17 Kurssi Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Eurooppa for 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Arkkitehtuurin opinnot sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Sisustussuunnittelun lukuvuoden ohjelman kautta opiskelijat saavat syvällisen ja käytännöllisen johdannon italialaiseen muotoiluun ja Made in Italy -konseptiin kiinnittäen erityistä huomiota nykyaikaisiin suuntauksiin, ja heillä on kaikki tarvittavat välineet tällä alalla. Opiskelija oppii suunnittelemaan sisätiloja sekä liike- että asuinkäyttöön alkuperäisestä konseptista ja ensimmäisestä luonnoksesta 3D -näkymään ja toteuttamaan julkista tilaa edustavan mallin. Lisäksi kurssi kehittää opiskelijoiden tietoisuutta väreistä, muodoista ja muodoista ja antaa heille tarvittavat taidot sisustuksen valitsemiseksi.

    • Madrid, Espanja
    • Alcorcón, Espanja
    • + 3 more

    4 tuntia

    Kampuksella

    Espanja, Englanti

    Maisterintutkinnon pääominaisuus, mikä tekee siitä ainutlaatuisen, on, että se tutkii tietotieteen ja koneoppimisen malleilla perusteellisesti viimeisimpiä kyberturvallisuushäiriöitä ja päättelee tästä analyysistä alan yleisimmät suojausarkkitehtuurit. Koulutamme tulevia kyberturva-arkkitehteja vaativimmissa suojaustekniikoissa, kuten Zero Trust Architectures, soveltamaan datatieteen malleja suunnittelussaan, validoimaan arkkitehtuurien kestävyyttä ja tunnistamaan eniten tappioita aiheuttavat hyökkäykset. aiheuttavat alalla. Olemme organisoitu viiteen moduuliin. Voit ottaa ne vuoden tai useamman vuoden kuluttua. Kaksi ensimmäistä moduulia ovat Johdatus kyberturvallisuuteen ja ohjelmointi Pythonissa, joka keskittyy tietoihin. Seuraavat kolme moduulia keskittyvät toisaalta kyberturvallisuuden arkkitehtonisiin ja teknologisiin näkökohtiin (NIST 800 -malli) sekä uusimpien hyökkäystekniikoiden, kuten Cyber ​​​​Kill Chainin ja MITER ATT&CK:n, analyysimalleihin. Tähän lisätään datatieteen ja koneoppimisen (perustaan ​​Python) käytännön sovellus järjestelmien ja ihmisten käyttäytymisen poikkeavuuksien tunnistamiseen, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin hyökkäykseen. Kun suoritat kunkin moduulin, saat vastaavan korkeamman korkeakoulututkinnon. Viiden moduulin ja Final Master's Projectin päätteeksi myönnetään maisterin tutkinto. Voit suorittaa sen sekä jos sinulla on korkeakoulututkinto tai jos sinulla on kokemusta tietojenkäsittelytieteen maailmasta. Olemme URJC:n Madridissa Plaza de Manuel Becerran rakennuksessa. Vallitsevan tilanteen vuoksi 20/21 kurssilla tunnit ovat seurattavissa henkilökohtaisesti tai suoratoistona. Lähetetään kaikki tunnit!!!

  • Kansainvälinen arkkitehtuurin lyhytkurssi

    STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

    • Florence, Italia

    Osa-aikainen

    1 kuukausi

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Herää kauneuteen. Uusi käsite sisustus- ja huonekalujen suunnittelukoulusta. Näille kursseille on ominaista, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla.

  • Drowning Cities

    Avans University of Applied Sciences

    • 's Hertogenbosch, Alankomaat
    • Breda, Alankomaat

    Kampuksella

    Englanti

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    1 viikko

    Etäopiskelu

    Englanti

    SOS-sertifioitu kurssi niille, jotka haluavat hankkia tarvittavat käytännön taidot tullakseen tunnetuksi 3D-mallinnus- ja parametrisuunnitteluohjelmistojen käytössä.

  • Puutarhan suunnittelu kurssi

    Distance Learning Centre

    • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

    Osa-aikainen

    120 tuntia

    Etäopiskelu

    Englanti

    The Garden Design - Taso 3 Course voi auttaa oppilaita oppimaan periaatteet muotoilun puutarhataloudessa, ja saada erinomaisen tietoa ja kokemusta käyttää kasveja ja puutarha ominaisuuksia. Tämä koti opintojakson on suunniteltu helppo seurata yksikköä, jossa on joukko harjoituksia ja tehtäviä matkan varrella varmistaa ymmärrät aloilla.

    • Cologne, Saksa

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Uusi monitieteinen muotoilun, tutkia muutoksia arkkitehtuurin, kaupunki- / alueellinen tila syntymässä "tietojen ikä", luotaa vuorovaikutusta arkkitehtuurin / rakentamiseen ja tilaa joukkotiedotusvälineiden ja viestintäverkkoihin. Se kehittää skenaarioita vuorovaikutus julkisen kaupunki- ja julkisen tiedottamisen tila.

    • Bucharest, Romania

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman ainutlaatuisia ominaisuuksia - asured on yksi harvoista kansainvälisistä ohjelmista maailmanlaajuisesti tarjoamalla koulutusta sekä kaupunkisuunnittelu-ja kiinteistökehitys saman ohjelman.

    • Beerzel, Belgia

    Osa-aikainen

    3 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    INNOCOMin ketterän arkkitehtuurin mestarikurssilla opit rakentamaan ja dokumentoimaan arkkitehtuuriasi juuri tarpeeksi. Lisäksi opit kehittämään ja hallitsemaan arkkitehtuurin tiekartan integroitua laatua ja turvallisuutta ketterässä kontekstissa.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    SOS-sertifioitu kurssi niille, jotka haluavat hankkia tarvittavat käytännön taidot tullakseen ympäristösuunnittelun konsultiksi arkkitehtuurin ja tekniikan aloilla.

    • Florence, Italia

    Kampuksella

    Italialainen

    Tämä kurssi tarjoaa johdannon Firenzen historiaan, taiteeseen ja arkkitehtuuriin 1500-luvun ja 1500-luvun "komuunista" ja tasavallasta Medici-ruhtinaiden luomaan hovikulttuuriin. Keskittymällä valikoimaan tärkeimpiä monumentteja ja keskeisiä teoksia, jotka on tutkittu suhteessa niiden tyyliin, tarkoitukseen ja kontekstiin, opiskelijat kehittävät perustaitoja visuaaliseen analyysiin ja historialliseen tulkintaan. He kehittävät tietoisuutta ja ymmärrystä materiaaleista ja menetelmistä, joita taidehistorioitsijat käyttävät sijoittamalla taideteokset ja arkkitehtuuri sopivaan historialliseen, kulttuuriseen ja luovaan kontekstiinsa. Tämä kurssi kannustaa opiskelijoita pohtimaan Firenzen keskiajan ja renessanssin taiteen ja arkkitehtuurin tärkeimpien monumenttien ja mestariteosten historiallista taustaa, ja se kehittää heidän käytännön taitojaan tunnistaa, määritellä ja keskustella tiettyjen taideteosten keskeisistä piirteistä. Opiskelijat osallistuvat suoraan alkuperäisiin taideteoksiin luokkakäynneillä paikoissa ja kokoelmissa, joissa he tutkivat rakennuksia, maalauksia ja veistoksia tarkasti.

  • Kurssit laitteistojärjestelmille ja arkkitehtuurille

    Capital School Of Business Management

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat murtautua jatkuvasti läsnä olevaan IT-alaan reaalimaailman taidoilla. Tämä ohjelma on täydellinen avioliitto teoriaa ja käytännön taitoja tarvitaan menestyä IT-alalla.

  • Arkkitehtuuri

    Namik Kemal University

    • Tekirdağ, Turkki

    Englanti, Turkkilainen

    Tiedekuntamme sijoittautumistarkoitus tai missio: Kasvata ympäristö-, suunnittelu-, suunnittelu- ja taiteiden aloilla aktiivisia henkilöitä, jotka voivat kilpailla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, jotka ovat avoimia kehitykselle, jotka voivat esitellä teoksiaan alkuperäisellä tavalla ja jotka ovat alttiita ryhmätyölle, nykyaikaisella, ilmaisella, akateemisella ja ammatillisella tietoon perustuvalla koulutuksella.

  • Arkkitehtisuunnitteluohjelmisto

    Aquincum Institute of Technology

    • Budapest, Unkari

    Englanti

    Opiskelija oppii 3D-mallinnuksen matemaattisista perusteista. Opiskelija oppii rakentamaan siihen tietyn ohjelmistotuotteen, kuten 3D-rakennuksen mallintamisen (BIM: Building Information Modeling). He kohtaavat tosiasian, että alle 5% tällaisesta sovelluksesta käsittelee 3D-mallinnusta, kun taas loput 95% on välttämätön käyttökelpoisen sovelluksen saamiseksi.

  • Arkkitehtuurin lyhytkurssi

    European School of Economics

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Florence, Italia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Olet saattanut hankkia tähän mennessä erinomaisia ​​kykyjä suunnittelussa ja suunnittelussa, mutta sinulla on taitoja, joiden avulla ideoitasi voidaan ottaa muotoon ja sanoa asioista, joista asut, itsestäsi? Arkkitehtuuritoiminnan ohjelma on luotu sillaksi suunnittelun ja todellisen maailman välillä, suunnittelupöydässä ja rakennetussa muodossa.