ACADEMICCOURSES

Näytä kaikki Kurssiopinnot Arkkitehtuurin opinnotssa Etelä-Amerikassa 2020

Yliopistot ja korkeakoulut asettaa omat pääsyvaatimukset korkeakouluopintoihin, joten ne vaihtelevat laajasti. Riippuen tietenkin opiskelija ehkä päästä korkea-asteen koulutuksen ammattialoja. Jos 'uudelleen hakemuksen tekemisen säätiö tutkintoa, saatat huomata, että työkokemus otetaan huomioon rinnalla mitään tutkintoja sinulla on. Jotkut korkeakoulut ja oppilaitokset tarjoavat säätiö Vuodet valmistautumista tiettyihin tutkintoihin. Ne yleensä Don 't johtaa erillinen perusteita, koska ne yksinkertaisesti saada sinut syöttää koulutusohjelman itse. Säätiö Years Aren 't ulottuville kaikkiin tutkintoihin kuitenkin.

Hyvin toteutetun rakennuksen luomisprosessissa on kyse paljon muustakin kuin neljän seinän pystyttämisestä. Arkkitehtuurin tietojen avulla voidaan varmistaa, että rakennukset vastaavat sekä tilaajien toiveita että lakien ja asetusten osoittamia suuntaviivoja.

Jos haluat lisätä tietämystä sosiaali-, kulttuuri-, hallinto-, ja historialliset tapahtumat Etelä-Amerikan ja Latinalaisen maailma, tämä on maanosa sinulle.

Näytä kaikki Kurssiopinnot Arkkitehtuurin opinnotssa Etelä-Amerikassa 2020

3 tulosta kohteessa Arkkitehtuurin opinnot, Etelä-Amerikka Filter

Avaruuden, aineen ja valon kurssi

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Kurssit
Huhtikuu 2021
<
Part-time
<
14 kuukautta
Portugalin kieli
Opetus kampuksella

Johtaa opiskelijaa sellaisten tilojen suunnitteluun, joissa valon ja materiaalin välinen vuorovaikutus ajaa suunnitteluprosessia ja projektin rakentamista. Valo on rytmin, ava ...

Lue lisää

Madrid - tekniikka, matematiikka

IES Abroad
Kurssit
20 Jan 2020
<
Full-time
Englanti
Espanjalainen
Opetus kampuksella

Erikoistut opintoihinsi monilla tekniikan kursseilla, lentokoneesta mekaaniseen. Luonnontieteiden kurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden opiskella farmasian tiedettä sekä el ...

Lue lisää

Brasilian Arkkitehtuuri - Lujuusanalyysi Distinguished Rakennukset

UniEVANGÉLICA
Kurssit
Maaliskuu 2020
<
Full-time
<
3 vuotta
Opetus kampuksella

TAVOITTEET: Voit näyttää tärkeimpiä rakennuksia Brasilian arkkitehtuuri

Lue lisää