close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Akateeminen englantissa 2021 Victoria Australiassa

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus. Akateeminen Englanti ohjelmat on suunniteltu ei-äidinkielenään Englanti puhujia avustamaan ki… Lue lisää

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Akateeminen Englanti ohjelmat on suunniteltu ei-äidinkielenään Englanti puhujia avustamaan kielitaitoaan. Nämä ohjelmat auttavat opiskelijoita kehittämään lukemisen, kirjoittamisen ja viestinnän taitoa tarvitsee menestyäkseen pyrkiessään college koulutus.

Australia on tuettu korkeakoulujen opiskelijoiden harjoittaa perustutkintoa astetta. Ne myös antavat lainaa ja avustuksia jatko-opiskelijat. Korkeampi opiskelu aloitetaan astetta tasolla tohtorin tutkinnon tarjotaan tahansa koulutusaloittain.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Akateeminen englantissa Victoria Australiassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Impact English College
Melbourne, Australia

FCE ja CAE ovat University of Cambridge Englanti tentti valmistelu opiskelijoille, jotka haluavat käyttää jokapäiväisessä Englanti edistyneellä tasolla.

FCE ja CAE ovat University of Cambridge Englanti tentti valmistelu opiskelijoille, jotka haluavat käyttää jokapäiväisessä Englanti edistyneellä tasolla. -
Kurssit
Täyspäiväinen
10 - 12 viikkoa
Tammi 2022
Kampus
 
FOCUS LEARNING
Melbourne, Australia

Kurssimme on täydellinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella yliopistoissa Australiassa tekemällä kandidaatin tai maisterin.

Kurssimme on täydellinen opiskelijoille, jotka haluavat opiskella yliopistoissa Australiassa tekemällä kandidaatin tai maisterin. -
Kurssit
10 viikkoa
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä