Filter
Kurssit

Vertaa 92 Kurssia Elintarviketutkimusssa

Ruoka ja juoma Opintojen voi tarjota yksilöiden apua tarvitaan oppia työskentelemään alalla niin luomiseen ja tuotantolaitokset liittyvät tähän kenttään.

Mikä on Ruoka ja juoma Studies?

Ruoka ja juoma tutkimukset kurssi valmentaa opiskelija luoda reseptejä, mutta myös oppia, miten valmistautua, myydä, pullo, ja muuten markkinoida liiketoimintaa tällä alalla. Tämäntyyppinen Kurssi on usein osa ohjelmaa edelleen ruokakulttuurin koulutus.

Mitä Edut Ottaen Ruoka ja juoma Studies?

Kun tämä kurssi valmentaa opiskelijan kehittyneen koulutuksen alalla. Opiskelija pystyy paremmin työskennellä alalla, sekä käsitellä johtotehtävissä.

Kuinka paljon se maksaa Take Ruoka ja juoma Studies?

Kustannukset vaihtelevat merkittävästi. Kun tämä kurssin kertaluonteinen ohjelma on usein edullista, mutta se voi myös olla osa suurempaa Culinary Arts-ohjelma. Tämä maksaisi merkittävästi enemmän.

Mitkä ovat vaatimukset Ruoka ja juoma Studies?

Joissakin tapauksissa opiskelijat tarvitsevat ilmoittautua Culinary Arts ohjelman saadakseen näihin ohjelmiin. Muissa tapauksissa tämä ei ole tarpeen, koska ohjelma voi olla saatavilla ilman suoraa maahantuloa kulinaarisia ohjelma.

Millainen Ura Improvement voit odottaa kanssa Ruoka ja juoma Studies?

Kun tämä kurssi auttaa yksilöitä työskennellä teollisuuden tai saada Culinary Arts tutkinto.Joka voisi auttaa uralla etenemiseen osaksi johtotehtävissä.

Miksi ottaa Online Ruoka ja juoma Studies?

Ruoka ja juoma Opintojen on sellainen, joka voidaan toteuttaa verkossa. Näin opiskelija voi saada hänen koulutus omalla nopeudella, sekä oppia kotoa.

Kun ottaa Ruoka ja juoma Studies?

Ruoka ja juoma tutkimukset ovat saatavilla verkossa erikoistunut kouluissa kautta sekä useimmat korkeakoulut, yliopistot, ja erikoistunut koulut tarjoavat ruokakulttuurin ohjelmia.

Miten Käytä Ruoka ja juoma Studies?

Etsi ohjelman alla ja ota hakutoimistopalvelut koulun lapsesi suoraan täyttämällä tämän lyijymuodossa.

 

 

Read More Read Less
Other options within this field of study:

92 Results in Elintarviketutkimus

Culinary Institute Kul IN

Tiesitkö, että Zinfandel-rypäle on peräisin Kroatiasta? Historiallisesti Kroatialla on pitkä ja läheinen suhde viiniin, ja viinitarhat ovat täynnä alkuperäiskansojen rypä ... [+]

Nykyaikainen ruokakulttuuri on mahdotonta ilman viiniä ja muita alkoholijuomia, joista on tullut välttämätön osa gastronomiaa ja arkea. Oikea käsittely ja varastointi, viinikulttuurin tuntemus ja sen historia sekä laadukas esitys- ja viestintätaito edellyttävät viinin ammattimaista työtä. Viininvalmistustasojen oppimisen ohella sommelierien on seurattava liiketoiminnan uusia suuntauksia, koska viini on elävää tuotetta ja vaatii jatkuvaa maistelua, harkintaa ja tutkimusta.

Kul IN : n viiniohjelmassa yhdistyvät teoreettinen ja käytännön koulutus niin, että opiskelijat saavat täydellisen käsityksen viinin maailmaan. Ohjelma on tarkoitettu matkailijoille, ravintolateollisuudelle, ravintoloille ja hotelleille, viininviljelijöille, myyntineuvojille, viinin kriitikoille ja viinin ystäville. Valmistuttuaan opiskelijat pystyvät itsenäisesti määrittämään viinin laadun, valitsemaan viinejä, parin viiniä ruoan kanssa ja kirjoittamaan viinikartan.... [-]

Kroatia Sisak
April 2019
Full-time
50 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Ecole Ritz Escoffier

Kehittyneitä koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu vakiintuneille elintarvikealan ammattilaisille. ... [+]

Kehittyneitä koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu vakiintuneille elintarvikealan ammattilaisille.

Kesto: 3 päivääTuntimäärä: 21 tuntiaHinta: 1.800 € (sis.)

Harjoittelijalle annetaan todistus jokaisen koulutusohjelman lopussa.

Istunnot järjestetään edellyttäen, että vähintään 4 opiskelijaa on rekisteröity.

leikkeleet

Keitetyt ja parannetut lihat

Syö hevosenkengät maailmaan kolmen päivän koulutusohjelman kautta ja tule asiantuntijoiksi käsityöläisravinnoksi.

kurssin tavoitteetOpi tekemään keinosiemeniä, marinoitua ja kokkareitaOpi lihan ja siipikarjan leikkaamiseen ja täytteet ja hyytelötTutustu luovaan tekniikkaan levitettävälle leikkeleille levittämällä ja esittelemälläOhjelmassaTerriinit, pâtés en croûte, ballotines ja ylellinen foie grasBoudinin makkaroita, salamia ja paupiette-liharullia... [-]
Ranska Paris
March 2019
Full-time
3 päivää
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Bangkok Thai Cooking Academy

Tarjoamme englanninkielisiä harjoitteluohjelmia aloittelijoille sekä kokeneille kulinaarisille ammattilaisille. Voimme viedä sinut sinne, missä olette nyt korkeammat kuli ... [+]

Kansainväliset kulinaariset koulutusohjelmat

"Opi kokki kuin thaimaalainen kokki"

Tarjoamme englanninkielisiä harjoitteluohjelmia aloittelijoille sekä kokeneille kulinaarisille ammattilaisille. Voimme viedä sinut sinne, missä olette nyt korkeammat kulinaariset taidot varmasti.

Kulinaristikoulu

Koulutus huviveneiden kokkeja varten, uudet ravintola-aloittajat ja ne, jotka haluavat oppia kokata thaimaalaista thai-ruokaa.

Akatemia

Ammattimaiset kulinaariset koulutustilat ovat uusia ja täysin ilmastoituja. Jokaisella kokinopiskelijalla on oma koulutusasema, jossa on kaasupuristimet, graniittiravintola, pesuallas ja ruokailualue. Harjoittelun kärjessä asema on ohjaajan esittelyasema, jossa kokkiopettaja valmistelee ja esittää kaikki reseptit.... [-]

Thaimaa Bangkok
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 8 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Thai Chef School

Thai Chef School leivonnaiset ... [+]

Leipomisen perusteet, ranskalaisia ​​leivonnaisia, kakunvalmistusta

Thai Chef School leivonnaiset

Liity meihin Bangkokiin oppimaan leivän valmistuksen perusteet, ranskalaisia ​​leivonnaisia, kakkuvalmistusta

Tutki 4 viikkoa ja opi leivonnaisten perusteet

Klassiset jälkiruoatModerni leivonnaiset tekniikatLeipä, taikina ja pizzaSuklaalla työskentelyKakku koristelu sekä suklaan että voikukan avulla

Hullu kauniista makaroneista, sitruunakastikkeista, tumma suklaatornista, tiramisusta, suklaa-tryffeleistä? Haluatko oppia tekemään täydellisiä pizza-crusts-paksu ja ohut? Entä tanskalaiset, croissantit ja erikoisleivät? Kaikki nämä ja enemmän voidaan oppia meidän 4 viikkoa leivonnaiset... [-]

Thaimaa Bangkok
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 - 4 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo on käynnistänyt hankkeen nimeltä Cucina di Classe. Hankkeeseen kuuluu aamuisin järjestetty italialaista opetusta, jonka jälkeen kokeneita kokeneita kok ... [+]

Kurssin Cucina di Classe

Accademia Leonardo on käynnistänyt hankkeen nimeltä Cucina di Classe. Hankkeeseen kuuluu aamuisin järjestetty italialaista opetusta, jonka jälkeen kokeneita kokeneita kokeneita kokkeja ovat kansallisia ja kansainvälisiä kokemuksia./>

Kurssi kestää maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.30 ja se jakautuu kahteen osaan: kello 9.00-11.00 osallistut Accademia Leonardo -kurssin italialaiseen kurssiin, joka keskittyy keittiössä käytettävään ammattimaiseen sanastoon .

15 minuutin tauon jälkeen ruoanlaittoluokka järjestetään klo 11.15-14.15 Accademia-yliopistossa

Leonardo-keittiö. Keiton aikana opiskelijoilla on mahdollisuus oppia italialaisen keittiön perustekniikoita.... [-]

Italia Salerno
March 2019
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Culinary Tech Center

Culinary Tech Center valmistelemme opiskelijoita palkitsemaan uraa kulinaarista. Yhdistämällä kaupallinen ruoanlaitto-teoria käytännön koulutuksella teollisuuden standard ... [+]

Yleiskatsaus

Culinary Tech Center valmistelemme opiskelijoita palkitsemaan uraa kulinaarista. Yhdistämällä kaupallinen ruoanlaitto-teoria käytännön koulutuksella teollisuuden standardikoneissa pystymme auttamaan tulevia ammatillisia kokkeja oppimaan taitoja, jotka ovat välttämättömiä kilpailla alkeistason työllisyydelle kulinaarisella alalla.

Kaupallinen keitto Plus Externship: 600 tuntia

Kaupallinen ruoanvalmistusohjelma keskittyy käytännön oppimiseen, ja siinä korostetaan kaupallisen ruoanvalmistelun käytännöllistä puolta. Tämän ohjelman valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita ura-alueisiin ravintoloissa, yritys- ja muissa elintarvikepalvelulaitoksissa sekä sisääntulotasoihin, mukaan lukien valmisruoat, linjatekki tai garde manger. Kaupallinen Cooking Plus Externship -ohjelman pakollinen kurssi on seuraava:... [-]

Yhdysvallat New York White Plains
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
6 - 9 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Accademia Riaci

jalokiviä ... [+]

Asua ja opiskele jossakin maailman suosituimmista kaupungeista - Firenzessä.Kun saat suurimman osan italialaisesta kulttuurista ja elämäntyylistä, ansaitset siirrettäviä hyvityksiä.

jalokiviä

Vain 2 tai 4 viikkoa voit kokea ja oppia valitsemaasi italialaista kulttuuria. Harjoitteluharjoittelu varmasti vahvistaa uranäkymiäsi.

Tämä hauska, käytännöllinen kurssi opetetaan englannin kielen yleisellä kielellä.

Kurssin yleiskuvausjalokiviä

Tutustu omaan taiteelliseen makusi kautta harjoittelun kokemus Firenzessä, renessanssin taiteen keskellä

Tarvikkeita jalokiviä (sisältää joitain käsiteltyjä jalokiviä), jotka rohkeasti korostuvat sen luonnollisella sävyllä (hopea käytetään ketjussa ja osissa) ja - Miten suunnitella ja luoda oma ja vain yksi maailman koruja syntymäkiviä tai suosikki kivet?... [-]

Italia Florence
October 2019
Part-time
2 - 4 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
UniLaSalle

Lyhyt kurssi Cooking terveysministeri Ranska: Pellolta Plate ... [+]

Lyhyt kurssi Cooking terveysministeri Ranska: Pellolta Plate Tavoitteet

Osallistu intensiivinen, monitieteinen ohjelma, joka yhdistää ruokakulttuurin, terveystieteiden ja ammattikäytäntöjen tutustua samalla Ranskan kestävään elintarviketuotantoon.

Saavat käytännön, kansainvälistä kokemusta ja ansaita samalla college opintopistettä. Uppoutua ranskalaista kulttuuria.

Päivämäärät

On Campus Ohjelma: 17. toukokuuta - 16 kesäkuu 2017 Työharjoitteluohjelma: 19.6.-19.07.2017

Pääsyvaatimukset

Juniorit, Seniorit tai maisterin tutkinto-opiskelijat biotieteiden, maatalous-, elintarvike-, ravitsemus, terveys-, ravitsemusoppi jne MBA.

Ei-äidinkielenään Englanti: 785 TOEIC, 567 TOEFL paperi (tai 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]

Ranska Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris
May 2019
Full-time
4 - 8 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Le Cordon Bleu Ottawa

GRAND DIPLÔME® ansaitaan kun opiskelija suorittaa onnistuneesti Basic, Intermediate ja Superior kursseja sekä keittiön ja leivonnaiset. Lisäksi opiskelija ansaita Cuisine ... [+]

GRAND DIPLÔME® ansaitaan kun opiskelija suorittaa onnistuneesti Basic, Intermediate ja Superior kursseja sekä keittiön ja leivonnaiset. Lisäksi opiskelija ansaita Cuisine Diploma ja leivonnaiset Diploma. Opiskelija saa myös todistuksen kunkin kurssin onnistuneesti.

OPETUSSUUNNITELMA:

GRAND DIPLÔME® yhdistää ruokaa ja leivonnaiset ohjelmat: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 saanti vuodessa: tammi-, huhti-, kesä-, loka-

[-]
Kanada Ottawa
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
In Florence Academy

Italian ruoanlaitto kurssi keskittyy erityisesti Toscanan ruokaa ja lopussa jokaisen oppitunnin on makuista istunto. ... [+]

Italian Cooking - peruskurssi

Basic Italian kokkikurssi muodostuu valmistettaessa täydellinen italialainen menu (2 tyypillisiä italialaisia ​​ruokia + 1 jälkiruoka). Italian ruoanlaitto kurssi keskittyy erityisesti Tuscan cuisine ja lopussa jokaisen oppitunnin on makuista istunto.

Peruskurssi ominaisuudet: Lessons (viikossa): 5 käytännön kokemuksia viikossa (kaksi ruoanlaittoon istuntoa, joka tiistai ja torstai iltapäivä) 1 oppitunti = 50 minuuttia Entry tasolla: 0-9 Kesto: 1-12 viikkoa Myös saatavilla Englanti. Kurssin hinta (per viikko): 70 Eur Ilmoittautuminen Fee: Ei ilmoittautuminen veloiteta, jos opiskelija on kirjoittautunut aikana Italian. Jos opiskelija ilmoittautuu tämän kurssin ottamatta kielikurssille tulee olemaan 15 € ei palauteta lukukausimaksu. Tämä 15 € on maksettava vain kerran tulee opiskelijan ilmoittautua enemmän kuin yksi ylimääräinen kurssi (eli ilmoittautuu Cucina Italiana, Storia dell'arten jne). Italian Cooking - Professional Course ... [-]
Italia Florence
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 20 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kasa High School

Kasa High School on meidän vuonna 1961 perustettu sivukoulu. Hyväksymme ulkomaalaiset oppilaat 16-vuotiaasta 20-vuotiaaseen, jotka ovat suorittaneet kymmenennen luokan to ... [+]

Suositut Kurssit Elintarviketutkimusssa. Hotel Management ja Catering Supervision

(oppilaille)

Ulkopuoliset 17-vuotiaat ja puolet-21-vuotiaat oppilaat hyväksytään Hotel Management and Catering Supervision -ohjelman aikana. Se on erinomainen tilaisuus hakijoille, jotka haluavat jatkaa opintojaan vieraanvaraisuuden alalla ja myöhemmin kehittää uransa Hospitality-alalla.

Kasa High School on yksityinen oppilaitos Kyproksella, jolla on lisenssi toisen asteen koulutukseen.

Koululaisopettajalle myönnetään koululupa ja he voivat ilmoittautua mihin tahansa korkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Ilmoittautuminen on avoinna joka tammi-, kesä- ja lokakuussa.... [-]

Kyproksen tasavalta Nicosia
September 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Tule sertifioiduksi asiantuntijaksi, harjoittele parhaita ravintoloita ja työskentele haluamallasi tavalla ... [+]

Kurssikuvaus Ammattikorkista Madridissa

Tämä ammattikäyttöön suunnatun kokin kurssi Madridissa (face-to-face -harjoittelu) noudattaa BOE: n tätä koulutusta koskevia eritelmiä. Opiskelijamme tunnetaan alan tärkeimmistä yrityksistä, jotka pyytävät heitä harjoittelupaikkoihin (ja monissa tapauksissa palkkaamiseen).

Lopulta sinulla on Professional Chefin nimi ja vastaavat sertifikaatit. Sinulla on oikeus 160 tai 320 tunnin harjoitteluun alan johtavilla yrityksillä, joilla on todelliset mahdollisuudet saada työpaikka.

Mitä opit?

Kurssi on suunnattu kaikille niille, jotka haluavat hankkia, parantaa ja päivittää koulutuksensa tällä alalla, ja valmistella erityistä valmistelua, kuten pääkokki, kokki ja kokki.... [-]

Espanja Madrid
September 2019
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Italian keittiön ja viininvalmisteen lyhyt kurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen koostuu ICIF päämajan teoreettisista ja käytännöllisistä oppitunnoista, joita täy ... [+]

Italian kurssi ja viinitila

Neljä viikkoa teoreettista ja käytännön opetusta sekä mahdollisuus käytännön harjoittelujakson parhaisiin Italian ravintoloihin

Italian keittiön ja viininvalmisteen lyhyt kurssi esitetään kahdessa osassa: ensimmäinen koostuu ICIF päämajan teoreettisista ja käytännöllisistä oppitunnoista, joita täydennetään koulutuskenttätöillä; toinen, joka koostuu ammatillisesta harjoittelusta (valinnainen, ei sisälly tilauskuluihin), koulun valitsemassa ravintolassa.

Lyhytkurssi on suunniteltu ammattilaisille tai opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa perinteistä ja modernia luovaan ruokaan liittyvää nopeampaa harjoitteluohjelmaa, jossa on tietoa öljyistä, balsamiviinietikasta, yrtteistä ja mausteista, perinteisistä alkukursseista, juustoista, leivonnaisista ja viineistä.... [-]

Italia Turin
February 2019
Full-time
3 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

Meidän asiamme ... [+]

Yleiskatsaus

12 op. 12 viikkoa. $ 12750.

Meidän Siena - Liiketoiminta

Kulttuurin ja keittiön leikkauspiste siirtyy Toscanan seuraavalle tasolle, jossa perinteinen ruoka ja viini eivät ole vain suurta osaa kulttuurista identiteetistä vaan myös ensisijainen taloudellinen toimija.

Meidän asiamme

Asut viihtyisässä Sienan kaupungissa, jossa on monia erikoisruokia, mukaan lukien käsin valssatut pici pasta, crostini ja kananmaksa, sekä panforte-pähkinä ja hedelmäkakku, jonka ovat kehittäneet paikalliset, laadukkaat tuottajat. Täällä voit ilmoittautua neljään kurssille yhteensä 12 opintopisteen luona, jossa tutkitaan, miten liike-elämän ja talouden käsitteet kudotaan Italian elintarviketeollisuuden kudoksiin. Kuvittele maailmanlaajuisten markkinointistrategioiden tutkiminen eräänä päivänä ja vierailla paikallisella Brunello-viinintuottajalla, joka on kansainvälinen jakelu seuraavana. Miten EU: n maatalouspolitiikan tutkiminen ja sitten puhua agriturismo farmin omistajalle siitä, miten nämä politiikat vaikuttavat hänen liiketoimintaansa? Tervetuloa opiskelemaan ulkomailla!... [-]

Italia Siena
January 2020
Full-time
12 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Intensiivinen 2 kuukauden ohjelma, jossa tutustutaan kaikkiin suklaa- ja makeisaiheen perustaviin ja kehitettyihin tekniikoihin. ... [+]

Hallitse suklaan ja makeisten taiteen perusteet kahden kuukauden intensiivisen ammatillisen koulutuksen avulla. Opit ja soveltavat ammattilaisen keskeisiä tekniikoita suklaan, makeisten, suklaapohjaisten leivonnais- ten ja taiteellisten teosten tuottamiseen. Täydennä harjoitteluasi yhdellä kuukaudella valinnaisella harjoittelulla ranskalaisessa yrityksessä, jotta voit soveltaa tietosi todellisessa ympäristössä. Hyödynnä pienten ryhmien asetusten opetusmenetelmiä ja opetuksen optimointia, tehokasta oppimista ja yksilöllistä seurantaa.

Luokan tyyppi80% käytännön20% teoriamoduulitSuklaamakeisetSuklaapohjaiset leivonnaisetTaiteellinen suklaa ja sokeripalatBuffet-valmistelu ja lopputenttiKesto... [-]
Ranska Yssingeaux
May 2019
Full-time
2 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi