Kurssi - englanti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Voit opiskella englantia Englannin kielikurssilla Royal Leamington Spa Collegessa.

Royal Leamington Spa- ja Rugby-korkeakoulut ovat British Councilin ja Englannin UK akkreditoituja. Rugby-korkeakoulu on IELTS -tutkimuskeskus.

Englanninkieliset luokat

WCG: n opiskelijat voivat opiskella kolmea erilaista englanninkielistä ohjelmaa:

1. Akateeminen Englanti kieli - 22 tuntia viikossa

Akateeminen englannin kielen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat edetä akateemiseen kurssiin joko WCG: llä tai yliopiston kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinnossa.

Tämä on intensiivinen kielten ohjelma, joka kehittää akateemisia opintojaan sekä yleisiä englantilaisia ​​taitojaan ja varmistaa myös, että olet valmis IELTS-tutkintoon. Allekirjoitusikä on 16. Maksut ovat £ 210.00 viikossa * (22 tuntia).

2. Yleinen englannin kieli - 15 tuntia viikossa

Yleinen englanninkielinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää puhetta, kuuntelemista, lukemista, kirjoittamista, kielioppia ja sanastoa uran edistämiseksi, matkakokemuksen parantamiseksi tai vain hauskaksi oppimiseksi! Mukana voi olla myös akateemisen englannin kielen osia. Vähimmäisikäraja on 16. Maksut ovat 150,00 € viikossa * (15 tuntia).

3. IELTS

Tarjoamme IELTS-valmisteluja aamuisin, iltapäivisin ja iltaisin (opiskelijanumerojen mukaan).

* Lisäkustannukset voivat koskea opetusmateriaaleja, kuten oppikirjoja, joita ei ole saatavilla yliopistossa. Tämä olisi noin £ 20- £ 30.

Tarjoamme kursseja Pre-Intermediate to Advanced tasoille. Kurssin suorittaminen riippuu opiskelijoiden lukumääristä. Ota yhteyttä kansainväliseen toimistoomme lisätietoja varten.

edellytykset

  • Akateeminen IELTS
  • Cambridge Advanced Examings (CAE) (tämä riippuu opiskelijanumerosta)

Kurssin päivämäärät

Luokat ajetaan maanantaista perjantaihin, vuoden aikana (mukaan lukien aamu- ja iltapäivät). Opiskelijat ovat tervetulleita aloittamaan ja päättämään opintojaan milloin tahansa vuoden aikana. Opiskelusi kesto on joustava. Ota yhteyttä ja keskustele tarpeitasi.

Luokkakoko

Suurin luokkakoko on 25 opiskelijaa, mutta keskiluokka on 15 opiskelijaa. Opiskelijoiden vähimmäisikä on 16.

majoitus

Voit elää perheen ja ystävien kanssa tai voimme järjestää sinut asumaan paikallisen perheenjäsenen tai paikan päällä sijaitsevissa Residence-tiloissa (ota yhteys kansainväliseen toimistoon maksuista).

Airport-kokoelma

Jos haluat, että järjestämme sinut lentokentältä tai rautatieasemalta ja lähetetään suoraan kollegion puoleen, ota yhteyttä kansainväliseen toimistoon, joka mielellään auttaa sinua.

Ottaa yhteyttä

Soita kansainväliseen toimistoon numeroon 44 (0) 1926 314263 tai sähköpostitse international@wcg.ac.uk saadaksesi lisätietoja tai varaamaan paikan tänään.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Whether this is your first step towards a qualification or it's part of your desire for lifelong learning, we have many different courses and extra-curricular activities to offer you.

Whether this is your first step towards a qualification or it's part of your desire for lifelong learning, we have many different courses and extra-curricular activities to offer you. Näytä vähemmän
Royal Leamington Spa