close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kurssiopinnot Akateeminen englantissa 2021 Brisbanen kaupunki Australiassa

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus. Hyvä Englanti taitoja vaaditaan usein onnistua yliopistolla kursseja. Opiskelijoille, jotka eiv… Lue lisää

Oikeustieteen kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat ensisijaisesti kiinnostuneet henkilökohtaisesta kasvustaan. Monien eri alojen opintoja tarjotaan sekä massaluentoina että verkko-opintoina. Kurssien aiheita voivat olla muun muassa sääntelyn teoria, kauppaoikeus ja immateriaalioikeus.

Hyvä Englanti taitoja vaaditaan usein onnistua yliopistolla kursseja. Opiskelijoille, jotka eivät ole äidinkielenään akateemisen Englanti ohjelmat voivat auttaa tarjoamalla koulutusta kielen parantaa ja rakentaa lukemista, kuullun ymmärtämistä, puhumista ja kirjoittamista taitoja.

Australia on seitsemän top 100 korkeakoulun oppimisen maailmassa! Australia istuu yläpuolella tykkää Saksa, Alankomaat ja Japani, asettamalla kahdeksanneksi Universitas 2012 U21 sijoitukset National Higher Education Systems.

Pyydä lisätietoa Kurssiopinnot Akateeminen englantissa Brisbanen kaupunki Australiassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Langports English Language College
Brisbanen kaupunki, Australia

Langportsin UFO-englanninkurssilla opit englantia omaan tahtiisi. UFO tarkoittaa KÄYTTÖ, TARKENNUS ja VALINNAT.

Langportsin UFO-englanninkurssilla opit englantia omaan tahtiisi. UFO tarkoittaa KÄYTTÖ, TARKENNUS ja VALINNAT. -
Kurssit
Englanti
Tammi 2022
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä