37 Kurssi Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot 2024Filter
    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Sisustussuunnittelun lukuvuoden ohjelman kautta opiskelijat saavat syvällisen ja käytännöllisen johdannon italialaiseen muotoiluun ja Made in Italy -konseptiin kiinnittäen erityistä huomiota nykyaikaisiin suuntauksiin, ja heillä on kaikki tarvittavat välineet tällä alalla. Opiskelija oppii suunnittelemaan sisätiloja sekä liike- että asuinkäyttöön alkuperäisestä konseptista ja ensimmäisestä luonnoksesta 3D -näkymään ja toteuttamaan julkista tilaa edustavan mallin. Lisäksi kurssi kehittää opiskelijoiden tietoisuutta väreistä, muodoista ja muodoista ja antaa heille tarvittavat taidot sisustuksen valitsemiseksi.

    • Bali, Indonesia

    Täysaikainen

    15 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    • Rotterdam, Alankomaat

    Osa-aikainen

    1 viikko

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Kaupunkien hallinnan työkalut ilmastonmuutosta varten kehitetään yhdessä UN-HABITATin kanssa. Tämä kurssi tarjoaa johtamisvälineitä kaupunkipolitiikan päättäjille, suunnittelijoille ja ympäristöasiantuntijoille.

    • Madrid, Espanja
    • Alcorcón, Espanja
    • + 3 more

    4 tuntia

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    Maisterintutkinnon pääominaisuus, mikä tekee siitä ainutlaatuisen, on, että se tutkii tietotieteen ja koneoppimisen malleilla perusteellisesti viimeisimpiä kyberturvallisuushäiriöitä ja päättelee tästä analyysistä alan yleisimmät suojausarkkitehtuurit. Koulutamme tulevia kyberturva-arkkitehteja vaativimmissa suojaustekniikoissa, kuten Zero Trust Architectures, soveltamaan datatieteen malleja suunnittelussaan, validoimaan arkkitehtuurien kestävyyttä ja tunnistamaan eniten tappioita aiheuttavat hyökkäykset. aiheuttavat alalla. Olemme organisoitu viiteen moduuliin. Voit ottaa ne vuoden tai useamman vuoden kuluttua. Kaksi ensimmäistä moduulia ovat Johdatus kyberturvallisuuteen ja ohjelmointi Pythonissa, joka keskittyy tietoihin. Seuraavat kolme moduulia keskittyvät toisaalta kyberturvallisuuden arkkitehtonisiin ja teknologisiin näkökohtiin (NIST 800 -malli) sekä uusimpien hyökkäystekniikoiden, kuten Cyber ​​​​Kill Chainin ja MITER ATT&CK:n, analyysimalleihin. Tähän lisätään datatieteen ja koneoppimisen (perustaan ​​Python) käytännön sovellus järjestelmien ja ihmisten käyttäytymisen poikkeavuuksien tunnistamiseen, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin hyökkäykseen. Kun suoritat kunkin moduulin, saat vastaavan korkeamman korkeakoulututkinnon. Viiden moduulin ja Final Master's Projectin päätteeksi myönnetään maisterin tutkinto. Voit suorittaa sen sekä jos sinulla on korkeakoulututkinto tai jos sinulla on kokemusta tietojenkäsittelytieteen maailmasta. Olemme URJC:n Madridissa Plaza de Manuel Becerran rakennuksessa. Vallitsevan tilanteen vuoksi 20/21 kurssilla tunnit ovat seurattavissa henkilökohtaisesti tai suoratoistona. Lähetetään kaikki tunnit!!!

    • Santa Barbara, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 lukukausi

    Kampuksella

    Englanti

    Landscape Operations Skills Competency Award (SCA) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan osallistujille tarvittavat taidot ja tiedot menestyäkseen maisematoiminnoissa ja -hoidossa. Tämä kurssi tarjoaa kattavan yleiskuvan maisematoimintojen keskeisistä näkökohdista ja keskittyy kehittämään menestykseen tarvittavaa osaamista tällä alalla.

    • Florence, Italia

    Osa-aikainen

    1 kuukausi

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Herää kauneuteen. Uusi käsite sisustus- ja huonekalujen suunnittelukoulusta. Näille kursseille on ominaista, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla.

    • 's Hertogenbosch, Alankomaat
    • Breda, Alankomaat

    Kampuksella

    Englanti

    • Perth, Kanada
    • Pembroke, Kanada
    • + 4 more

    Kampuksella

    Englanti

    • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    120 tuntia

    Etäopiskelu

    Englanti

    The Garden Design - Taso 3 Course voi auttaa oppilaita oppimaan periaatteet muotoilun puutarhataloudessa, ja saada erinomaisen tietoa ja kokemusta käyttää kasveja ja puutarha ominaisuuksia. Tämä koti opintojakson on suunniteltu helppo seurata yksikköä, jossa on joukko harjoituksia ja tehtäviä matkan varrella varmistaa ymmärrät aloilla.

    • Cologne, Saksa

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Uusi monitieteinen muotoilun, tutkia muutoksia arkkitehtuurin, kaupunki- / alueellinen tila syntymässä "tietojen ikä", luotaa vuorovaikutusta arkkitehtuurin / rakentamiseen ja tilaa joukkotiedotusvälineiden ja viestintäverkkoihin. Se kehittää skenaarioita vuorovaikutus julkisen kaupunki- ja julkisen tiedottamisen tila.

    • Bucharest, Romania

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman ainutlaatuisia ominaisuuksia - asured on yksi harvoista kansainvälisistä ohjelmista maailmanlaajuisesti tarjoamalla koulutusta sekä kaupunkisuunnittelu-ja kiinteistökehitys saman ohjelman.

    • Ipameri, Brasilia
    • Cidade Universitária, Brasilia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    TAVOITTEET: Voit näyttää tärkeimpiä rakennuksia Brasilian arkkitehtuuri

    • Newark, Yhdysvallat

    Kampuksella

    Englanti

    • Beerzel, Belgia

    Osa-aikainen

    3 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    INNOCOMin ketterän arkkitehtuurin mestarikurssilla opit rakentamaan ja dokumentoimaan arkkitehtuuriasi juuri tarpeeksi. Lisäksi opit kehittämään ja hallitsemaan arkkitehtuurin tiekartan integroitua laatua ja turvallisuutta ketterässä kontekstissa.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    SOS-sertifioitu kurssi niille, jotka haluavat hankkia tarvittavat käytännön taidot tullakseen ympäristösuunnittelun konsultiksi arkkitehtuurin ja tekniikan aloilla.