Filter
Kurssit
Costa Rica Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa kursseja Biodiversiteettissa Costa Ricassa 2019/2020

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Costa Rica on yli 50% kansalaisista vaihtelee 18 ja 35 vuotta. Maassa on parannettu opiskelijan elämää näissä yliopistoissa laantui elintaso näissä yliopistoissa sekä paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita.

Suositut Kurssit Biodiversiteettissa Costa Ricassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Biodiversiteetti, Costa Rica

VERITAS

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suo ... [+]

YleiskatsausKieli: englantiEhdot: Lyhytaikainen, Kesä ILuotto: 6

Kurssin tarkoituksena on tuoda esiin merellisen biologian suojelun merkitys Costa Rican Elasmobranch -lajien (haiden ja säteiden) hallinnassa korostamalla äskettäisiä suojelutoimia pääsiäisen trooppisen Tyynenmeren alueella (ETP). ETP: n meriekosysteemit tarjoavat lähtölähteen haille ja säteille, joilla on suuri kaupallinen kiinnostus kansallisen ja kansainvälisen ruoan ihmisten kysynnän tyydyttämiseksi.

Lukuisat haiden ja säteiden lajit uhkaavat kuitenkin kestämättömät ihmisen toiminnot, kuten liikakalastus ja elinympäristön tuhoaminen. Kehitämme kriittistä ymmärrystä säilyttämisbiologiasta korostamalla biologisen monimuotoisuuden eri tasojen yleistä käsitettä ja eri lähestymistapoja, joita käytetään säilyttämisgenetikassa, jotta dokumentoidaan haiden ja säteiden biologista monimuotoisuutta ja liitettävyyttä. Opiskelijat otetaan käyttöön monenlaisia käytännön toimintaa käymällä kenttäasemien ja luonnon laboratoriot Tyynenmeren rannikolla Costa Rican, luento ja käytännön tekoja Molecular Biology Lab (BIOMOL) Universidad VERITAS .... [-]

Costa Rica San Jose
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi