Kurssi muoti kuvitus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssi muoti kuvitus


Fashion Kuvitus Course on sekä rakenne- tai edustus vaate, vaan pikemminkin taiteen muodossa. Lisäksi se on vaihtoehtoinen tapa luovia ihmisiä, jotka nauttivat muotia ja haluavat ilmaista eri tavalla miten vaatesuunnittelua innostaa heitä. Tällä kurssilla opit kaiken muodin kuvitus ja miten on se kehittynyt kautta historian, piirustus tekniikka ihmisen hahmo, käyttää ja teoriat väriä, ja monia eri tapoja tekniikoita sovelletaan luomuksia. Tänä aikana voit myös alkaa kehittää oma tyyli ja rakentaa oma portfolio, joka toivottavasti voi avata valoisa urapolun sinulle!


tietenkin tulokset


- Gain muoti kuvitus tekniikka
- Saada tuntemus kuva eri artistien
- Gain väritys tekniikoita - markkereita, lyijykynäpiirros, akvarelleja, maali, tietokone tekee
- Kehitetään oma yksilöllinen tyyli


Opiskelija oppii muoti kuvitus: piirustus tekniikka ihmisen hahmo ja eri tekniikoita, kuten kynällä, markkereita, akvarelleja, maali, tietokoneohjelmia jne Onko odotettavissa, että opiskelija ymmärtää, että on tärkeää tehdä tehokasta tutkimusta varten projektin, miten sitä tulkitaan ja asiakkaan tarpeet samalla pitää niiden tyyli, miten tuoda elämään suuntaus, käsite tai mielialan kautta taiteellisen näkemys. Muoti kuvittaja on laaja työkenttä sellaisilla aloilla kuten suunnittelu taloja, lehtiä, trendi yritysten, graafinen suunnittelu tai vaatesuunnittelua, myös freelancerina jne


Lopullinen työ: Creative Final Workshop: suunnittelu kuva kokoelma perustuu yksilölliseen teema


Taso: Aloittelijat, expereinced


Materiaali: Notebook - 4H kyniä - kuultopaperia - Pehmeä kumi - kynät - Kynänteroitin - Hieno musta kuitu tip kyniä - A4 - Sakset - Liimapuikko - Kannettava tietokone - USB muistitikku - Photoshop - Illusrator (30 päivän kokeiluversio kunnossa Photoshop ja Illustrator-ohjelmat)

Kesto Lyhyt Daytime 1 kuukausi - Osa-aika - aamulla tai iltapäivällä - 4. päivänä viikossa (maanantaista torstaihin) Fee: € 1.200 Daytime 2 viikkoa - Päätoiminen - 4. päivänä viikossa (maanantaista torstaihin) Fee: € 1.200 To sisältävät 22% Tax & 180 euron lukukausimaksu.

Viimeksi päivitetty Kesä 2016

Oppilaitoksesta

Prepare your fashion career with an Italian fashion experience.

Prepare your fashion career with an Italian fashion experience. Näytä vähemmän