Filter
Kurssit
Keski-Amerikka ja Karibia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kurssiopinnot Biotieteetssa Keski-Amerikka ja Karibia 2019/2020

On satoja kansallisesti tunnustettu ammattipätevyys ja koulutus kursseja maailman johtava koulutuksen järjestäjien kanssa. Kurssin tavoitteet pitäisi johtaa opetusmenetelmiä ja opiskelijoiden kiinnostusta.

Biologia ja biotieteet ovat usein hyvä reitti terveydenhuollon uralle. Joissain koulutusohjelmissa ihmisen biologiaa opiskellaan rinta rinnan kemian, fysiikan ja jopa maantieteen kanssa, jotta opiskelijat oppisivat, kuinka elävät organismit ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Keski-Amerikka on keskeinen maantieteellinen alue Amerikassa. Se on eteläisin, isthmian osa Pohjois-Amerikan mantereella, joka yhdistää Etelä-Amerikan kaakkoon.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Biotieteetssa Keski-Amerikka ja Karibia 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Biotieteet, Keski-Amerikka ja Karibia

Tutkinnot
Sijainti
Keski-Amerikka ja Karibia
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suo ... [+]

YleiskatsausKieli: englantiEhdot: Lyhytaikainen, Kesä ILuotto: 6

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suojelutoimia pääsiäisen trooppisen Tyynenmeren alueella (ETP). ETP: n meriekosysteemit tarjoavat lähtölähteen haille ja säteille, joilla on suuri kaupallinen kiinnostus kansallisen ja kansainvälisen ruoan ihmisten kysynnän tyydyttämiseksi.

Lukuisat haiden ja säteiden lajit uhkaavat kuitenkin kestämättömät ihmisen toiminnot, kuten liikakalastus ja elinympäristön tuhoaminen. Kehitämme kriittistä ymmärrystä säilyttämisbiologiasta korostamalla biologisen monimuotoisuuden eri tasojen yleistä käsitettä ja eri lähestymistapoja, joita käytetään säilyttämisgenetikassa, jotta dokumentoidaan haiden ja säteiden biologista monimuotoisuutta ja liitettävyyttä. Opiskelijat otetaan käyttöön monenlaisia käytännön toimintaa käymällä kenttäasemien ja luonnon laboratoriot Tyynenmeren rannikolla Costa Rican, luento ja käytännön tekoja Molecular Biology Lab (BIOMOL) Universidad VERITAS .... [-]

Costa Rica San Jose
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi