$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Elintarviketutkimusssa Euroopassa 2022

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.Elintarviketutkimus on laaja ala, joka käsittelee muun muassa elintarvikkeiden valmistusta sekä valmistukseen liittyviä fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia tieteitä. Opinnoissa käsitell… Lue lisää

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Elintarviketutkimus on laaja ala, joka käsittelee muun muassa elintarvikkeiden valmistusta sekä valmistukseen liittyviä fysikaalisia, kemiallisia ja biologisia tieteitä. Opinnoissa käsitellään myös ruuan ja juomien varastointia, kuljetusta ja kulutusta.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Elintarviketutkimusssa Euroopassa 2022

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Mikkeli, Suomi +3 Lisää

Tiedätkö suomalaisen arktisen ruoan eduista? Tämä mikrokurssi kutsuu sinut kokemaan arktisen luonnon ja sen syötävät aarteet. Tämän matkan aikana arktiseen ruokaan opit, miksi ... +

Tiedätkö suomalaisen arktisen ruoan eduista? Tämä mikrokurssi kutsuu sinut kokemaan arktisen luonnon ja sen syötävät aarteet. Tämän matkan aikana arktiseen ruokaan opit, miksi se on terveellistä ja maukasta. Saat myös idean suomalaisesta marjastuksesta, kalastuksesta ja siitä, miten suomalaiset käyttävät niitä herkullisten aterioiden valmistamiseen. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
10 tuntia
Englanti
Elo 2022
Online
 
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatia

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leiv ... +

Tämä intensiivinen kahden kuukauden moderni leivonnaisten ja makeisten kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille vakaa perusta ja edistykselliset tekniikat pyrkiville leivonnaiskokkeille. Pieni luokkakoko antaa kokeneille professori-kokkeillemme mahdollisuuden antaa opiskelijoille paljon yksilöllistä huomiota ja henkilökohtaista palautetta. Opiskelijat viettävät 80% luokan ajasta käytännön kokemuksen saamiseksi keittiössä. Kurssi kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä perus- italialaiset ja ranskalaiset leivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehdytetään viinipariin ja liikkeenjohtoon, ja he voivat valita harjoittelupaikkansa eliittiravintolassa, hotellissa tai leipomossa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 kuukautta
Englanti, Italialainen
17 Loka 2022
16 Syys 2022
Kampus
 
International Career Institute
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

ICI: n catering ja ruoanlaitto tietenkin muuttuu intohimosi osaksi erittäin täyttää ammatti! Monet ihmiset ovat mukana syöminen niiden säännöllinen toiminta onko myönteisesti ... +

ICI: n catering ja ruoanlaitto tietenkin muuttuu intohimosi osaksi erittäin täyttää ammatti! Monet ihmiset ovat mukana syöminen niiden säännöllinen toiminta onko myönteisesti henkilökohtaiseen tai ammatillisia suhteita. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
40 - 156 viikkoa
Englanti
Online
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Ferrières
Ferrières-en-Brie, Ranska

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä stan ... +

Tämän kurssin harjoittelija laajentaa teoreettisia tietojaan ja käytännön taitojaan leivonnaisissa ja leivonnassa. Hän opastaa leivänvalmistuksen perustekniikoita ja sekä standardinmukaisia että moderneja viennoiserie-menetelmiä sekä sen tuotantoon johtavia kanavia sekä oppii olemaan itsenäistä. Tavoite: Valmista ja leivo erilaisia leipiä (klassinen leipä, ravintolaleipä, buffetleipä, erikoisleipä) Tee ja leipo erilaisia leivonnaisia (croissanteja, pains au chocolat, lehtileipiä, buffet-luomuksia, luovia ja koristeltuja leivonnaisia, boutique-leipomo versus ravintolaleipomo jne.) Hallitse esivalmistelut (vaivaaminen, käyminen, hapatus, taittaminen, kauliminen, muovaus) Tunnista kansainväliset kulttuurit leiväntuotannon mukaan Ymmärrä leivän kulutuksen sosiaaliset vaikutukset Tunnista laitteet ja opi käyttämään niitä Luokittele elintarvikkeet ja lisäaineet Tunnista elintarvikkeiden laatukriteerit Valitse tiettyyn tuotantoon parhaiten sopivat tuotteet Ymmärrä vilja-jauho-leipä toimitusketju Kehitetään ammatillista uskottavuutta ja tehokkuutta (ammattimainen gastronominen kulttuuri, hyvät käytännöt palvelun erinomaisuudesta, kenttävierailut). Järjestää erilaiset varasto- ja tuotantotilat (tilojen suunnittelu, keskeiset ergonomiastandardit, elintarvikkeiden käsittely- ja säilytystavat, erilaiset piirit) Noudata terveys- ja turvallisuusstandardeja (tunnista hyvät hygieniakäytännöt, jotka takaavat työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden, osaa tulkita ja soveltaa keskeisiä määräyksiä päivittäisessä käytännössä, ylläpitää ammattitiloja siivous- ja desinfiointitoimenpiteiden avulla) Pedagoginen menetelmä: Oppia Ymmärtää Harjoitella Arvioida Ohjaus Leivonnainen Taikinat (murustaikina, makea taikina) Voiteet (voikerma, Crème Anglaise, leivonnaiset…) Lehtitaikina (käänteinen lehtitaikina, perinteinen) Choux-leivonnaiset (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Modernit tortut (suklaa, marenki rahka, hedelmätorttu) Viennoiserie-kurssi Croissant, Suklaacroissant, Kouglof, Briossi, lehtitaikinabrossi Leivänvalmistuskurssi Klassinen patonki, Perinteinen patonki, Maalaisleipä, Täysjyväleipä, Pain Brié, Hapanleipä, Ruisleipä, Spelttileipä, Täysjyväleipä; Ciabatta Pääsyvaatimukset Tämä todistuskurssi on avoin 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille hakijoille, jotka haluavat syventää kokemustaan ja laajentaa taitojaan, tai niille, jotka ovat siirtymässä toiselle osaamisalueelle ja joilla ei ole tavallista akateemista taustaa. Jos haluat hakea tähän ohjelmaan, luo ystävällisesti verkkoprofiili, lataa CV:si, saatekirjeesi ja kopio henkilökortistasi. Haastattelu akateemisen lautakuntamme kanssa sovitaan, kun olemme käsitelleet tiedostosi. Uranäkymät Mahdollisuus integroida leivontatiimi -
Kurssit
Täyspäiväinen
3 kuukautta
Englanti, Ranskalainen
04 Loka 2022
04 Syys 2022
Kampus
 
EHL Hospitality Business School
Lausanne, Sveitsi +3 Lisää

Liity muiden opiskelijoiden joukkoon saadaksesi mullistava kokemus ja avaa mielesi monipuolisille uramahdollisuuksille vieraanvaraisuuden, matkailun, viihteen, luksusbrändien, ... +

Liity muiden opiskelijoiden joukkoon saadaksesi mullistava kokemus ja avaa mielesi monipuolisille uramahdollisuuksille vieraanvaraisuuden, matkailun, viihteen, luksusbrändien, huipputekniikan ja monien muiden parissa. EHL Academy esittelee sinut trendeihin ja teknologioihin, jotka muokkaavat tulevaisuutta hotelli- ja palveluteollisuuden esimerkkien perusteella. Kaiken kaikkiaan hankit vahvan perustan liiketoimintatiedolle ja hyödyllisen joukon pehmeitä taitoja tulevaa akateemista ja ammatillista menestystä varten. Valmistaudu erottumaan joukosta Kehitä uusia taitoja Käytännön toiminnot ja vuorovaikutteiset työpajat kehittävät tulevaisuuden työn arvokkaimpia taitoja: pehmeitä taitoja! Harjoittele kulttuuritietoisuuttasi, analyyttistä ajattelua, ryhmätyötaitojasi ja kommunikaatiotaitojasi ja rakenna yhteistyöhön perustuvaa ajattelutapaasi. liikeidea Sinut esitellään majoitusliikkeen johtamisen sisäiseen toimintaan. Ryhmäprojektien ja todellisten tapaustutkimusten avulla kehität vahvan perustan liiketoimintatiedolle sekä johtamistaitoihin. Tee yhteyksiä Luokkahuonetta pidemmälle menevä EHL -kokemus rakentaa kulttuurista tietoisuutta ja kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kampuksella voit nauttia Sveitsin tai Singaporen kulttuurista ja upeista maisemista. Virtuaalikampuksella opit luomaan mielekkäitä yhteyksiä digitaalisessa ympäristössä. Keskeiset tosiasiat Todistus Päätöstodistus Kesto Upotuspäivät: 6 tuntia Junior Academy: 1 - 3 viikon kurssit Kieli (kielet Englanti ranska (rajoitetut EHL Junior Academyn istunnot) Aloituspäivät Ympäri vuoden (koululomat ja viikonloput) Edut Portti kandidaattiohjelmaan: Vapautus hakumaksusta. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 - 21 päivää
Englanti, Ranskalainen
Kampus
Online
 
ISAG - European Business School
Porto, Portugali

Tämän kurssin tarkoituksena on kouluttaa erikoistuneita vanhempia teknikkoja ohjaamaan, koordinoimaan ja valvomaan elintarvike- ja juomapalvelujen toimintaa ja toimintaa ateri ... +

Tämän kurssin tarkoituksena on kouluttaa erikoistuneita vanhempia teknikkoja ohjaamaan, koordinoimaan ja valvomaan elintarvike- ja juomapalvelujen toimintaa ja toimintaa ateriapalveluissa ja juomissa, integroituina tai ei hotellien yksiköihin, mikä varmistaa palvelun laadun, optimointiresurssit ja maksimoi liiketoiminnan kannattavuuden. -
Kurssit
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti, Portuguese (Portugal)
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
IES Abroad
Siena, Italia

Kulttuurin ja keittiön leikkauspiste viedään uudelle tasolle Toscanassa, missä perinteiset ruuat ja viinit eivät ole vain suuri osa kulttuurista identiteettiä, vaan myös ensis ... +

Kulttuurin ja keittiön leikkauspiste viedään uudelle tasolle Toscanassa, missä perinteiset ruuat ja viinit eivät ole vain suuri osa kulttuurista identiteettiä, vaan myös ensisijainen taloudellinen tekijä. Asutte vieraanvaraisessa Siena -kaupungissa, jossa asuvat monet erikoisruoat, mukaan lukien käsin rullatut pici-pastaa, crostini-kananmaksa sekä paikallisten laadunvalmistajien valmistamat panforte-pähkinät ja hedelmäkakku. Täällä voit ilmoittautua neljään kurssille yhteensä 12 opintopisteellä, joissa tutkitaan kuinka liiketoiminta- ja talouskonseptit kudotaan Italian elintarviketeollisuuden kankaaseen. -
Kurssit
Täyspäiväinen
12 viikkoa
Englanti, Italialainen
Kampus
 
Harley Oxford
Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintoto ... +

Olitpa ajattelemassa leipomisen aloittamista harrastuksena tai haluatko perustaa oman leipomoyrityksen ja nostaa urasi seuraavalle tasolle, leipomotoiminnan tason 3 tutkintotodistuksemme voi antaa sinulle oivalluksen, taidot ja tietämyksen, joita tarvitset menestyäksesi tämä ura. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
15 tuntia
Englanti
Online
 
European Bartender School
Barcelona, Espanja

Hallitse keskeiset baaritotaidot omalla ajalla, omassa tahdissa. Nyt elinikäinen käyttöoikeus vain 22 puntaa.

Hallitse keskeiset baaritotaidot omalla ajalla, omassa tahdissa. Nyt elinikäinen käyttöoikeus vain 22 puntaa. -
Kurssit
Täyspäiväinen
4 tuntia
Englanti
Online