Filter
Kurssit
Etelä-Amerikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kurssiopinnot Digitaalinen muotoilussa Etelä-Amerikka 2019/2020

Viittaa tietysti erikoistunut opinto-ohjelmaan. Se tapahtuu yleensä kampuksella, mutta voidaan toimittaa verkossa. Kurssit ovat suosittuja ihmisiä, jotka haluavat saada erityistä tietämystä yksi aihe.

Digitaalisen muotoilun opinnoista valmistuu ammattilaisia, jotka hallitsevat monia erilaisia välineitä ja menetelmiä. Visualisointi ja käytännön kokeilut ovat yhtä välttämättömiä kuin digitaaliset välineet ja prosessit, ja näiden kaikkien yhdistelmää tarvitaan, kun tuotetaan tuotteita ja prosesseja julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden tarpeisiin.

Ulottuu moniin maihin ja saarialueiden, Etelä-Amerikka on koti monille espanjankielisten maiden. Täällä opiskelijat voivat kirjaimellisesti kävellä läpi historian matkalla luokan ja imeä kulttuuri antiikin yhteiskunnissa. 

Näytä kaikki Kurssiopinnot Digitaalinen muotoilussa Etelä-Amerikka 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Digitaalinen muotoilu, Etelä-Amerikka

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Digitaalinen muotoilu tulee pian olemaan kaikessa, joten digitaalisten rajapintojen ymmärtäminen, arviointi, ohjaaminen ja luominen, joka esiintyy niin monipuolisina kuin ... [+]

Miksi?

Digitaalinen muotoilu tulee pian olemaan kaikessa, joten digitaalisten rajapintojen ymmärtäminen, arviointi, ohjaaminen ja luominen, joka esiintyy niin monipuolisina kuin verkkosivustot, sovellukset, pelit, älykkäät avustajat, on tärkeä ero ammatillisessa suorituskyvyssä missä tahansa segmentissä.

Kenelle?

Kurssi on suunniteltu suunnittelijoille ja luoville ammattilaisille, jotka pyrkivät sisällyttämään digitaalisen ammatilliseen käytäntöönsä, mutta ovat avoimia myös muilta aloilta ja teollisuudenaloilta kiinnostuneille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään, miten maailmaa muuttavat rajapinnat toimivat ja luodaan.

Miten se on?

Yhden vuoden matkan aikana on kehitetty 5 temaattista aluetta, joissa opiskelija on lopulta nähnyt ja harjoittanut digitaalisen suunnittelun keskeisiä näkökohtia, sen perusperiaatteita ja tieteenaloja, työprosessia, työkaluja ja menetelmiä sekä toimintamahdollisuuksia.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
Request Info
Portugalin kieli,Portuguese (Brazil)
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi