ACADEMICCOURSES.FI

Vertaa 24 Kurssia Biotieteetssa

Kurssitutkimukset antavat aikuisopiskelijalle tarkemman käsityksen monista aiheista ilman muodollisen tutkinnon suorittamiseen liittyviä rajoitteita. Pitkän aikavälin vaihtelevat kuukausittaiset tai vuotuiset odotukset, lukion suorittaneet voivat löytää tiukan oppimiskokemuksen, joka tukee heidän etujaan.

Mikä on biotieteiden kurssi? Biotieteiden kurssi kattaa yleensä käsitteet, jotka käsittelevät organismeja ja eläviä ekosysteemejä. Yleiset tutkimusluokat voivat olla maatalous, metsätalous, kalastus, biokemia, ekologia ja etymologia. Näissä luokissa opiskelijat voivat joutua kalastuksen, terveydenhuollon, kemiallisten ja molekyylien sitoutumiseen, soluprosesseihin, genetiikkaan ja elämänjärjestelmiin liittyviin biologian ja kemian tutkimuksiin. Myös elintarvikkeiden kestävyys ja luonnonvarojen viljely voidaan kattaa.

Biotieteiden taustalla olevat opiskelijat kehittävät tiimitietoa organisaatiossa ja johtamisessa. He ovat usein monitietoisia, jotka pystyvät tarkastelemaan tietoja, analysoimaan vahvuuksia ja heikkouksia ja tarjoamaan kestäviä ratkaisuja. Ne ovat yksityiskohtaisia ​​ja keskittyvät prosessien virtaviivaistamiseen tuoton maksimoimiseksi. Nämä ovat poikkeuksellisia työllisyystaitoja, jotka ovat siirtyneet biotieteiden ulkopuolelle.

Biotieteiden tutkimuksen luonne soveltuu hyvin online-institutionaalisiin ohjelmiin, mikä tarjoaa kohtuuhintaisen ja helppokäyttöisen vaihtoehdon. On vaikeaa verrata ohjelmakustannuksia yksittäisten laitosten ja toimitustilojen välillä, koska kurssin suunnittelutarpeet kohdennetaan keskittyen. Siksi on parasta tarkistaa valitsemastasi laitoksesta nykyiset osallistumismaksut.

Lukuisat työllistymismahdollisuudet ovat käytettävissä life science -opetuksen opiskelijoille. Työmahdollisuuksiin kuuluu biolääketieteen tutkija, biokemisti, kliininen tutkija ja teollinen apteekkari. Kliininen patologia on toinen vaihtoehto biologian tai kemian keskittymisen kanssa, mutta ylimääräiset alueet ovat ristikkäisiä. Opettaja, joka kannattaa ympäristömuutosta voittoa tavoittelemattomana hallinnoijana tai resurssipoliittisena asiantuntijana ja joka toimii konsulttina yrityksille tai julkisyhteisöille, on myös mahdollisuuksia.

Tutkijat osaavat ymmärtää elämäntieteiden aiheita globaalilla näkökulmalla joko etäopetuksen tai paikallisen oppilaitoksen kautta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

24 tulosta kohteessa Biotieteet Filter

Eläintarhan eläinhoitajan kurssi

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Kampus Online Syyskuu 2020 Espanja Madrid

Tule sertifioiduksi asiantuntijaksi, harjoittele parhaita yrityksiä ja työskentele haluamallasi tavalla

Horse Care -kurssi

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Kampus Online Kampuksella ja verkossa Syyskuu 2020 Espanja Madrid

Tule sertifioiduksi asiantuntijaksi, harjoittele parhaita yrityksiä ja työskentele haluamallasi tavalla

Kestävä puutarhatalous / Permakulttuuri 5

Kinsale College
Kampus 1 vuosi Request Info Irlanti Kinsale

Kestävä puutarhanviljely / Permakulttuuri on tieteellinen kurssi, joka tarjoaa käytännöllisen ja laaja-alaisen oppimiskokemuksen ainutlaatuisessa ja menestyksekkäässä college-yhteisössä. Kinsaleilla on vahva perinne ruokaa ja maataloutta varten sekä lähes idyllinen ympäristö ekologian ja luonnonympäristön tutkimiseen. Kurssi on yhdistelmä luokkahuoneisiin perustuvaa keskustelua, käytännön toimintaa, vierailuja, mestarikursseja erilaisista vierailevista asiantuntijoista ja ryhmäprojektityö.

Ruokavalio ruoanlaitto IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Full-time 24 kuukautta Lokakuu 2019 Saksa Saksa Online

Koulutuksen dieettitarkoituksiin ruoanlaittoon CCI on toinen tapa kokit, alan ammattilaiset Kotitalous- ja ravitsemuksen ja myös sivusuunnassa tulokkaille, joilla on kokemusta, lisätä kiinnostavuutta työmarkkinoilla.

Puutarhan suunnittelu kurssi

Distance Learning Centre
Online Part-time 120 tuntia Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

The Garden Design - Taso 3 Course voi auttaa oppilaita oppimaan periaatteet muotoilun puutarhataloudessa, ja saada erinomaisen tietoa ja kokemusta käyttää kasveja ja puutarha ominaisuuksia. Tämä koti opintojakson on suunniteltu helppo seurata yksikköä, jossa on joukko harjoituksia ja tehtäviä matkan varrella varmistaa ymmärrät aloilla.

Igcse yhdistetään tiede kurssi

UK Open College
Online Part-time 300 tuntia Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online

Kansainvälinen GCSE Science (double Award) pyritään antamaan järjestelmällistä määrä tieteellistä tietoa ja tosiasiat, ja ymmärrys tieteellisen käsitteitä, periaatteita, teemoja ja kuvioita.

Ohjelmia puutarhan suunnitteluun

Inchbald School of Design
Kampus Full-time 1 - 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Inchbald School of Design kokeiltiin puutarha suunnittelu koulutusta Britanniassa, joka tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät puutarhan suunnittelu kotiympäristössä. Tämä on edelleen meidän erikoisuus, mutta olemme laajentaneet ja puhdistettu meidän puutarhasuunnittelu kursseja vastaamaan kasvaneeseen kysyntään ammattitaitoa.

Illan aikana ammattikeittiö

COQUIS
Kampus Full-time 27 viikkoa Lokakuu 2019 Italia Rooma

Opi taiteen enogastronomy, kääntää intohimo osaksi ammattiin, harjoittaa maailman ruoanlaitto hankkimiseksi syvällistä asiantuntemusta, läpi sarjan runko ja päteviä tutkimuksia, jotka on jaettu teoria ja käytäntö opetukset: keittiö Professional Course coquis opettaa keskeisiä taitoja todennäköisesti harjoittaa ammatillinen kokki maasta ylös ...

Metsäteknologia

Lurleen B Wallace Community College
Kampus Full-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Andalusia

Forest Technology ohjelma kouluttaa opiskelijoita aseman metsän teknikko. Teknikko on työntekijä, joka työskentelee johdolla ammattilainen (BS tutkinto) metsänhoitaja ja ryhtyy kenttätyön, joka on tarpeen hallita metsään.

Metsätalouden teknikko

Fleming College
Kampus Full-time 4 lukukaudet Request Info Kanada Lindsay Peterborough Minden Cobourg + 3 lisää

Forestry teknikko uran vetoan teihin, jos olet intohimoisesti ulkona, ja huolissaan vastuullinen metsävarojen hoidon.

Kalaa ja villieläinten teknikko

Fleming College
Kampus Full-time 4 lukukaudet Request Info Kanada Lindsay Peterborough Minden Cobourg + 3 lisää

Fish and Wildlife teknikko ohjelma voi johtaa sinut palkitseva ura, jossa yhdistyvät rakkautta ulkona ja hyvin kiinnostunut kalojen ja villieläinten, joiden sitoutuminen vastuulliseen luonnonvarojen hallintaan.

Vesiviljely

Fleming College
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Kanada Lindsay Peterborough Minden Cobourg + 3 lisää

Vesiviljely koskee monia toimintoja, jotka liittyvät pääasiassa maatalouteen meren ja makean veden kaloja ja äyriäisiä. Lohiteollisuuden osuus useimpien vesiviljelyn liiketoimintaa Kanadassa.

Kurssit maatalouden tieteet

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Kampus Full-time Request Info Brasilia Sao Paulo

Brasilia on yksi suurimmista viljan ja lihan tuottajamaat maailmassa. Siten tieteenalojen tarjotaan tavoitteena on harjoittaa opiskelijoiden useissa liittyvät näkökohdat kestävän maatalouden ja kotieläintalous tropiikissa

Kurssi puutarhanhoidossa

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Ura puutarhanhoidossa sopii henkilöille, jotka ihailevat puutarhanhoito, rakkaus työskentelevät ulkona ja haluavat laittaa niiden hallintaa, suunnittelu-, tiede ja teknisiä taitoja hyvään käyttöön. ICI, esittelemme teille kattavan puutarhatalouden kurssi, joka hankkii sinulle tarvittavat taidot menestyä tällä alalla.

Kurssi kukkakaupat suunnittelu

International Career Institute
Online Full-time Part-time Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

ICI avulla urasi Bloom kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti meidän kukkakaupat suunnittelu kurssi. Pysyä alan standardeja, kurssimme on kehitetty erityisesti kokeneet kukkakaupat. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laatua kukkakaupat koulutuksen laajentaa tietojaan ja hioa taitojaan kentällä.