Read the Official Description

Yleiskatsaus

Yliopiston Pathways Englanti oppimisen ohjelman Greenville College on yksivuotinen ei-luotto-ohjelma, jonka tavoitteena on valmistella kansainvälisten opiskelijoiden yliopisto-tason koulutus Yhdysvalloissa Lisäksi ohjelma tarjoaa kulttuuritiedon tarvitsee menestyäkseen opiskelijat Yhdysvaltain yliopistotason koulutus .

TOEFL

Vaikka tämä ei ole TOEFL-valmennusohjelmaa, koko ohjelman täyttävien opiskelijoiden olisi oltava valmiita saamaan korkeat tulokset TOEFL-testissä. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan TOEFL-kurssikurssit, joita tarjotaan yliopiston Pathways ohjelman aikana. TOEFL-valmennuskurssi tarjoaa käytännön kokeeseen vaikuttavia erityyppisiä kysymyksiä, ja se auttaa opiskelijoita parantamaan yleisiä testaus-taitoja, joita tarvitaan menestymään useimmissa Yhdysvalloissa valmistetuissa standardoiduissa testeissä. Opiskelijat voivat ottaa TOEFLin Greenvillessä. Korkeakoulu tarjoaa säännöllisen kuljetuksen lähimmälle TOEFL-koekäytölle.

Tasot ja luokat

Ohjelma koostuu viidestä opetustasosta. Jokainen ohjelman taso tulee haastavammaksi, kun opiskelijoiden odotetaan kasvavan ja kehittävät englannin kielen taitojaan. Jokainen taso kestää seitsemän viikkoa ja sisältää luokat, kuten lukeminen, kirjoittaminen, kielioppi, kuuntelu ja puhuminen, ääntäminen ja keskustelu tai puhelu.

  • Taso 1: alkamassa

  • Taso 2: Matala väli

  • Taso 3: Keskitaso

  • Taso 4: Korkea väli

  • Taso 5: Kehittynyt

Kaikki uudet opiskelijat sijoitetaan automaattisesti tasolle 1, kunnes he saapuvat kampukseen ja suorittavat sijoittelutestin. Tämän testin jälkeen opiskelijat voivat siirtyä tasolle 2 testin tulosten perusteella. Ohjelmaan ei saa osallistua vähimmäisvaatimuksia TOEFL-pisteet, mutta opiskelijoiden on osoitettava englannin perusosaamista.

Luokkakokot ovat pieniä yksittäisen huomion varmistamiseksi. Tyypillisesti Yliopisto Pathways luokilla on enintään kymmenen opiskelijaa. Opiskelijat osallistuvat luokkaan kuusi tai seitsemän tuntia päivässä. Oppikirjoja tarjotaan opiskelijoille. Oppikirjojen kustannukset sisältyvät ohjelman kustannuksiin.

Entry Points

Ohjelma on suunniteltu mahdollistamaan joustavat oppimisjaksot. Opiskelijoille annetaan mahdollisuus osallistua ohjelmaan neljällä eri pisteellä lukuvuoden aikana.

  • Myöhään elokuussa (joskus 22.-29. Elokuuta)

  • Keski-lokakuussa (joskus 12.-19.

  • Myöhässä tammikuussa (toisinaan 23.-30.

  • Lähi-maaliskuu (joskus 20.-27.

Opiskelijapalvelut

Kulttuuriosaaminen ja henkilökohtainen ja akateeminen sopeuttamistoimi

Retket kauppakeskukseen, Walmart ja muut markkinat

Kenttäretket läheisiin kohteisiin

Erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja Greenville Collegessa ja Bond Countyn alueella

Amerikkalaiset ja kansainväliset juhlatilat

Amerikkalainen kämppisnimi, kun mahdollista

Homestay lomien aikana paikallisten mahdollisuuksien mukaan

Kristillisen koulun henkilökohtainen hoito

Apua annetaan opiskelijoille lääkärille, kun he ovat sairaita

Ilmainen tutorointipalvelu viisi yötä viikossa

I-20 ja viisumi neuvot

Kuljetus TOEFL testisivustoon

Transition Kun yliopisto Pathways at Greenville College

Toinen etu on, että opiskelijat, jotka ovat valmistuneet Yliopisto Pathways oppimisohjelmasta, ovat taatusti päässeet Greenville Collegesta ilman TOEFL: n suorittamista. Jos oppilaat suorittavat ohjelman keskellä säännöllistä akateemista lukukautta, Greenville College tarjoaa seitsemän viikkoa perustutkinnon kursseja, joissa on kuusi luottoa, jotta varmistetaan, ettei ole väliä Englanti oppimisen ja ylioppilastutkinnon. Joitakin myönteisiä tuloksia ovat, että 23 yliopistollisen Pathways tutkinnon suorittajaa osallistuu Greenville Collegeiin perinteisiksi opiskelijoiksi ja useampia on hyväksytty muihin amerikkalaisiin yliopistoihin.

Greenville College

Sovellusprosessi yliopistollisille Pathways englannin oppimisohjelmalle

Täydennä online-yliopiston Pathways

Lähetä sinetöidyt, viralliset yläselosteet yläasteelta / lukiosta sekä kaikkien korkeakoulujen tai keskiasteen jälkeisten luokkien transkriptit.

Lähetä viralliset tiedot yhdestä seuraavista testeistä: TOEFL, IELTS, ACT tai SAT tai ELS 109 hyväksytyssä kielikeskuksessa. (Tämä ei ole pakollista, mutta hyödyllistä on alt = "Greenville College määrittelee englannin kielen taitotasosi.)

Lähetä valmiin rahoitustukeen liittyvän ilmoituksen sekä tukevat pankkitilejä ja sponsorin tietoja. (Tämä annetaan, kun vastaanotamme hakemuksesi.)

Kun kansainvälinen hakupäällikkö on saanut kaikki nämä tiedot, hän tutkii tiedostosi ja ilmoittaa tunnustustasi.

Program taught in:
Englanti
Greenville University
Last updated December 1, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 26, 2019
Tammi 21, 2020
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
29,553 USD
Täysi kustannukset 2019-2020.
Deadline
Heinäkuu 15, 2019
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 26, 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Heinäkuu 15, 2019
Alkamispäivämäärä
Tammi 21, 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Joulu 16, 2019

Elo 26, 2019

Location
Application deadline
Heinäkuu 15, 2019
Päättymispäivämäärä

Tammi 21, 2020

Location
Application deadline
Joulu 16, 2019
Päättymispäivämäärä

Transfer Student

I will be bold

Together at GU