Filter
Kurssit
Brasilia

Vertaa kursseja Digitaalinen muotoilussa Brasiliassa 2019

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Digitaalisen muotoilun ammattilaiset käyttävät perinteisten muotoilutaitojen rinnalla hyväkseen ohjelmistoja, algoritmeja ja dataa, ja näiden kaikkien avulla kehittelevät räätälöityjä tuotteita ja prosesseja hyvin erilaisiin tarpeisiin. Digitaaliset muotoilijat pystyvät visualisoimaan ja luomaan ainutlaatuisia tuotteita ja konsepteja, ja niinpä sekä yritysmaailma, koulutuslaitokset, valtion laitokset että hyväntekeväisyysjärjestöt tarvitsevat heidän osaamistaan.

Brasilia, virallisesti Brasilian liittotasavallan, on suurin maa sekä Etelä-Amerikan ja Latinalaisen Amerikan alueella. Se on maailman 's viidenneksi suurin maa, sekä maantieteellisen alueen ja väestön yli 193 miljoonaa ihmistä.

Suositut Kurssit Digitaalinen muotoilussa Brasiliassa 2019

Read More Read Less

1 tulosta kohteessa Digitaalinen muotoilu, Brasilia

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Digitaalinen muotoilu tulee pian olemaan kaikessa, joten digitaalisten rajapintojen ymmärtäminen, arviointi, ohjaaminen ja luominen, joka esiintyy niin monipuolisina kuin ... [+]

Miksi?

Digitaalinen muotoilu tulee pian olemaan kaikessa, joten digitaalisten rajapintojen ymmärtäminen, arviointi, ohjaaminen ja luominen, joka esiintyy niin monipuolisina kuin verkkosivustot, sovellukset, pelit, älykkäät avustajat, on tärkeä ero ammatillisessa suorituskyvyssä missä tahansa segmentissä.

Kenelle?

Kurssi on suunniteltu suunnittelijoille ja luoville ammattilaisille, jotka pyrkivät sisällyttämään digitaalisen ammatilliseen käytäntöönsä, mutta ovat avoimia myös muilta aloilta ja teollisuudenaloilta kiinnostuneille ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään, miten maailmaa muuttavat rajapinnat toimivat ja luodaan.

Miten se on?

Yhden vuoden matkan aikana on kehitetty 5 temaattista aluetta, joissa opiskelija on lopulta nähnyt ja harjoittanut digitaalisen suunnittelun keskeisiä näkökohtia, sen perusperiaatteita ja tieteenaloja, työprosessia, työkaluja ja menetelmiä sekä toimintamahdollisuuksia.... [-]

Brasilia Rio de Janeiro
Syyskuu 2019
Portugalin kieli,Portuguese (Brazil)
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi