Filter
Kesäkurssit
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut Kesäkurssit Yleinen valtio-oppissa

Kun aika osallistua kesällä kenttä on loistava mahdollisuus edetä kohti korkeakoulututkinnon. Suhteellisen lyhyen ajan investointeja, nämä nopeampi tahtiin kesäkursseja välittävät saman ydin tiedot löytyvät perinteisen merkinnän pituus sitoutumista.

Mikä on kesäkurssi valtiotieteen? Kesäkurssi valtiotieteen vie opiskelijoille tutkia hallituksen järjestelmien oman maansa ja tarjoaa tietoa niiden kansakunnan suhde muiden kanssa ympäri maailmaa. Oppi kursseja vetää monista muista opintoalojen, kuten historia, sosiologia, psykologia ja taloustieteen muutamia. On monia eri valtiotieteen luokat saatavilla, jotkut keskittyvät hallituksia yhden kansojen kun taas toiset pitävät materiaalia kansainvälisesti.

Oppi kesän kurssit ottanut opiskelijoiden eri syistä.Jotkut tekevät niin saada hyvän pohjan uran politiikassa. Toiset osallistua yksinkertaisesti saavuttaa parempi käsitys ulkomaailmaan heidän päivä-to-day elämään.

Useammin kuin ei, kesällä kursseja yliopistoissa ovat halvempia kuin tarjotut tavallinen lukuvuoden. On kuitenkin viisasta tehdä tutkimusta kunkin koulun kohteisiin on yksityiskohtainen luettelo vaihtoehdoista.

Ne, jotka haluavat ottaa kesäkurssi valtiotieteen luoda perusta täyttää ja mielekästä uran tulevaisuudessa. Pyrkivä toimittajat tyypillisesti tarvitsevat perustiedot poliittista tietoa saada palkkaamien suuria julkaisuja ja televisiokanavilla. Laajoja tutkimuksia valtiotieteen vaaditaan usein monien hallitusten näkökannoista ovatko ne paikallisia tai kansainvälisiä. Lähes kaikki senaattorit, edustajia, suurlähettiläät, presidentit ja pääministerit on jonkin verran kokemusta alan ollakseen tehokas.

Kansakunnat ympäri maailmaa opettaa koukerot poliittisen tieteen, minkä vuoksi kesällä kursseja aihe ovat niin laajalti tarjotaan. Ilmoittautua yksi, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän

27 tulosta kohteessa Yleinen valtio-oppi

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Kaksi viikkoa perusteellinen tutkimus (Bryssel ... [+]

Lyhyesti: Intensiivinen 2-viikkoinen kesäkoulu (1 viikko Brysselissä ja 1 Wienissä). Se on EU: n päätöksentekoprosessin kriisikurssi, jossa keskitytään vuonna 2019 ihmisten turvallisuuden analysointiin EU: ssa! Koskettelemalla kaikkia EU: n politiikan aloja tarjoamme osallistujille käsityksiä useista turvallisuuden osa-alueista, mukaan luettuna turvallisuus perinteisessä merkityksessä (puolustus), mutta myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta (maahanmuutto, ympäristö, kehitys).

Vierailut: Euroopan komissio, Euroopan parlamentti, ETYJ, Yhdistyneet Kansakunnat, EU: n edustusto Wienissä.

Dedicated website: www.eu-summerschool.eu... [-]

Belgia Bryssel Itävalta Wien
Request Info
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter International Summer School

Tämä kannustava kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua eräisiin haasteellisimpiin ja kiireellisiin kysymyksiin kansainvälisissä suhteissa ja konflikteissa. Voit ... [+]

Tämä kannustava kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua eräisiin haasteellisimpiin ja kiireellisiin kysymyksiin kansainvälisissä suhteissa ja konflikteissa. Voit tutustua nykyisen maailmanlaajuisen turvallisuusympäristön pääominaisuuksiin, terrorismiin ilmastonmuutoksen aiheuttamiin jännitteisiin, ydinaseiden leviämisestä maahanmuuton kriisiin.

Pohditaan, miten erilaiset ajatuskoulut vahvistavat ratkaisevasti näiden asioiden analyysiä, mikä johtaa sellaisten tekijöiden, kuten sotilaallisten voimavarojen, taloudellisten rakenteiden, kansainvälisten instituutioiden, identiteettien ja ideologioiden, kielten ja tunteiden, monimutkaiseen rooliin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2020
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vesalius College

Brysselissä, Euroopan pääkaupungissa, sijaitseva Vesalius College tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kesäkokemuksen. Vain 7 viikkoa kestävä kesäistunto antaa opiskelij ... [+]

Brysselissä, Euroopan pääkaupungissa, sijaitseva Vesalius College tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kesäkokemuksen. Vain 7 viikkoa kestävä kesäistunto antaa opiskelijoille keskittyvän akateemisen ohjelman ja mahdollisuuden kokea ja tutustua Euroopan kulttuurin ja matkustamisen parhaaseen.

Vesalius College koostui liike-, viestintä-, kansainvälisten ja kansainvälisten kurssien kursseista

Kurssit

Kesä 2020 (TBC)

Kurssin enimmäiskuorma on 2 kurssia.

Taide BelgiassaBelgian panimoalan globaali konteksti: liike, talous, kulttuuri ja innovaatiotOrganisaation johtamisen periaatteetHallinnan ohjausjärjestelmät Liiketoimintamallit ja johtajuus siirtymäaikanaGlobaali kestävä kehitys ja yhteiskuntaPoliittisen, liiketaloudellisen ja viestinnän pelaaminen: monitieteinen lähestymistapaJohdanto valokuvajournalismiinEurooppalaiset elokuva-, kulttuuri- ja nykynäkymätTyöharjoitteluIhmisoikeudet ja kansainvälinen rikosoikeus: Kansainvälisen rikostuomioistuimen tapaus Etninen konflikti, sovinto ja jälleenrakentaminenPOL 225G, globaali terrorismi, terrorismin torjunta ja (de-) radikalisoituminen POL234G, EU: n talous ja politiikkaPOL 261G, Nykyajan Lähi-idän historia ja politiikkaPOL 334G, Euroopan unioni maailmassa... [-]
Belgia Bryssel
Kesäkuu 2020
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sciences Po Lille

Tuntuuko sinäkin, että vierailette EU: n toimielimissä, opiskelet EU-asioita ja ranskaa samalla kesänä? Tervetuloa Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Tuntuuko sinäkin, että vierailette EU: n toimielimissä, opiskelet EU-asioita ja ranskaa samalla kesänä? Tervetuloa Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School ehdottaa innovatiivista ohjelmaa noin 2 kappaletta:

Kansainväliset - EU-asiatRanskan kieli

Kesäkoulun neljän viikon aikana opettajilla on mahdollisuus opettaa pieniä oppilaitoksia ja ehdottaa metodologisia ja vuorovaikutteisia lähestymistapoja. Opiskelijat jakavat aikaansa Lilleen kansainvälisten ja eurooppalaisten asioiden kesken keskittyvien moduulien kesken, mukaan lukien esimerkiksi eurooppalaisen identiteetin ja arvojen, muuttoliikkeen ja konfliktien. Ranskan kielen kurssit pyrkivät parantamaan ja täydentämään kielitaitoaan sekä ymmärtämään ranskalaisen yhteiskunnan nykytekijöitä. Sciences Po Lille Kesäkoulu tarjoaa erilaisia ​​kenttätarjouksia ja sosiaalisia tapahtumia.... [-]

Ranska Lille
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Tänä vuonna MGIMO International Summer School tarjoaa kaksi intensiivistä moduulia "Venäjän ulkopolitiikka: nykyaikaiset haasteet" ja "Venäjän energiapolitiikka ja kansai ... [+]

Parhaat Kesäkurssia Yleinen valtio-oppissa 2019/2020.

Tänä vuonna MGIMO International Summer School tarjoaa kaksi intensiivistä moduulia "Venäjän ulkopolitiikka: nykyaikaiset haasteet" ja "Venäjän energiapolitiikka ja kansainvälinen energiayhteistyö".

Molempia moduuleja opetetaan englannin kielellä tunnetuilla kansainvälisesti tunnustetuilla MGIMO-yliopiston professoreilla. Opiskelijat osallistuvat päivittäin luennoihin, seurataan ryhmäkeskusteluja ja tiimityöhankkeita, tavataan merkittäviä venäläisiä poliitikkoja ja diplomaatteja sekä venäläisten ja kansainvälisten suuryritysten edustajia.

Jokainen moduuli koostuu kurssikohtaisista opintojaksoista (62 yhteystuntia, joihin sisältyy suullinen tentti, 5 op) ja 30 kontaktipäivää ja 14 kenttätutkimusaikaa venäjänkielisestä kurssista (4 op). Venäjän kielikurssia opettaa ryhmiin, jotka koostuvat oppilaista, joilla on samanlainen taso Venäjän kielellä.... [-]

Venäjä Odintsovo
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Higher School of Economics

Ansaita pisteitä ja löydä Venäjän HSE: n International Summer University Moskovassa ja Pietarissa ... [+]

Joka kesä, ja jatko-opiskelijoille ja ammattilaisille eri puolilta maailmaa tulevat Moskovaan Englanti-opettanut HSE: n alkuun professorit. Kurssit keskittyä politiikkaan, historiaan, talouteen ja kulttuuriin Venäjän ja Euraasian, ja myös tietotekniikan, matematiikan, yhteiskuntatieteet, humanistiset ja venäjän kielen.

Opiskelijat suunnitella oman opintosuunnitelman perustuu heidän etujaan ja hyvitysten määrän he haluavat ansaita. Erityisiä moduuleja tarjotaan HSE: n Pietarin ja Nizhny Novgorodin kampuksilla, jotta kansainväliset opiskelijat voivat kokea Venäjän kolmea kaupunkia kesän aikana.

Päivämäärät: 20. kesäkuuta - 20. elokuuta 2018

Maksu: 150 USD akateemista luottoa kohden (lisätietoja)... [-]

Venäjä Moskova Nižni Novgorod Pietari
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SIT Graduate Institute

Tässä kolmen viikon ammatillisessa ja akateemisessa koulutusohjelmassa opit konfliktinmuutoksen keskeiset ajatukset ja käytännöt. ... [+]

Tässä kolmen viikon ammatillisessa ja akateemisessa koulutusohjelmassa opit konfliktinmuutoksen keskeiset ajatukset ja käytännöt. Ohjelma tapahtuu SIT Graduate Institute kampuksella Brattleborossa, Vermontissa, ja sitä johtaa monipuolinen ryhmä kansainvälisesti tunnustettuja tiedekuntia, joissa on vuosia sovellettu, luokkahuone ja tutkimuskokemus. Tähän ryhmään kuuluvat SIT tiedekunta, ammatilliset rauhanrakentajat ja tiedekunta kansainvälisistä kansalaisjärjestöistä ilman rajoja, jotka työskentelevät yhteistyössä SIT .

Ohjelman filosofia on se, että konfliktien muuntokoulutus on tehokkainta, kun se yhdistää osaamisen perustuvan akateemisen opetuksen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen rauhanrakentajien välillä etnisten, kansallisten, uskonnollisten ja kulttuuristen osien välillä. Sinä ja kollegasi YHTEYDENOTTO -oppaat oppivat toisiltaan ja opettajilta intensiivisessä muodossa kokeellisen oppimismallin jälkeen. Tyypillisesti rauhanrakentajat vähintään 15 maasta osallistuvat ohjelmaan.... [-]

Yhdysvallat Brattleboro
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Go For it Brussels

Mikään ei sano kansainvälistä ammattilaista kuin jatka, jolla on kokemusta useista maista, mutta miten koota tämä yhteen, jos olet vasta koulun ulkopuolella tai edes viel ... [+]

Etkö ole kyllästynyt selaamaan työkokemuksia, jotka edellyttävät kokemusta? Ja miten sinun pitäisi saada kokemusta joka tapauksessa?

Voimme auttaa

Jos olet perus-, jatko-opiskelija tai vastavalmistunut yliopistossa tai yliopistossa, tämä on ohjelma sinulle! Autamme sinua siirtymään sujuvasti akateemisesta ammattiin.

Mitä saat:

harjoittelupaikka kiinnostavalla alueellasi, 100% taattu!Kiillotettu cv ja saatekirje, vaivatontapaikallista suuntautumista ja neuvoja, joten tunnet olosi nopeasti kotoisaksi uudessa ympäristössäsiRetkeilijävaihtoehto: edullisin ohjelma!Ohjelmamaksu sisältää harjoittelupaikan, cv-kiillotuksen ja uravalmennuksen sekä akateemiset opintopisteet: 2250 € kiinteä maksu... [-]
Belgia Bryssel
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

EU: n kesäohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tutkia intensiivisesti Euroopan yhdentymisen aiempia, nykyisiä ja tulevia haasteita. Ohjelma alkaa Euroopan sydämestä - Fre ... [+]

Yleiskatsaus

EU: n kesäohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tutkia intensiivisesti Euroopan yhdentymisen aiempia, nykyisiä ja tulevia haasteita. Ohjelma alkaa Euroopan sydämestä - Freiburg, Saksa - jossa aloitat erikoisopetuksen, joka vie sinut 16 päivän kokemukselliseen matkailuun Bosnia-Hertsegovinan, Kreikan ja Kyproksen kautta.

Bosnia-Hertsegovinassa matkustat Sarajevoon, nimeltään "Euroopan Jerusalem", koska se on juutalaisten, kristittyjen ja muslimien historiallinen yhdistelmä. Sarajevon jälkeen sinulla on kahden päivän kestävä matka Serbialle, jossa on vierailu Srebrenican uhrien muistomerkille ja yöpyminen Višegradissa, kuolemattomana Ivo Andrién Nobelin palkitussa Classic Drina-silta.... [-]

Saksa freiburg
Request Info
Englanti
Full-time
8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southampton International Summer School

Kun liityt kansainväliseen kesäkouluun 2019, opit jopa kuusi jännittävää aihetta neljän viikon aikana, jotka olet kanssamme. Kukin aihe on Southamptonin yliopiston kansai ... [+]

Liity meihin kesällä brittiläistä kulttuuria ja tutustu maailman johtavaan tutkimukseen.

Kun liityt kansainväliseen kesäkouluun 2019, opit jopa kuusi jännittävää aihetta neljän viikon aikana, jotka olet kanssamme. Kukin aihe on Southamptonin yliopiston kansainvälisesti tunnustetun akateemisen henkilöstön jäsen, joka toimii yhteistyössä monien innostuneiden jatko-opiskelijoiden kanssa. Kolmen mielenkiintoisen ja vuorovaikutteisen luokkahuoneen aikana he esittelevät teille valintansa aiheen ja selittävät, miksi se on heille tärkeää ja tarjoaa sinulle käsityksen maailmanluokan tutkimusympäristöstä.

Löydät jokaisen aiheen olevan ystävällinen ja mielenkiintoinen kokemus: tavallisesti opiskelet ryhmissä, joissa on noin 15-20 oppilasta, joiden avulla voit luoda hyviä työsuhteita ja saada tilaisuuden osallistua ja keskustella luokassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta southampton
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Geneva Institute of Geopolitical Studies

Pääasiallisena tavoitteena Tämän tutkimuksen ohjelma on esitellä peruskäsitteitä geopolitiikan. ... [+]

Pääasiallisena tavoitteena Tämän tutkimuksen ohjelma on esitellä peruskäsitteitä geopolitiikan. Kurssi antaa monitieteistä lähestymistapaa, joka sisältää strategisia, maantieteelliset, historialliset, kulttuuriset ja taloudelliset ulottuvuudet helpottamiseksi syvällisempää ymmärrystä nykyajan kansainvälisiä suhteita. Kokoukset pidetään johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden.

Kohderyhmä Osallistujamäärä: henkilöt työskentelevät kansainvälisten organisaatioiden ja virastojen, diplomaatteja, yliopisto-opiskelijat, ihmiset työskentelevät eri talouden aloilla, ja muita asiasta kiinnostuneita henkilöitä.

Päivämäärät: Ohjelma alkaa maanantaina, 13. heinäkuussa ja päättyy perjantaina 17 heinäkuu 2015.... [-]

Sveitsi Geneve
Helmikuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Collegium Civitas

Romahtaminen Neuvostoliiton, monet Keski-Euroopan maiden nopeasti muutti irrottaa itsensä Venäjän vaikutuspiiriin ja liittyi Länsi-instituutioiden kuten Nato ja EU. ... [+]

Yleiskatsaus

Romahtaminen Neuvostoliiton, monet Keski-Euroopan maiden nopeasti muutti irrottaa itsensä Venäjän vaikutuspiiriin ja liittyi Länsi-instituutioiden kuten Nato ja EU. West näki tämän täyttyminen oikeutta itsemääräämisoikeuteen; Venäjä taipumus pitää sitä uhkaava liikkua muistuttaa "motti." Tämä kurssi tarkastelee monimutkainen historiallisia juuria ristiriitaisia ​​asenne Naton ja EU: n ja toisaalta Venäjän toisaalta ja miten tämä on vaikuttaa tapahtumiin Ukraina ja sen jälkeen. Keskustelemme merkitystä älykkyyden hämärään maailmaan hybridi sodan. Keskustelemme siitä, miten energiaa ja ei-energiaa luonnonvarojen rooleja turvallisuuspolitiikassa. Aiomme myös tarkastella roolia että perinteisten ja uusien median pelaavat valtion turvallisuutta ja mitä valtioiden tarvitsee tehdä vahvistamaan Tietoverkkojen rajojensa sisällä. ... [-]

Puola Varsova
Request Info
Englanti
Full-time
15 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät ymmärtämään Lähi-idän kansainvälisten interventioiden syitä vuodesta 1979 Israelin ja arabien välisen alueen ulkopuolell ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät ymmärtämään Lähi-idän kansainvälisten interventioiden syitä vuodesta 1979 Israelin ja arabien välisen alueen ulkopuolella ja mitä vaikutuksia on ollut paikallisille väestöille, yhteiskunnille ja valtioille. Kurssilla tarkastellaan väkivallan ja sodankäynnin merkitystä Lähi-idän muotoilussa, lähinnä Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa ja Iranissa vuodesta 1979 lähtien. Kurssilla tutkitaan tekijöitä, jotka johtivat alueeseen puuttumiseen ja mitä seurauksia on ollut alueen alueelliselle ja kansalliselle politiikalle ja sosiaaliselle historialle. Vaikka amerikkalaiset ja brittiläiset ulkosuhdepolitiikat tulevat näkyvästi esiin analyysissämme, kiinnitämme huomiota myös siihen, miksi kotimaiset järjestelmät ja ryhmät ottivat polkuja, joita se teki.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Georgian Institute Of Public Affairs

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan jatko-ja ylimmän ylioppilastasoinen opiskelijalle laaja tuntemus ja ymmärtäminen Mustanmeren-Kaspianmeren alueen. Kurssi antaa strat ... [+]

Certified luotto Summer Program

Geopolitiikka ja turvallisuus - Case of Mustanmeren-Kaspianmeren alueen

Tämä ohjelma tukee runsas panos MR. FRANK Greinke ja hänen perheensä perusta.

Ohjelman kuvaus & TAVOITTEET

Tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan jatko-ja ylimmän ylioppilastasoinen opiskelijalle laaja tuntemus ja ymmärtäminen Mustanmeren-Kaspianmeren alueen. Kurssi antaa strategista yleiskuvan historiallisia ja viimeaikainen kehitys, sekä erilaisia ​​skenaarioita pitkän aikavälin kehitystä alueella tarkastelun perusteella empiirisen tapauksissa ja nykyinen turvallisuustilanne alueella. Painopiste tietysti tulee olemaan keskeinen valtioiden vakauden ja kasvua alueella: Ukraina, Georgia, Armenia, Azerbaidžan, Uzbekistan, Kazakstan ja Turkmenistan aikana luokan keskustelussa me maalata strategista kartta Kaukasian ja Keski-Aasian katsomalla useita sisäisiä ja ulkoisia tekijöitä vakauden, mukaan lukien: edut suurvaltojen ja ristiriitaisten ulkopolitiikan painopisteiden alueellisten maissa; asemaa hallinnon, tehokkuuden valtioiden, ja ongelma korruptiosta; vahva makro kasvu joissakin maissa johtuen luonnonvaroja, mukana rajoitettu pääsy taloudellisiin ja koulutusmahdollisuudet; työnsaannin tietoturvaongelma ja keskeinen mitta valtion oikeutuksen; kohdentamisen luonnon, ihmisen ja taloudelliset resurssit; asema kansalaisyhteiskunnan; mahdollisuuksia helpottaa kansalaisten osallistumista kansalliseen kehittämiseen multiethnic yhteiskuntien ja lisätä tunnetta vaikutusmahdollisuuksia.... [-]

Georgia Tbilisi
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Oxford Royale Academy

Olipa ymmärrämme sitä tai ei, poliittisia kysymyksiä vaikuttavat kaikilla osa elämäämme. Tällä kiehtova kurssi, voit nauttia älyllisesti stimuloiva johdatus tässä lajissa ... [+]

Yleiskatsaus Olipa ymmärrämme sitä tai ei, poliittisia kysymyksiä vaikuttavat kaikilla osa elämäämme. Tällä kiehtova kurssi, voit nauttia älyllisesti stimuloiva johdatus tässä lajissa ja sen merkitys nykyajan maailman asioita.

Akateeminen sisältö Tämä kurssi yhdistää politiikka ja kansainväliset suhteet tutkimuksen, mitä se tekee on onnistunut johtaja. Kautta pakottavia sekoitus keskustelun, kirjalliset tehtävät ja luennot, opit kaikki noin ajankohtaisia ​​asioita, jotka hallitsevat maailmanpolitiikassa, jotka vaihtelevat ihmisoikeuksien loukkauksiin terrorismin ja ydinaseiden leviämisen. Sinun harkita menetelmiä sosiaalisen tieteellisen tutkimuksen roolia demokratian Britannian politiikkaa, ja poliittisten järjestelmien muissa maissa. Keskustelu on parannettu lukuisista eri näkökulmista tarjoamia teitä ja muita opiskelijoita, jotka tulevat Oxford Royale Academy ympäri maailmaa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Oxford Yarnton
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi