$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa 2 Kurssia Elintarvikehygieniassa

Kurssit voivat ohittaa akateemisen aukon tai antaa lisätietoa ja taitoja niille, joilla on jo uransa. Opiskelun painopisteestä riippuen kurssi voi kestää kuusi kuukautta kahteen vuoteen. Mitä ovat ruoka- ja juomien hygieniakurssit? Näiden kurssien tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita työskentelemään ruoka- ja juomapalvelujen eri osa-alueilla. Puhtaus ja turvallisuus ovat välttämä… Lue lisää

Kurssit voivat ohittaa akateemisen aukon tai antaa lisätietoa ja taitoja niille, joilla on jo uransa. Opiskelun painopisteestä riippuen kurssi voi kestää kuusi kuukautta kahteen vuoteen.

Mitä ovat ruoka- ja juomien hygieniakurssit? Näiden kurssien tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita työskentelemään ruoka- ja juomapalvelujen eri osa-alueilla. Puhtaus ja turvallisuus ovat välttämättömiä tässä työssä, ja opiskelijat saavat valmiudet erinomaiseen hygieniaan. Monien kurssien aiheisiin kuuluu turvallisten ainesosien käyttö, hyvä henkilökohtaisen hygienian harjoittaminen, elintarvikkeiden turvallinen käsittely ja säilytys sekä huoltoalueiden, välineiden ja välineiden puhtaus. Jotkin ohjelmat saattavat sisältää käytännön harjoittelua laboratoriotyyppisessä ympäristössä tai todellisen ruokapalvelun alueella.

Ruoan ja juomien hygieniakurssin opiskelijat saavat taitoja kuten organisaation, turvallisen elintarvikkeiden käsittelyn ja tiimityön. Nämä kyvyt voivat parantaa tutkinnon suorittaneiden näkemyksiä ja auttaa heitä myös heidän henkilökohtaisessa elämässään.

Se vaihtelee paikoista toiseen, mutta monet hygieniakursseista ovat yleensä melko lyhyitä ja halpoja. Kokonaiskustannuksiin liittyy kuitenkin useita tekijöitä, joten opiskelijoiden on otettava yhteyttä kouluihin suoraan kysyäkseen rahoitustarpeita.

Tämä kurssi voi auttaa opiskelijoita löytämään työtä monilla aloilla koulutustason ja kokemuksen mukaan. Pääsylitöihin voi kuulua ruoka-apuavustaja, busser, ruokapöydän avustaja ja keittiön assistentit. Niille, joilla on enemmän kokemusta, työtehtäviin voi kuulua kokki, baarimikko, ruokapöydän käyttäjä, ravintola-palvelin, kokki, sousuke, leivonnaiset kokki, keittiövalvoja, ruokakauppa ja ruoka- ja juomaoperaattori. Työnantajilla voi olla ravintoloita, baareja, hotelleja, lomakeskuksia, tapahtumakeskuksia tai ruoka-autojen omistajia.

Tämä kurssi voi olla saatavilla lähellä sinua tai jopa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Australian Institute Of Food Safety
sydney, Australia

Noudata lakisääteisiä vaatimuksiasi ja suojaa asiakkaitasi terveystarkastajien suosittelemalla ja neuvoston hyväksymällä elintarviketurvallisuusvalvojan kurssilla.

Noudata lakisääteisiä vaatimuksiasi ja suojaa asiakkaitasi terveystarkastajien suosittelemalla ja neuvoston hyväksymällä elintarviketurvallisuusvalvojan kurssilla. -
Kurssit
Englanti
Kampus
 
Lakes College West Cumbria
Workington, Yhdistynyt kuningaskunta

Järvialueella käy vuosittain yhä enemmän kävijöitä, joten koko alueella on kasvava valikoima uramahdollisuuksia. Ulkona työskentelystä keittiössä työskentelyyn näiden aiheiden ... +

Järvialueella käy vuosittain yhä enemmän kävijöitä, joten koko alueella on kasvava valikoima uramahdollisuuksia. Ulkona työskentelystä keittiössä työskentelyyn näiden aiheiden urapolut ovat erilaiset, mikä tarjoaa tilaa kaikenlaisille tavoitteille ja intohimoille. -
Kurssit
Englanti
Kampus