ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Osa-aikainen Kurssiopinnot Digitaalinen valokuvausssa Euroopassa 2021

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Parhaat Osa-aikainen Moduuliopinnot Digitaalinen valokuvausssa Euroopassa 2021

4 tulosta kohteessa Digitaalinen valokuvaus, Eurooppa Filter

Digitaalinen valokuvaus: Ammattimaisen salkukurssin luominen - Avoin yliopisto

FutureLearn
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
10 viikkoa
Englanti
Online

Selaa nopeasti kehittyvää digitaalisen valokuvauksen teknistä kehitystä ja rakenna ammattimainen portfolio, josta olet ylpeä.

Lue lisää

Yhden vuoden kurssi - valokuvaus

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Kurssit
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Kampus

Kaksi lukukautta työpajoja analogisessa ja digitaalisessa valokuvauksessa täydennettiin elokuvan ja valokuvauksen teorian ja historian kursseilla.

Lue lisää

Graafinen suunnittelu - Digitaalisten kuvien ja valokuvien muokkaamisen verkkokurssi

Istituto Modartech
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
3 viikkoa
Englanti
Online

Kurssin loppuun mennessä opiskelija on kehittänyt kyvyn säännellä, säveltää, muokata, retusoida digitaalisia kuvia ja tuottaa sopivia tiedostoja lehdistölle ja videoille. ...

Lue lisää

Aikana jälkikäsittely ja viimeistely

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
Kurssit
<
Osa-aikainen
<
8 kuukautta
Kampus

Kurssi keskittyy korjailua ja kuvankäsittely mainonnassa, muoti ja työn tekijän, joka tutkii kehittyneitä menettelyt ja voimavarat kunkin alueen.

Lue lisää