Korkeampi tutkinto leipomossa ja leivonnaisissa
International Culinary Institute
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Hong Kong, Hongkong
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
HKD 59 000 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* vuodessa. Lukukauden 2021/22 lukukausimaksuja tarkistetaan parhaillaan
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Kuva: Ammatillisen koulutuksen neuvosto
Ohjelman tavoitteet
Tarjoaa opiskelijoille hallinto-osaamista ja -taitoja sekä käytännön sovelluksia leivonta- ja leivonnaisissa, jotta he voivat valmistautua alan valvontatehtäviin;
Viljelee opiskelijoiden käsitystä elinikäisestä oppimisesta ja kehittää opiskelijoita itsenäisiksi oppijoiksi, joilla on paikallinen, kansallinen ja maailmanlaajuinen visio jatko-opiskeluun ja ammatilliseen kehitykseen vieraanvaraisuusalalla;
Tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tekniset ja ammatilliset tiedot ja taidot, aluksi ammatillisella tasolla, yhdistämällä teoreettisen ja käytännön sovelluksen.
Uramahdollisuudet
Työnvälitystukea tarjotaan valmistuneiden helpottamiseksi aloittamaan uransa leikkaamoissa, leipomoissa, kahviloissa, ravintoloissa, hotelleissa, lomakohteissa, teemapuistoissa, klubitaloissa ja muissa. Ammatillisen kokemuksen saamisen jälkeen he voivat siirtyä esimiehille, kuten Demi-Chef, Chef de Partie ja Pastry Sous Chef. Varustettu johtoosaamisella leipomo- ja leivonnaisliiketoiminnassa, ja liiketalouden opiskelijat voivat myös päättää avata oman leipomon, leipomon tai kahvilan.
Kuva: Ammatillisen koulutuksen neuvosto
Ammatillinen tunnustaminen
Vieraanvaraisuuden instituutti (IOH)
- Valmistuneet, jotka ovat suorittaneet ohjelman, voivat hakea Affiliate-tason jäsenyyttä.
- Ruoanvalmistus- ja catering-ohjelmia opiskelevien opiskelijoiden on suoritettava elintarvikehygienia- ja turvallisuusmoduuli. Onnistuneille ehdokkaille myönnetään "Elintarvikehygieniatodistus hygieniavalvojille", jonka Hongkongin elintarvike- ja ympäristöhygieniaosasto tunnustaa.
- Leipomo- ja leivonnaisalojen korkeakoulututkinnon suorittaneet, jotka täyttävät seuraavat sisäänpääsyvaatimukset, voivat osallistua Saksan kauppakokeiden tutkintojärjestelmään. Onnistuneet ehdokkaat palkitaan ”Certified Pastry Cook” -sertifikaatilla, jonka tarjoavat International Culinary Institute ja Handwerkskammer Koblenz (ammattitaitoisten käsityöläisten kamari) HwK Koblenz, Saksa.
- Vähintään 22-vuotiaat
- Vähintään 1 vuoden työkokemus
- Asiaankuuluva hygienia- ja turvallisuustodistus (perushygieniatarkastaja hygieniavalvojalle)
Yleiset sisäänpääsyvaatimukset
Jatko lukiosta, jolla on todistettu englannin kielen taito, esim. IELTS 5.0 tai vastaava.
Asianomaiset yksiköt arvioivat hakemukset erikseen.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Ammatillinen tunnustus
Vieraanvaraisuuden instituutti (IOH)
- Ohjelman onnistuneesti suorittaneet valmistuneet voivat hakea Affiliate-jäsenyyttä.
- Ruoanvalmistus- ja catering-ohjelmia opiskelevien opiskelijoiden on suoritettava Elintarvikehygienia ja -turvallisuus -moduuli. Valituille ehdokkaille myönnetään "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", jonka Hongkongin elintarvike- ja ympäristöhygieniaosasto tunnustaa.
- Leivonta- ja leivonnaistaiteen korkeamman tutkintotodistuksen valmistuneet, jotka täyttävät seuraavat pääsyvaatimukset, voivat istua Saksan kauppakokeen pätevyysjärjestelmässä. Menestyneille ehdokkaille myönnetään "Certified Pastry Cook", jonka tarjoavat yhdessä International Culinary Institute ja Handwerkskammer Koblenz (ammattitaitoisten käsitöiden kamari) HwK Koblenz, Saksa.
- Vähintään 22-vuotias
- Vähintään 1 vuoden asiaankuuluva työkokemus
- Asiaankuuluva hygienia- ja turvallisuustodistus (elintarvikehygienian perustodistus hygieniavalvojalle)
Galleria
Uramahdollisuudet
Työnvälitysapua tarjotaan, jotta valmistuneet voivat aloittaa uransa konditorioissa, leipomoissa, kahviloissa, ravintoloissa, hotelleissa, lomakohteissa, teemapuistoissa, klubitaloissa ja muissa. Saatuaan työkokemusta he voivat edetä esimiestehtäviin, kuten Demi-Chef, Chef de Partie ja Pastry Sous Chef. Johtamistaidolla varustetut leipomo- ja konditoria- ja kauppatieteiden opiskelijat voivat myös halutessaan avata oman leipomon, konditorian tai kahvilan.