24 Kurssi Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri 2024

Kurssi Ohjelmat sisään Arkkitehtuuri 2024Filter
    • Bali, Indonesia

    Täysaikainen

    15 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    Bali on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, sillä se on siunattu ainutlaatuisella sekoituksella taidokasta, perinteistä arkkitehtuuria ja moderneja länsimaisia vaikutteita. Hotelli- ja huvila-arkkitehtuurille on ominaista, että rakennuksissa yhdistyvät harmonisesti itäiset ja länsimaiset suunnittelukonseptit, jotka antavat ihastuttavan ulkoisen ilmeen. Institut Desain & Bisnis Balin (IDB Bali), joka tunnettiin aiemmin nimellä Sekolah Tinggi Desain & Bisnis Bali (STDBali), 15 viikkoa kestävä ohjelma "Tropical Architecture, Interior & Green Design" on suunniteltu yksinomaan ulkomaanlukukaudeksi kansainvälisille opiskelijoille ja valmistuneille.

    • Florence, Italia

    Osa-aikainen

    1 kuukausi

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Herää kauneuteen. Uusi käsite sisustus- ja huonekalujen suunnittelukoulusta. Näille kursseille on ominaista, että akateeminen teoria yhdistetään käytännön työpaikoilla.

    • 's Hertogenbosch, Alankomaat
    • Breda, Alankomaat

    Kampuksella

    Englanti

    • Ipameri, Brasilia
    • Cidade Universitária, Brasilia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    TAVOITTEET: Voit näyttää tärkeimpiä rakennuksia Brasilian arkkitehtuuri

    • Beerzel, Belgia

    Osa-aikainen

    3 päivää

    Kampuksella

    Englanti

    INNOCOMin ketterän arkkitehtuurin mestarikurssilla opit rakentamaan ja dokumentoimaan arkkitehtuuriasi juuri tarpeeksi. Lisäksi opit kehittämään ja hallitsemaan arkkitehtuurin tiekartan integroitua laatua ja turvallisuutta ketterässä kontekstissa.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    8 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    SOS-sertifioitu kurssi niille, jotka haluavat hankkia tarvittavat käytännön taidot tullakseen ympäristösuunnittelun konsultiksi arkkitehtuurin ja tekniikan aloilla.

    • Florence, Italia

    Kampuksella

    Italialainen

    Tämä kurssi tarjoaa johdannon Firenzen historiaan, taiteeseen ja arkkitehtuuriin 1500-luvun ja 1500-luvun "komuunista" ja tasavallasta Medici-ruhtinaiden luomaan hovikulttuuriin. Keskittymällä valikoimaan tärkeimpiä monumentteja ja keskeisiä teoksia, jotka on tutkittu suhteessa niiden tyyliin, tarkoitukseen ja kontekstiin, opiskelijat kehittävät perustaitoja visuaaliseen analyysiin ja historialliseen tulkintaan. He kehittävät tietoisuutta ja ymmärrystä materiaaleista ja menetelmistä, joita taidehistorioitsijat käyttävät sijoittamalla taideteokset ja arkkitehtuuri sopivaan historialliseen, kulttuuriseen ja luovaan kontekstiinsa. Tämä kurssi kannustaa opiskelijoita pohtimaan Firenzen keskiajan ja renessanssin taiteen ja arkkitehtuurin tärkeimpien monumenttien ja mestariteosten historiallista taustaa, ja se kehittää heidän käytännön taitojaan tunnistaa, määritellä ja keskustella tiettyjen taideteosten keskeisistä piirteistä. Opiskelijat osallistuvat suoraan alkuperäisiin taideteoksiin luokkakäynneillä paikoissa ja kokoelmissa, joissa he tutkivat rakennuksia, maalauksia ja veistoksia tarkasti.

  • Osa-aikainen

    5 viikkoa

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tutustu Rooman arkkitehtuuriin ja historiaan kävelemällä muinaisen kaupungin 3D-digitaalimallin ympärillä tällä ilmaisella verkkokurssilla.

    • Ottawa, Kanada

    Kampuksella

    Englanti

    Suositun vuoden 2018 aikataulun mukaisesti RAIC ilmoittaa mielellään, että PMP®® -sertifioinnista kiinnostuneille tarkoitettu Project Management for Architects -kurssi järjestetään muissa kaupungeissa eri puolilla maata vuonna 2019. Tulevia kaupunkeja ovat: Montreal ja Victoria . Tämä kaksiosainen kurssi tarjoaa sekä projektinhallintatietoa arkkitehtonisen käytännön yhteydessä että valmistaa osallistujia Project Management Institute PMP® -sertifiointikokeeseen. Kurssi on jaettu kahteen jaksoon, kahden viikon välein, ja jokainen harjoitus kestää torstai-illasta lauantai-iltapäivään (yhteensä 41 tuntia).

    • Dubai, Arabiemiirikunnat

    Englanti, Avestan

    Arkkitehtisuunnittelijat luovat toimivia ja käytännöllisiä tiloja kaupunki- ja maaseutuympäristössä käyttämällä monia erilaisia materiaaleja. Moderni arkkitehtuuri vaatii syvällistä matematiikan, tekniikan, taiteiden, luonnontieteiden ja tekniikan tuntemusta suunnittelijoille, jotta he ymmärtäisivät rakenteiden toiminnan, materiaalien ja muotojen ominaisuudet jne. Arkkitehtisuunnittelun menestys mitataan rakennuksen kauneudesta, lujuudesta ja hyödyllisyydestä.

    • Merrimack, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Rooman lukukaudella Thomas More College -opiskelijat kulkevat katakombit ja luostarit, piazzat ja palazzot tutkien kristillisen lännen sydäntä. Kristikunnan historia on kirjoitettu kiviin ja kattoihin, kaduille ja hautausmaille, eikä horisonttia hallitse pilvenpiirtäjät vaan Pietarinkupoli.

    • Fayetteville, Yhdysvallat

    Englanti

    Suunnittelun perustaidot; ennakkotapausten käyttö suunnittelun periaatteiden sekä luonnollisten ja muodollisten tilausjärjestelmien ymmärtämisessä; suunnittelun kehittäminen käyttäen sekä iteratiivisia että vaihtoehtoisia tutkimusmenetelmiä sekä 2-ulotteisina että 3-ulotteisina analogisilla ja digitaalisilla työkaluilla; visuaalisen ja sanallisen viestintätaidon jatkuva kehittäminen.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat murtautua jatkuvasti läsnä olevaan IT-alaan reaalimaailman taidoilla. Tämä ohjelma on täydellinen avioliitto teoriaa ja käytännön taitoja tarvitaan menestyä IT-alalla.

    • Tekirdağ, Turkki

    Englanti, Turkkilainen

    Tiedekuntamme sijoittautumistarkoitus tai missio: Kasvata ympäristö-, suunnittelu-, suunnittelu- ja taiteiden aloilla aktiivisia henkilöitä, jotka voivat kilpailla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, jotka ovat avoimia kehitykselle, jotka voivat esitellä teoksiaan alkuperäisellä tavalla ja jotka ovat alttiita ryhmätyölle, nykyaikaisella, ilmaisella, akateemisella ja ammatillisella tietoon perustuvalla koulutuksella.

    • San Juan, Argentiina

    Espanja

    Universidad De Congreso pyrkii kouluttamaan arkkitehdit, jotka ovat sitoutuneet ympäristön ja kulttuuriperinnön hoitamiseen ja säilyttämiseen.