Korkeakoulun korkeakoulututkinto
Culinary Institute of Barcelona
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Barcelona, Espanja
Kieli (kielet
Espanja, Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
11 - 13 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 24 200
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Haute Cuisine Chef -tutkinto
Ei riitä, että on kokki. Täällä koulutamme kokkeja parempaan 2000-luvulle.
Gastronomia-ala muuttuu ja kehittyy pysäyttämättömällä vauhdilla.
Uudet markkinatrendit, tuotteen kunnioittaminen, yrittäjyys, johtajuus ravintolaliiketoiminnassa, tulevaisuuteen katsova näkemyksemme ja vastuullinen vaikuttamisemme kestävään kehitykseen muodostavat seuraavan sukupolven kokkeja kouluttavan ohjelman DNA:n.
Ihmiset ympäri maailmaa päättävät muuttaa elämänsä hankkimalla korkean keittiön kokin diplomin eri syistä, olivatpa he aloittamassa kulinaarista uraansa, kouluttautumassa uudelleen vuosien alan työskentelyn jälkeen tai vaihtamassa urapolkuja kokkiksi. tai kulinaarinen yrittäjä.
Culinary Institute of Barcelona kokkikurssi on kiistatta maailman ajantasaisin ja vaikuttavin kulinaarinen koulutusohjelma, ja se tarjoaa opiskelijoillemme radikaalin muutoksen heidän ammatillisessa kehityksessään. Vain muutamassa lyhyessä viikossa opiskelijamme pystyvät luomaan asioita, joita kukaan ei ole koskaan ennen tehnyt, ei pelkästään tuotteen, teknologian tai kontekstin syvällisen tietämyksen vuoksi, vaan koska keskitämme koko toimintamme. koulutusmalli inspiroivasta luovuudesta ja kulinaarisista innovaatioista.
Ohjelma edistää sivutaitojen kehittämistä, kuten itsensä, muiden ja yritysten johtamista; se opettaa oppilaita johtamaan, kommunikoimaan ja käyttämään tarinankerrontaa ikimuistoisten ruokailukokemusten luomiseen; se vahvistaa heidän sosiaalisia ja ammatillisia asenteitaan vahvistaakseen heidän johtajuuttaan keittiössä. Kaikki tämä opetetaan evoluutionaalisesti ja poikkitieteellisesti haasteiden kautta, jotka asettavat opiskelijamme ja heidän taitonsa koetukselle.
Se on intensiivinen ja kohdennettu ohjelma, joka valmistaa sinut astumaan ammattimaailmaan vain kahdeksan kuukauden kurssin ja kolmen tai kuuden kuukauden ohjatun harjoittelun jälkeen ravintoloissa. Koulutuskokemus CIB:lle ominaisessa kansainvälisessä ekosysteemissä Barcelonan kaupungissa, joka on yksi maailman gastronomisista pääkaupungeista ja ykkösvaihtoehto ruoanlaiton opiskeluun.
Yli 70 kansainvälisen gastronomian johtavaa nimeä opettaa tässä ohjelmassa, joka on osa Grand Chef Diplomaan johtavaa koulutusta. Se vaatii opiskelijoilta sitoutunutta suorituskykyä ja osallistumista, ei vain kulinaarisen käytännön ja oppimisen kannalta, vaan myös gastronomian tulevaisuuteen uppoutumiseen ja 2000-luvun kokkien vaatimien taitojen ja kykyjen kehittämiseen.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
Lataa ohjelma täältä
Rankingit
- Yksi parhaista kouluista opiskella gastronomiaa (Kokin kynä)
Galleria
Ohjelman tulos
Tavoitteet
Valmistaudu ruoanlaittoon 2000-luvulla
- Suunnittele, toteuta ja valvo
Kulinaariset palvelut ravintoloissa tai missä tahansa ravintola- ja gastronomia-alan yrityksessä.
- Täydellinen kulinaarinen visio
Tekniikat, menetelmät ja toimintatavat, jotta voit suunnitella, ehdottaa ja toteuttaa organisaation parannuksia kaikilla tasoilla.
- Innovaatiokehitys
Kehitä uusia tuoteehdotuksia ja palveluita omille ravintoloillesi tai muille.
- Visio gastronomian tulevaisuudesta
Ymmärtää ravintola-alan näkökulmaa ja oppia 2000-luvun kokin ammatillisia taitoja.
- Maailmanlaajuinen kulinaarinen tietämys
Saat tietoa globaalista keittiöstä, jonka avulla voit työskennellä missä tahansa keittiössä ympäri maailmaa.
- Uusia taitoja, tietoja ja asenteita
Voit johtaa minkä tahansa keittiön tiimejä, jotka ovat suuntautuneet kulinaariseen luovuuteen ja innovaatioon uudella johtamistyylillä.
Ihanteelliset opiskelijat
Kenelle
- Haluan olla ammattikokki
Ihmisille, jotka haluavat aloittaa akateemiset opinnot ja päästä markkinoille merkittävällä kilpailuedulla.
- Haluan muuttaa alaani ja elämääni
Ihmisille, jotka haluavat laajentaa mukavuusaluettaan saavuttaakseen henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteensa ryhtymällä kokkiin.
- Haluan antaa vauhtia kokkiuralleni
Ihmisille, jotka ovat jo aloittaneet uransa gastronomian parissa, mutta haluavat päästä seuraavalle tasolle ammattimaisella ruoanlaitossa.
- Haluan työskennellä menestyksekkäästi missä tahansa keittiössä maailmassa
Ihmisille, jotka haluavat saada kokonaisvaltaisen ja kansainvälisen näkemyksen, jonka avulla he voivat voittaa haasteita, joita he voivat kohdata missä tahansa keittiössä maailmassa.
- Haluan kansainvälisen kulinaarisen koulutuksen
Ihmisille, joilla on laaja näkemys maailmasta ja jotka haluavat saada koulutuskokemuksen, joka on sekä kansainvälinen että monipuolinen ja joka vastaa heidän odotuksiaan.
- Haluan valmistautua 2000-luvun haasteisiin
Niille ihmisille, jotka uskovat, että kulinaarinen maailma on muuttunut ja että valmius ei enää riitä selviytymään näistä muutoksista.
- Haluan kulkea omaa tietäni
Niille yrittäjähenkisille ihmisille, joilla on taidot toteuttaa omia projektejaan ja johtaa niitä.
Opiskelijan profiili
Uramahdollisuudet
- Keittiömestari
- Tuotantopäällikkö
- Sous kokki
- Yhteisomistus kulinaarisessa teollisuudessa
- Innovaatiopäällikkö (R+K)
- Pääkokki
- Gastronomian päällikkö elintarviketuotannossa ja ravintola-alalla
- Uusien projektien kehityspäällikkö
- Gastronominen konsultti
- Ravintola-alan elintarvikkeiden laadusta ja turvallisuudesta vastaava johtaja
- Gastronomisten tapahtumien ja aktiviteettien päällikkö