Kulinaarisen johtamisen tutkinto
George Brown College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Toronto, Kanada
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
CAD 19 041 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* kotimainen opetus | 15 190 dollaria kansainväliseen koulutukseen. Kaikki maksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta
Johdanto
Liity Kanadan suurimpaan kulinaariseen kouluun, joka sijaitsee Toronton keskustan sydämessä. George Brown asettaa sinut Kanadan kulinaarisen teollisuuden keskipisteeseen ja auttaa kehittämään tietoja ja tekniikoita, joita tarvitaan menestyäksesi kokina, kokina tai kulinaarisena johtajana kaksivuotisessa kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmassamme. Demonstraatiot, luennot ja kokemuksellinen oppiminen opettavat sinulle perustaidot, joita tarvitset menestyksekkääseen uraan nykypäivän johtavissa ravintoloissa ja kaikilla kulinaarisen teollisuuden aloilla.
Opi menestyväksi kokkiksi, kokkiksi tai kulinaariseksi johtajaksi vaadittavat taidot kokeneilta alan ammattilaisilta kaksivuotisessa kulinaarisen johtamisen tutkinto-ohjelmassamme. Lisäksi erityiset kulinaarisen johtamisen kurssit opettavat sinulle nousevia kulinaarisia trendejä, kuten paikallisia kestäviä ruokia, ravintoa ja kansainvälisiä vaikutteita. Kehität ihmisten taitoja, joita tarvitset menestyvän uran rakentamiseen kulinaarisella alalla, ja johtamistaitoja, joita tarvitset yrityksen pyörittämiseen. Kaiken lisäksi suoritat myös ainutlaatuisen alan harjoitteluohjelman, joka antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kokeneiden kokkien ja alan johtajien kanssa.
Tämä ohjelma tarjoaa täyden koulun sisäisen osan korkeakoulujen ja yliopistojen ministeriön (MCU) Cook-oppisopimusohjelmasta.
Ohjelman aikataulu
Culinary Management -ohjelman aikataulu toimii tällä hetkellä maanantaista perjantaihin. Lisäksi jotkut tunnit voivat alkaa klo 7 ja toiset voivat kestää klo 22 asti
Omat koulutusvaihtoehdot
Osana ohjelmaa suoritat 14 viikon teollisuuden harjoittelun. George Brown työskentelee työnantajien ja alan kumppaneiden kanssa tunnistaakseen mahdollisia työkokemusmahdollisuuksia. Opiskelijoita kannustetaan myös hakemaan itseohjautuvaa alan työkokemusta kulinaarisen hallinnon sisällä, jonka he uskovat tarjoavan oppimiskokemuksia, joita he arvostavat ja jotka vastaavat ohjelman oppimistuloksia.
Tämä arvokas työkokemus voidaan vuorostaan lisätä ansioluetteloosi. Muodollisemman työkokemuksen lisäksi George Brown College pyrkii tarjoamaan oppimismahdollisuuksia todellisten haasteiden ja asiakkaiden kanssa.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahat kansainvälisille opiskelijoille osoitteessa George Brown College ovat yleensä ohjelman sisäisiä palkintoja, jotka perustuvat opiskelijoiden akateemiseen suoritukseen (ja muihin kriteereihin) klo George Brown College akateemisen ohjelman alkamisen jälkeen.
Opetussuunnitelma
Pakolliset kurssit
Lukukausi 1 | Lukukausi 2 |
|
|
Lukukausi 3 - Stream 1 | Lukukausi 4 - Stream 2 |
|
|
* 7 viikon kurssi
**Sijoitustestin tulosten perusteella sinun on ehkä suoritettava COMM 1000 Introduction to College Communication ennen kuin siirryt COMM 1007:ään. Saatat myös joutua ottamaan MATH 1000 (Math Foundations) ennen kuin siirryt MATH 1102: een (Mathematics for Hospitality). COMM 1000 ja MATH 1000 eivät ole valmistumiseen vaadittavia kursseja, ja tästä ylimääräisestä kurssista veloitetaan maksu.
Ohjelman tulos
Tutkija osoittaa kykynsä:
- Tarjoa edistynyttä kulinaarista suunnittelua, valmistelua ja esittelyä erilaisiin ruokapalveluympäristöihin käyttämällä erilaisia klassisia ja nykyaikaisia tekniikoita.
- Käytä perus- ja edistynyttä ruokaa ja leivontatiedettä ruoanvalmistukseen halutun lopputuotteen luomiseksi.
- Edistää ja valvoa muiden sitoutumista hyvin hoidetun keittiöympäristön tarjoamiseen ja sellaisten elintarvikkeiden ja juomien tarjoamiseen, jotka eivät sisällä haitallisia bakteereja tai muita epäpuhtauksia ja jotka noudattavat terveyttä, turvallisuutta, sanitaatiota ja elintarvikkeiden käsittelyä koskevia määräyksiä.
- Varmista keittiön turvallinen toiminta ja kaikki ruoanvalmistuksen näkökohdat terveellisten työtilojen, vastuullisen keittiön hallinnan ja resurssien tehokkaan käytön edistämiseksi.
- Luo ruokalistoja, jotka heijastavat tietoa ravitsemuksesta ja elintarvikkeiden ainesosista, edistävät yleistä terveyttä ja hyvinvointia, vastaavat erilaisiin ravitsemustarpeisiin ja mieltymyksiin ja käsittelevät tarvittaessa erityisruokavalioiden, ruoka-allergioiden ja intoleranssien muutoksia.
- Käytä liiketoimintaperiaatteita ja tunnustettuja alan kustannuslaskenta- ja valvontakäytäntöjä ruokapalvelutoimintoihin hallitaksesi ja edistääksesi verotuksellisesti vastuullista toimintaa.
- Sovella tietoa kestävyydestä, eettisestä ja paikallisesta ruoanhankinnasta sekä elintarviketurvasta ruoanvalmistukseen ja keittiön hallintaan tunnistamalla mahdolliset vaikutukset elintarviketuotantoon, kuluttajien valintoihin ja ruokapalvelualan toimintaan.
- Valitse ja käytä teknologiaa, mukaan lukien nykyaikaiset keittiölaitteet, elintarvikkeiden tuotantoon ja myynninedistämiseen.
- Suoriudu tehokkaasti ruoan ja juomien valmistus- ja palvelutiimin jäsenenä ja edistä ruokapalvelutoiminnan onnistumista soveltamalla itseohjautuvuus- ja ihmissuhdetaitoja.
- Kehitä strategioita jatkuvaan henkilökohtaiseen ja ammatilliseen oppimiseen varmistaaksesi valuutan ja reagoinnin elintarvikepalvelualan kehittyviin kulinaarisiin tekniikoihin, määräyksiin ja käytäntöihin.
- Osallistu sellaisten markkinointistrategioiden kehittämiseen, jotka edistävät ruokapalveluliiketoiminnan menestyksekästä toimintaa.
- Osallistu erilaisten ruoka- ja juomatoimintojen liiketoiminnan johtamiseen edistääksesi kiinnostavaa työympäristöä, joka heijastaa erinomaista palvelua.
Uramahdollisuudet
Sinun urasi
Mahdollisuuksien maailma odottaa sinua, kun valmistut. Pelkästään Torontossa on yli 9 000 ravintolaa ja 200 hotellia sekä lukuisia klubeja, lomakohteita, kylpylöitä ja catering-yrityksiä. George Brown Chef Schoolissa oppimasi kulinaariset taidot ovat työnantajien vaatimia kaikkialla Kanadassa ja kansainvälisesti, ja sinulla on kokkikoulutus menestyvän uran rakentamiseksi kotona tai ympäri maailmaa.
Tulevat hakukohteet
Valmistuneet voivat olla oikeutettuja suoraan useisiin George Brown College ohjelmiin, mukaan lukien kulinaariset taiteet - italia, elintarvike- ja ravitsemushallinta (tarvitaan ylimääräinen kirjanpitokurssi), Advanced French Patisserie ja kolmas vuosi Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) -ohjelma. (Lisäkurssit vaaditaan.)
Tämän ohjelman tutkinnon suorittaneille voidaan myöntää edistynyt asema johtavissa kansainvälisissä yliopistoissa.