Lue virallinen kuvaus

Tietoja CIMAsta

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , joka on perustettu vuonna 1919, on maailman johtava ja suurin ammattikorkeakoulujen johtaja .

CIMA auttaa yksilöitä ja yrityksiä menestymään hyödyntämällä hallintolaskennan täydellistä voimaa - ei vain tilinpäätös, vaan myös liiketoiminnan kirjanpito.

Yhdessä American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) -järjestön kanssa perustimme vuonna 2012 Chartered Global Management Accountant (CGMA) -julkaisun, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenille uusia resursseja ja tunnustusta.

CIMA-opetusohjelma perustuu ainutlaatuiseen CGMA Global Management Accounting Principles ©- ja CGMA-kompetenssikehykseen, jonka avulla henkilöt, joilla on korkeatasoinen kyky, auttavat heitä saavuttamaan kestävän menestyksen sekä liike- että rahoitustoiminnassa.

Tarjoamme jatkuvaa ammatillista kehityspalvelua, rahoitamme akateemista tutkimusta, kehitämme ajatusjohtamista, seuraamme ammatillisia normeja, ylläpidämme jäsenten eettisiä sääntöjä ja työskentelemme ulkoisten opetuksen tarjoajien ja arviointipalvelujen kanssa parhaan tutkimus- ja koekokemuksen tarjoamiseksi.

Vuonna 2017 CIMAn ja AICPA: n jäsenet muodostivat kansainvälisten sertifioitujen tilintarkastajien liiton yhdistämään ja vahvistamaan kirjanpito-ammattia maailmanlaajuisesti. Edustaja, joka edustaa yli 667 000 jäsentä ja hallinto- ja julkista kirjanpitoa edustavaa opiskelijaverkostoa, valmistelee tilintarkastajia tämän päivän haasteista ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.

CIMA yhdellä silmäyksellä

Tullessasi CIMA: n kanssa CIMA: lla voit liittyä maailman suurimpaan ammatilliseen johtoryhmän tilintarkastajaan ja tulla osaksi todella maailmanlaajuista yli 600 000 nykyisen ja seuraavan sukupolven rahoitusalan ammattilaista.

Miksi CIMMAsta tulee CIMA?

Tutkimalla CIMAa kehität kriittistä tietoa ja taitoja, joita työnantajat etsivät ja ovat valmiita työskentelemään missä tahansa yrityksessä - suurissa tai pienissä, julkisissa tai yksityisissä - ympäri maailmaa. Lue ja selvitä, miksi CIMMA: n muodostaminen CIMA: n kanssa on oikea valinta sinulle.

Woolich on akkreditoitu tasolle 1 (Business In Accounting).

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Woolich Education »

Viimeksi päivitetty March 14, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä