$close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Elintarviketiedessa 2022/2023 Tokio Japanissa

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.Food Science-ohjelmien opitaan tieteellisen periaatteet elintarvikkeiden jalostus, varastointi-,… Lue lisää

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Food Science-ohjelmien opitaan tieteellisen periaatteet elintarvikkeiden jalostus, varastointi-, pakkaus-, ja jakelu. He tutkivat ihmisen ravitsemus, ruoka kemia, mikrobiologia, ja ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle.

Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitettu siten niiden koulutustasoa hyvin jäsennelty lapsuudesta ensisijainen kautta toissijainen asteen tasolle. On 126 miljoonaa ihmistä asuu Japanissa se on kulttuurin rikas ympäristö. Suur-Tokion alueella on suurin pääkaupunkiseudulla maailmassa, yli 30 miljoonaa asukasta.

Tokio on Japanin pääkaupunki. Tämä paikka on tunnetusti yksi kalliita kaupunkeja maailmassa. Lisäksi Tokyo on tunnettu myös hyvästä laadusta oppilaitokset, kuten Tokion yliopisto ja Wasedan yliopisto.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Japanissa
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
东京海洋科技大学
Minato City, Japani

Tällä kurssilla koulutamme opiskelijoita ja teemme tutkimusta elintarvikkeiden tuotantoon, säilyttämiseen, jakeluun ja kulutukseen liittyvistä periaatteista ja kehittyneistä t ... +

Tällä kurssilla koulutamme opiskelijoita ja teemme tutkimusta elintarvikkeiden tuotantoon, säilyttämiseen, jakeluun ja kulutukseen liittyvistä periaatteista ja kehittyneistä tekniikoista keskittyen meren tuotteisiin. Erityisesti koulutamme ja teemme kokonaisvaltaista tutkimusta, joka keskittyy paitsi elintarvikkeiden turvallisuuden ja terveyden varmistamiseen ja parantamiseen ketjussa resursseista kulutukseen, ja elintarvikkeiden toimivuuden parantamiseen ihmisten terveyden ja pysyvyyden edistämisen näkökulmasta, mutta myös kehittää teknologian monialaisen kehittämisen edellyttämät suunnittelu- ja toteutuskyvyt kemian, mikrobiologian, fysiikan ja tekniikan näkökulmasta tukien elintarvikkeiden turvallisuutta, terveellisyyttä ja toimivuutta. -
Kurssit
Japanilainen
Kampus