ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Elämysliikuntassa Euroopassa 2021

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Seikkailuurheilu voi valmistaa urheilijoita, jotka nauttivat korkean riskin omaavista, adrenaliinia tuottavista fyysisistä aktiviteeteista siirtymään osallistumisesta ohjaamaan muita osaamisalueensa. Kurssit voivat myös opettaa oppilaita hallitsemaan paikkoja, joissa harjoitellaan seikkailuelämää. Opiskelijat voisivat myös oppia uutta urheilua.

Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kaukasus, Ural-joen, Kaspianmeren ja Mustanmeren ja vesistöt yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren Seas.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Elämysliikuntassa Euroopassa 2021

2 tulosta kohteessa Elämysliikunta, Eurooppa Filter

Yhteisöopettajat seikkailukoulutuskurssina

Humak University of Applied Sciences
Kurssit
07 Tammi 2021
<
Osa-aikainen
<
5 kuukautta
18 Joulu 2020
Englanti
Online

Kurssin aikana opiskelijat tutustuvat seikkailukoulutuksen perusideoihin, käsitteisiin, viitekehykseen ja periaatteisiin. Seikkailukoulutuksessa keskitytään kokemuksellisiin, ...

Lue lisää

Espanjan kurssit Granada ulkoilua Sierra Nevadan

Escuela Montalban Granada
Kurssit
<
Täyspäiväinen
Englanti
Espanjalainen
Kampus

Rakastamme luonto. Jotta voimme viedä sinut tutustumaan luonnonpuistot tai Sierra Nevadan kansallispuisto. Pidit ratsastus, kiipeily, maastopyöräily ja vaellus, tavoitteemme o ...

Lue lisää