Kurssi: Graafisen suunnittelijan työkalut. Luo, retusoi ja esitä Adobe Suite -sovelluksella

Yleistä

Ohjelman kuvaus

osoite Quique López ja Valeria Dubin
Kesto // Tunnit 7.-18. Syyskuuta 2020 (36 tuntia)
Klo 16.30–21.15 (paitsi 11. ja 16.)
taso Johdanto / Medium
kieli kastilialainen
hinta 680 euroa. ELISAVA ilmoittautuneilla opiskelijoilla on erityinen 25% alennus kurssin määrästä. ELISAVA Alumni Bold -jäsenet saavat 15% alennuksen ohjelman määrästä.

esittely

Tällä 8 istunnon kurssilla, yhteensä 36 tuntia, yritämme lähestyä Adoben graafisen suunnittelun maailmaan omistettujen ammatillisten työkalujen käyttöä. Kolmesta harjoituksesta, joita on helppo soveltaa työpaikalla - Kuka ei ole joutunut pitämään esitystä yrityksessäsi? Kuka ei ole läpäissyt joitain tiedostoja vaikeassa ääntämisohjelmassa (InDesign, Photoshop, Illustrator?) Eikä ole tiennyt mitä niiden kanssa tehdä? - Yritämme selittää graafisten suunnittelijoiden käyttämien työkalujen peruskäytön päivittäin kehittääksemme mallejamme.

Esitys, jo luodun ja suunnitellun tiedoston retusointi tai työasiakirjan tai lehden ulkoasu ovat käytännöt, jotka vievät meidät kiertämään Adobe CC -maailmaa, selittämään ja analysoimaan näiden ohjelmien ominaisuuksia ja toteuttamaan käytännössä se on parhaiten oppinut, jokainen tämän tehokkaan ohjelmiston tarjoamista vaihtoehdoista. Toistamme eri työkalujen ja työprosessien käytön parantamalla heidän tietämystä saadaksemme kaiken hyödyn ohjelmista.

Vähemmän monimutkaisemmaksi näiden harjoitusten suorittaminen antaa meille tarpeeksi varmuutta, jotta pystymme kohtaamaan näiden graafisten perustoimintojen retusoinnin, luomisen tai suunnittelun missä tahansa ammatissa ilman, että tarvitsemme graafisia suunnittelijoita.

132549_Curso-LasHerramientasdelDisenadorGrafico.CreaRetocayPresentaconSuiteAdobe.jpg

© ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

tavoitteet

Päätavoitteena on saada opiskelija hankkimaan tarvittava tieto projektin tai ideansa, esityksen jne. Muuntamiseksi johdonmukaisesti muotoiltuksi digitaaliseksi asiakirjaksi, jolla yritetään optimoida ja maksimoida / graafiset suunnittelijat.

Rakenne ja sisältö

  • Kenttä 01. Hyvin esitetyt esitykset
  • Kenttä 02. Esitteen ja luetteloiden retusointi
  • Kenttä 03. Raporttien, asiakirjojen ja aikakauslehtien suunnittelu ja asettelu

Opettajat

Valeria Dubin
Valmistunut visuaaliseen viestintään São Paulon, Brasilian Mackenzie-yliopiston viestinnän ja taiteiden tiedekunnassa. Taidejohtaja EstudiCanóssa, luovan graafisen suunnittelun ja visuaalisen viestinnän studiossa Barcelonassa, joka on vuodesta 1998 lähtien kehittänyt yrityskuvaprojekteja, viestintäkampanjoita, tuotegrafiikkaa, ulkonäkögrafiikkaa, pakkaamista, toimitussuunnittelua, levy- ja multimediaa, osaston grafiikkaa ja näyttelyitä.

Quique López
Valmistunut mainonnasta ja suhdetoiminnasta, tutkintotodistus valokuvauksesta ja maisteri graafisesta taiteesta Valencian ammattikorkeakoulusta; Alicanten yliopiston sosiologian tutkintotodistus; Eina typografian jatko-opiskelija. Hän työskenteli taiteen johtajana Cosmic Gráficassa muun muassa Esaden, Albertin ja Ferran Adrià International Cooking Concepts -konsernin, Grup3: n, Ingoprintin tai Natursystemin kanssa. Se toimii sellaisille asiakkaille kuin Cauchos Karey, Amnesty International Valencia, mainostoimistot Syameses ja KeepU Media yhdessä kansainvälisen hotelliketjuketjun Dolce Hotels tai Meatpacking-ravintolan taiteen suunnan kanssa. Hän yhdistää ammattitoimintansa opetukseen erilaisissa kouluissa Barcelonassa, työskenteleen professori ELISAVA (yliopistotutkinto ja koulutussykli) ja apulaisjohtaja digitaalisen ja interaktiivisen suunnittelun IDEP: ssä. Laus-tuomaristo 2014 Opiskelijat-luokassa. Gràffica-palkinnon voittaja Muuu-kollektiivin kanssa.

vastaanottajat

Suunnitteluopiskelijat, arkkitehdit, valokuvaajat, kuvittajat ja muut luovat henkilöt ja muut ammattilaiset, joiden on työskenneltävä ja asetettava graafisia asiakirjoja ja esityksiä. Vaaditaan vähintään Macin tuntemus.

Tämä on ELISAVA (ES) ELISAVA Disseny i Enginyeria BCN: ltä Vimeolla.

pääsy

Rekisteröintipyyntö

Rekisteröintiä varten sinun on

  1. Täytä kaikki henkilötiedot (sellaisina kuin ne ilmenevät passista tai kansallisesta henkilötodistuksesta) ja yhteystiedot online-hakemuslomakkeessa.
  2. Liitä seuraavat asiakirjat: voimassa olevan passin skanneri, jos olet ulkomaalainen, tai DNI-skanneri, jos sinulla on Espanjan tai jonkin EU-maan kansalainen, PDF-muodossa.

Rekisteröintipyynnön lopussa järjestelmä luo käyttäjänimen ja salasanan, jota sinun on seurattava ja maksettava verkkosivustomme kautta; Saat myös ne sähköpostiin, jos et saa niitä, sinun täytyy kirjoittaa osoitteeseen: admissions @ ELISAVA .net.

Huomio: Käytä kelvollista sähköpostiosoitetta, joka on eri kuin "hotmail", muuten emme voi vahvistaa pyyntöä. Tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden takaamiseksi käytä vain rekisteröinnissäsi rekisteröityä sähköpostiosoitetta Admissions @ ELISAVA .net ELISAVA

Rekisteröinnin määräajat

  • Opiskelijat, joiden kansalaisuus on EU: n, Islannin, Liechtensteinin, Norjan tai Sveitsin kansalaisia: Jos paikkoja on käytettävissä, viimeistään 4 arkipäivää ennen kurssin alkua.
  • Ulkomaalaiset opiskelijat, joilla ei ole EU: n kansalaisuutta *: Jos paikkoja on käytettävissä, viimeistään 10 arkipäivää ennen kurssin alkua.

* Kursseille, joiden kesto on alle 3 kuukautta, opintoviisumia ei tarvita, sinun tulee kuitenkin tarkistaa omassa maassasi olevassa Espanjan konsulaatissa, tarvitaanko turistiviisumia tai onko sinun noudatettava jotakin erityistä menettelyä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Lue lisää

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Näytä vähemmän