ACADEMICCOURSES

Vertaa 2 Kurssia Elämysliikuntassa

Kurssi on yksityiskohtainen tutkimusyksikkö, joka keskittyy tiettyyn aiheeseen. Yhteisön korkeakoulut, yliopistot ja tekniset koulut ovat esimerkkejä oppilaitoksista, jotka tarjoavat kursseja. Kurssin suorittamiseen tarvittava aikasitoumus voi vaihdella muutamasta päivästä useisiin kuukausiin.

Mikä on kurssin seikkailurheilussa? Urheiluun ja ulkoiluun kiinnostuneet ihmiset saattavat löytää kurssin seikkailurheilusta erityisen tyydyttävästi. Kurssilla voi esimerkiksi tarjota opiskelijoille laajaa tietoa ja käytännön oppimismahdollisuuksia tietyllä aktiviteetilla, kuten melontaa, kalliokiipeilyä, koskenlaskua tai melontaa. Kuntosali, terveys ja turvallisuus voivat olla muita kurssin aiheita. Jotkut kurssit voivat myös opettaa opiskelijoille taitoja, jotka ovat välttämättömiä syrjäseutumista varten Kiinnostuneilla opiskelijoilla on mahdollisuus myös suorittaa enemmän yrityskohtaisia ​​kursseja, jotka keskittyvät johtamiseen, markkinointiin tai kuluttajien käyttäytymiseen.

Seikkailukurssin kurssi voi vahvistaa useita taitoja, jotka saattavat tarjota elinikäisiä ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​etuja osallistujille. Esimerkkejä ovat parannetut johtamis-, viestintä- ja johtamisvalmiudet.

Saatavilla olevien kurssien monipuolisen luettelon vuoksi kurssimaksut vaihtelevat ja riippuvat monista tekijöistä. Kaksi erityistä muuttujaa ovat sijainnin ja kurssin kesto. Tulevien opiskelijoiden tulee pyytää maksutiedot suoraan niistä kouluista, joihin he ovat kiinnostuneita osallistumisesta.

Erilaisia ​​uravaihtoehtoja voi olla saatavilla koulutetuille seikkailun harrastajille. Onnistuneita ehdokkaita voi esimerkiksi tulla ohjaajiksi tai ohjaajiksi aktiviteettikeskusten tai ulkoiluyritysten kanssa. He voivat myös toimia myyjinä laitteiden valmistajien tai vähittäismyymälöiden kanssa, jotka auttavat asiakkaita löytämään ja hankkimaan suositellut tai tarvittavat pyydykset. Jotkut ihmiset voivat myös päästä urheilijana tietyssä seikkailurheilussa tai tarjota laajaa tietoa matkailijoille tai muille harrastajille perustamalla oman seikkailuliiketoiminnan.

Kiinnostuneet tutkijat voivat löytää urheilukalentereita eri paikoissa ja oppilaitoksissa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien verkko-oppimisvaihtoehdot. Jos haluat matkanne, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

 

2 tulosta kohteessa Elämysliikunta Filter

Yhteisöopettajat seikkailukoulutuskurssina

Humak University of Applied Sciences
Kurssit
07 Tammi 2021
<
Osa-aikainen
<
5 kuukautta
18 Joulu 2020
Englanti
Online

Kurssin aikana opiskelijat tutustuvat seikkailukoulutuksen perusideoihin, käsitteisiin, viitekehykseen ja periaatteisiin. Seikkailukoulutuksessa keskitytään kokemuksellisiin, ...

Lue lisää

Espanjan kurssit Granada ulkoilua Sierra Nevadan

Escuela Montalban Granada
Kurssit
<
Täyspäiväinen
Englanti
Espanjalainen
Kampus

Rakastamme luonto. Jotta voimme viedä sinut tutustumaan luonnonpuistot tai Sierra Nevadan kansallispuisto. Pidit ratsastus, kiipeily, maastopyöräily ja vaellus, tavoitteemme o ...

Lue lisää