Korkeakoulututkinto
International Culinary Institute
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Hong Kong, Hongkong
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
HKD 59 000 / per year *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* vuodessa. Lukukauden 2021/22 lukukausimaksuja tarkistetaan parhaillaan
Johdanto
Kuva: Ammatillisen koulutuksen neuvosto
Ohjelman tavoitteet
Valmistaa opiskelijoita työskentelemään vilkkaalla ja jatkuvasti kasvavalla ruokateollisuudessa ja kehittää älyllistä ja ammatillista osaamistaan vastaamaan teollisuuden kysyntää uudelle kokkien sukupolvelle, jolla ei ole vain monikulttuurisia ja johtamistaitoja, mutta myös ammattimainen ajattelutapa ja työasenne ;
Tarjoaa laajan valikoiman kiinalaisen ja länsimaisen kulinaarisen taiteen ja tieteen aiheita sekä kulinaaristen virtojen erityismoduulien klustereita parantamaan opiskelijoiden tietoja ja taitoja kansallisessa / kansainvälisessä ruokakulttuurissa auttaakseen opiskelijoita toteuttamaan kiinnostuksensa ja urahalunsa
Strukturoitu ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan kulinaarisia markkinarakoja ja kehittämään hallintotietoa kulinaarisissa toiminnoissa ja catering-yrityksissä kokonaisvaltaisesti.
Ohjelmavirta
Opiskelijat voivat valita yhden seuraavista virroista parantaakseen ammatillista tietämystään ja taitojaan kyseisellä tutkimusalueella:
- Länsimainen keittiö (ICI-kampus)
- Kiinalainen keittiö (CCI-kampus) *
Opiskelijat tulevat Streamiin kolmannella lukukaudella valinnan, akateemisen suorituskyvyn ja virran saatavuuden mukaan.
* Huomautus: kiinalainen lähetys ei koske muita kuin paikallisia opiskelijoita.
Uramahdollisuudet
Valmistuneet ovat ammattimaisesti valmiita ottamaan operatiivisia tehtäviä, jotka ovat käytettävissä monissa ravintoloissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa, lomakohteissa, teemapuistoissa ja klubitaloissa. Työkokemuksen keräämisen jälkeen heistä tulee erittäin päteviä ehdokkaita esimiestehtäviin.
Kulinaarisen taiteen (länsimainen keittiö) korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on yhden vuoden pätevyyden jälkeinen työkokemus vähintään 22-vuotiailla ja jotka läpäisevät kauppakokeen, palkitaan '' Certified Cook '', jonka International Culinary Institute ja Saksan teollisuus- ja kauppakamari.
Ammatillinen tunnustaminen
Ruoanvalmistus- ja catering-ohjelmia opiskelevien opiskelijoiden on suoritettava elintarvikehygienia- ja turvallisuusmoduuli. Onnistuneille ehdokkaille myönnetään "Elintarvikehygieniatodistus hygieniavalvojille", jonka Hongkongin elintarvike- ja ympäristöhygieniaosasto tunnustaa.
Ruokakulttuurin korkeakoulututkinnon suorittaneet (länsimainen keittiö), joilla on vähintään vuoden pätevyyden jälkeinen työkokemus ja vähintään 22-vuotiaat, voivat osallistua Saksan kauppakokeiden tutkintojärjestelmään. Onnistuneille ehdokkaille myönnetään 'Certified Cook in Western Cuisine', jonka tarjoaa International Culinary Institute ja Hospitality Industry for Business & Management -keskus, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Kulinaarisen taiteen (kiinalainen keittiö) korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat istua suunnitellun organisaation Kiinassa kauppakokeeseen. Menestyneille ehdokkaille myönnetään asiaankuuluva kiinalainen kokki-pätevyys.
Yleiset sisäänpääsyvaatimukset
Jatko lukiosta, jolla on todistettu englannin kielen taito, esim. IELTS 5.0 tai vastaava.
Asianomaiset yksiköt arvioivat hakemukset erikseen.
Opetussuunnitelma
Ohjelmavirta
Opiskelijat voivat valita jonkin seuraavista virroista parantaakseen ammatillisia tietojaan ja taitojaan kyseisellä opintoalueella:
- Länsimainen keittiö (ICI-kampus)
- Kiinalainen keittiö (CCI-kampus)*
Opiskelijat siirtyvät streamiin kolmannella lukukaudella valintansa, akateemisen suorituksensa ja stream-paikkojen saatavuuden mukaan.
*Huomautus: Kiinalainen stream ei koske muita kuin paikallisia opiskelijoita.
Ammatillinen tunnustus
Ruoanvalmistus- ja catering-ohjelmia opiskelevien opiskelijoiden on suoritettava Elintarvikehygienia ja -turvallisuus -moduuli. Valituille ehdokkaille myönnetään "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors", jonka Hongkongin elintarvike- ja ympäristöhygieniaosasto tunnustaa.
Kulinaaristen taiteiden (länsimaisen keittiön) korkeamman tutkintotodistuksen valmistuneet, joilla on vähintään yhden vuoden tutkinnon jälkeinen työkokemus ja vähintään 22-vuotiaat, voivat osallistua Saksan kauppatestien pätevyysjärjestelmään. Valituille ehdokkaille myönnetään "Certified Cook in Western Cuisine", jonka tarjoavat International Culinary Institute ja vieraanvaraisuusalan koulutuskeskus yrityksille ja johtamiselle, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz e.V., IHK-Akademie Koblenz e.V.
Kulinaaristen taiteiden (kiinalainen keittiö) korkeamman tutkintotodistuksen valmistuneet voivat istua kauppakokeessa suunnitellun organisaation toimesta Kiinassa. Kilpailun läpäisseet hakijat saavat asianmukaisen "kiinalaisen kokin" pätevyyden.
Pääsymaksut
Galleria
Uramahdollisuudet
Valmistuneet ovat ammatillisesti valmiita ottamaan vastaan operatiivisia tehtäviä, jotka ovat saatavilla monenlaisissa catering-laitoksissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa, lomakohteissa, teemapuistoissa ja klubitaloissa. Työkokemuksen kertymisen jälkeen heistä tulee erittäin kykeneviä ehdokkaita esimies- ja johtotehtäviin.
Kulinaaristen taiteiden (länsimaisen keittiön) ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille, joilla on yhden vuoden työkokemus tutkinnon jälkeen vähintään 22-vuotiailta ja jotka läpäisevät kauppakokeen, myönnetään "Certified Cook", jota International Culinary Institute ja Saksan teollisuus- ja kauppakamari tarjoavat yhdessä.