$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Elintarviketutkimusssa 2022 Siena Italiassa

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat… Lue lisää

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Elintarviketutkimus on tieteenala, joka tutkii elintarvikkeiden käyttäytymistä ja ominaisuuksia. Kursseilla käsitellään sitä, mistä ruoka tulee, mitä kaikkea elintarvikkeiden tuotantoprosessissa tulee ottaa huomioon ja miten ruokaa kuljetetaan, varastoidaan ja myydään.

Virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, maa löytyy Etelä-Euroopassa. Maan virallinen kieli on italia ja kulttuurin rikas pääkaupunki on Rooma. Monet maailman 's vanhimmista yliopistoista sijaitsevat Italiassa, erityisesti Bolognan yliopisto (perustettu vuonna 1088). On kolme Superior tutkijakoulujen kanssa "yliopiston status ", kolme tutkimuslaitosten kanssa tilan Jatko Colleges, joka toiminto jatko-ja jatko-tasolla.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Elintarviketutkimusssa Siena Italiassa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Italiassa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
IES Abroad
Siena, Italia

Kulttuurin ja keittiön leikkauspiste viedään uudelle tasolle Toscanassa, missä perinteiset ruuat ja viinit eivät ole vain suuri osa kulttuurista identiteettiä, vaan myös ensis ... +

Kulttuurin ja keittiön leikkauspiste viedään uudelle tasolle Toscanassa, missä perinteiset ruuat ja viinit eivät ole vain suuri osa kulttuurista identiteettiä, vaan myös ensisijainen taloudellinen tekijä. Asutte vieraanvaraisessa Siena -kaupungissa, jossa asuvat monet erikoisruoat, mukaan lukien käsin rullatut pici-pastaa, crostini-kananmaksa sekä paikallisten laadunvalmistajien valmistamat panforte-pähkinät ja hedelmäkakku. Täällä voit ilmoittautua neljään kurssille yhteensä 12 opintopisteellä, joissa tutkitaan kuinka liiketoiminta- ja talouskonseptit kudotaan Italian elintarviketeollisuuden kankaaseen. -
Kurssit
Täyspäiväinen
12 viikkoa
Englanti, Italialainen
Kampus