Filter
Kurssit
Keski-Amerikka ja Karibia Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Kurssiopinnot Biodiversiteettissa Keski-Amerikka ja Karibia 2019/2020

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Keski-Amerikka on alue Pohjois-Amerikan välissä etelärajan Meksikon ja luoteeseen rajalla Kolumbia, Etelä-Amerikassa. Se koostuu Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica ja Panama.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Biodiversiteettissa Keski-Amerikka ja Karibia 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Biodiversiteetti, Keski-Amerikka ja Karibia

Tutkinnot
Sijainti
Keski-Amerikka ja Karibia
Opiskelutyyppi
Tahti
VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suo ... [+]

YleiskatsausKieli: englantiEhdot: Lyhytaikainen, Kesä ILuotto: 6

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suojelutoimia pääsiäisen trooppisen Tyynenmeren alueella (ETP). ETP: n meriekosysteemit tarjoavat lähtölähteen haille ja säteille, joilla on suuri kaupallinen kiinnostus kansallisen ja kansainvälisen ruoan ihmisten kysynnän tyydyttämiseksi.

Lukuisat haiden ja säteiden lajit uhkaavat kuitenkin kestämättömät ihmisen toiminnot, kuten liikakalastus ja elinympäristön tuhoaminen. Kehitämme kriittistä ymmärrystä säilyttämisbiologiasta korostamalla biologisen monimuotoisuuden eri tasojen yleistä käsitettä ja eri lähestymistapoja, joita käytetään säilyttämisgenetikassa, jotta dokumentoidaan haiden ja säteiden biologista monimuotoisuutta ja liitettävyyttä. Opiskelijat otetaan käyttöön monenlaisia käytännön toimintaa käymällä kenttäasemien ja luonnon laboratoriot Tyynenmeren rannikolla Costa Rican, luento ja käytännön tekoja Molecular Biology Lab (BIOMOL) Universidad VERITAS .... [-]

Costa Rica San Jose
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi