Filter
Kurssit
Costa Rica Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa kursseja Biotieteetssa Costa Ricassa 2019/2020

Tietenkin on tutkimuksen tietystä aiheesta sisällä laajennettuna ja on perusta tutkinnon. Tyypillinen Kurssi sisältää luentoja, arvioinnit ja opetusohjelmia.

Biologian ja biotieteiden opinnoissa voivat opiskelijat joko keskittyä johonkin tiettyyn luonnontieteen haaraan tai ongelmakohtaan tai vaihtoehtoisesti perehtyä siihen, miten eri luonnontieteen osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Tällaisia yhdistelmiä ovat esimerkiksi ihmisen terveys ja ympäristö tai biologia ja geologia.

Costa Rica tarjoaa sponsoroima ja samalla opiskelijat sopiva korkeakoulujen opetussuunnitelmia. Maassa on 20 julkista ja 44 yksityisten yliopistojen kanssa johtava kolmen julkiset yliopistot ovat University of Costa Rica, National University ja Costa Rican Institute of Technology.

Suositut Kurssit Biotieteetssa Costa Ricassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Biotieteet, Costa Rica

VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suo ... [+]

YleiskatsausKieli: englantiEhdot: Lyhytaikainen, Kesä ILuotto: 6

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suojelutoimia pääsiäisen trooppisen Tyynenmeren alueella (ETP). ETP: n meriekosysteemit tarjoavat lähtölähteen haille ja säteille, joilla on suuri kaupallinen kiinnostus kansallisen ja kansainvälisen ruoan ihmisten kysynnän tyydyttämiseksi.

Lukuisat haiden ja säteiden lajit uhkaavat kuitenkin kestämättömät ihmisen toiminnot, kuten liikakalastus ja elinympäristön tuhoaminen. Kehitämme kriittistä ymmärrystä säilyttämisbiologiasta korostamalla biologisen monimuotoisuuden eri tasojen yleistä käsitettä ja eri lähestymistapoja, joita käytetään säilyttämisgenetikassa, jotta dokumentoidaan haiden ja säteiden biologista monimuotoisuutta ja liitettävyyttä. Opiskelijat otetaan käyttöön monenlaisia käytännön toimintaa käymällä kenttäasemien ja luonnon laboratoriot Tyynenmeren rannikolla Costa Rican, luento ja käytännön tekoja Molecular Biology Lab (BIOMOL) Universidad VERITAS .... [-]

Costa Rica San Jose
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi