ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Asustesuunnittelussa 2021 Nam-gu Etelä-Koreassa

Voit yleensä ottaa korkeakouluopintoihin, jos olet yli 18-vuotias. He opettivat säännöllisesti yliopistojen, korkeakoulujen ja ammatillisten järjestöjen kuten taidekouluissa tai maatalouden korkeakouluissa - joista lähes kaikki on omat sivustot. Voit saada erilaisia ​​taitoja, esimerkiksi tutkintotodistusten, kandidaatin tutkinnot, säätiö astetta ja jatkotutkintoja.

Rakkaus muodin ja luovan kosketuksensa on yleensä mitä johtaa opiskelijaa suorittamaan tarvikkeiden suunnitteluohjelma. Tämä ohjelma vaihtoehto on räätälöity opiskelijoille, jotka haluavat suunnitella niitä kappaleita, jotka ovat täydelliset ja täydentävät asu, kuten kenkiä, kukkarot ja vyöt.

Etelä-Korea, virallisesti Korean tasavalta, on suvereeni maa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan. Nimi "Korea " on peräisin Goryeo, dynastia, joka hallitsi keskiajalla. Etelä-Korea on nyt liberaali demokratia ja taloudellinen voimatekijä. Arvostetuin kattava yliopistot ovat Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsein yliopisto ja Korean yliopisto.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Asustesuunnittelussa Nam-gu Etelä-Koreassa 2021

1 tulosta kohteessa Asustesuunnittelu, Nam-gu Filter

Muoti ja korujen suunnittelu

光州大學
Kurssit
Englanti
Vietnam
Korealainen
Kiinan kieli

Gwangju University perusti tohtori Kim In-Kon vuonna 1980 rehellisten ja pätevien ihmisten edistämisen hengessä. Gwangju University on ylpeä korkeasta maineestaan parhailla ko ...

Lue lisää