kroatian tasavalta, on yhtenäinen demokraattinen parlamentaarinen tasavalta risteyksessä Keski-Euroopan, Balkanin ja Välimeren. Sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Zagreb.

Suositut Kurssit Elintarviketutkimusssa Kroatiassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Kroatiassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leiv ... +

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leivonnaiskokkeille. Pieni luokkakoko antaa kokeneille professori-kokkeillemme mahdollisuuden antaa opiskelijoille paljon yksilöllistä huomiota ja henkilökohtaista palautetta. Opiskelijat viettävät 80% luokan ajasta käytännön kokemuksen saamiseksi keittiössä. Kurssi kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä perus- italialaiset ja ranskalaiset leivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehdytetään viinipariin ja liikkeenjohtoon, ja he voivat valita harjoittelupaikkansa eliittiravintolassa, hotellissa tai leipomossa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti, Italialainen
17 Loka 2022
26 Elo 2022
Kampus
 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Culinary Arts -kurssi on meidän lippulaivaohjelma, ja se on ihanteellinen niille, jotka suunnittelevat ammatillista uran kulinaarisella alalla tai harkitsevat urakehitystä. Tä ... +

Culinary Arts -kurssi on meidän lippulaivaohjelma, ja se on ihanteellinen niille, jotka suunnittelevat ammatillista uran kulinaarisella alalla tai harkitsevat urakehitystä. Tämän kahden kuukauden kurssin aikana opiskelijat saavat kokonaisvaltaisen käsityksen ranskalaisista ja italialaisista ruoanvalmistusmenetelmistä ja -tekniikoista sekä syvemmälle ymmärryksestä HoReCa-teollisuudesta ja -standardeista, elintarvikehygienian ja ravintola-alan johtamisesta. Kurssi on käytännöllinen, ja oppilaat viettävät 80% klassisesta ajasta keittiössä kokemaan lihaa, äyriäisiä, pastaa, leivonnaisia ​​ja paljon muuta. Lisäksi opiskelijat viettävät luokkia viininvalmistus- ja viiniyhdistelmissä. Kurssin lopussa opiskelijat voivat valita harjoittelun Kroatian eliittiravintolassa tai hotellissa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti, Italialainen
17 Loka 2022
26 Elo 2022
Kampus
 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Tiesitkö, että Zinfandel-rypäle on peräisin Kroatiasta? Historiallisesti Kroatialla on ollut pitkät ja läheiset suhteet viiniin, ja viinitarhat ovat täynnä alkuperäiskansoisia ... +

Tiesitkö, että Zinfandel-rypäle on peräisin Kroatiasta? Historiallisesti Kroatialla on ollut pitkät ja läheiset suhteet viiniin, ja viinitarhat ovat täynnä alkuperäiskansoisia rypälelajikkeita, mikä rikastuttaa alueen viinikulttuuria. Tämä kahden viikon ohjelma on täydellinen paketti, joka upottaa sinut viinimaailmaan ja kattaa vanhan maailman ja uuden maailman viinit, perinteiset kroatialaiset viinit, viininviljelyn, enologian, maistamistekniikat, viinin markkinoinnin ja viinimerkintöjen ymmärtämisen. Löydät sisäisen sommelierisi, kun opit erottamaan hienovaraiset maut ja aromit, ja vierailet paikallisissa viinitarhoissa ja viinitiloissa oppiaksesi viinintuotannosta. Olitpa viininharrastaja, viinikriitikko tai sommelier, kurssi tarjoaa sinulle jotain uutta ja jännittävää. -
Kurssit
Täyspäiväinen
50 tuntia
Englanti
17 Elo 2022
15 Elo 2022
Kampus