$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Kurssia Bioinformatiikkassa

Lukiokoulun jälkeen monet opiskelijat valitsevat tietopohjaansa ottamalla käyttöön itsenäisiä kursseja. Nämä kurssit vaihtelevat muutamasta lyhyestä viikosta useisiin kuukausiin tai vuosiin, ja ne tarjoavat ympäristön kohdennetulle opinnäytetyölle tietystä valittavasta aiheesta. Opiskelijat, jotka eivät tunne aiheesta, saattaisivat kysyä, "Mitä ovat bioinformatiikan kurssit?" Bi… Lue lisää

Lukiokoulun jälkeen monet opiskelijat valitsevat tietopohjaansa ottamalla käyttöön itsenäisiä kursseja. Nämä kurssit vaihtelevat muutamasta lyhyestä viikosta useisiin kuukausiin tai vuosiin, ja ne tarjoavat ympäristön kohdennetulle opinnäytetyölle tietystä valittavasta aiheesta.

Opiskelijat, jotka eivät tunne aiheesta, saattaisivat kysyä, "Mitä ovat bioinformatiikan kurssit?" Bioinformatiikka on biotekniikan ja biokemian tietotekniikan tutkimus ja soveltaminen. Tämän alan kursseja ovat esimerkiksi tilastot, matemaattinen mallinnus, ohjelmointi ja informaatioteoria, jota käytetään molekyylibiologian, genomitutkimuksen, evoluutiobiologian ja muiden tieteenalojen opiskeluun.

Bioinformatiikan kursseja kehittävät opiskelijat kehittävät sujuvasti soveltavan matematiikan ja tietojenkäsittelytieteen, jotka ovat hyödyllisiä biologian ja muiden teknisten alojen yhteydessä. He myös vahvistavat osaamistaan ​​tutkimuksessa, tietojen analysoinnissa ja teknisessä kirjoituksessa.

Bioinformatiikan kursseihin käytettävissä olevat ohjelmat vaihtelevat koulujen välillä, erityisesti rekisteröintikustannuksissa ja opetuksessa. Opiskelijan tulee tutustua koulun kotisivuille tai ottaa yhteyttä päätoimistoon saadakseen lisätietoja.

Bioinformatiikan kursseja ja asianmukaisia ​​tutkintoja suorittavat tutkinnon suorittaneet voivat siirtyä uran bioinformatiikan puoleen eri alojen biologiaan. Tietotekniikan insinöörejä pyydetään suunnittelemaan tutkimuksen ja testauksen kannalta tärkeitä ohjelmisto- tai tietojenkäsittelyinfrastruktuureja. Lääketieteen ammattilaiset, kuten lääkärit tai genetiikan neuvonantajat, hyödyntävät bioinformatiikkaa tekemään perusteltuja päätöksiä diagnoosissa ja hoidossa. Tutkimustasolla asiantuntijat, kuten lääketutkijat ja geneettiset tutkijat, käyttävät massiivisia tietokantoja ja kehittävät simulaatioita uusien lääkkeiden kehittämiseen tai sairauksien perussyiden selvittämiseen.

Bioinformatiikan kursseja on saatavilla eri koulujen kautta maailmanlaajuisesti. Verkko-oppimisohjelmat ovat monissa tapauksissa käytettävissä, jolloin opiskelijat syrjäisillä alueilla tai kiireisillä aikatauluilla voivat tulla myös tällä alalla. Tutustu alla olevaan ohjelmaan ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Aquincum Institute of Technology
Budapest, Unkari

Aquincum Institute of Technology tarjoaa perustavaa laatua olevia kursseja, kuten tiedonlouhinta sekä monimutkaisten verkkojen rakenne ja dynamiikka. Opiskelija oppii näiden t ... +

Aquincum Institute of Technology tarjoaa perustavaa laatua olevia kursseja, kuten tiedonlouhinta sekä monimutkaisten verkkojen rakenne ja dynamiikka. Opiskelija oppii näiden teorioiden soveltamiseen monimutkaiseen tehtävään ihmisen genomin dekoodaamisessa ja perehtyy laskennallisen biologian ja henkilökohtaisen lääketieteen IT-haasteisiin. -
Kurssit
Englanti