Filter
Kesäkurssit

Suositut Kesäkurssit Yleinen valtio-oppissa

Kun aika osallistua kesällä kenttä on loistava mahdollisuus edetä kohti korkeakoulututkinnon. Suhteellisen lyhyen ajan investointeja, nämä nopeampi tahtiin kesäkursseja välittävät saman ydin tiedot löytyvät perinteisen merkinnän pituus sitoutumista.

Mikä on kesäkurssi valtiotieteen? Kesäkurssi valtiotieteen vie opiskelijoille tutkia hallituksen järjestelmien oman maansa ja tarjoaa tietoa niiden kansakunnan suhde muiden kanssa ympäri maailmaa. Oppi kursseja vetää monista muista opintoalojen, kuten historia, sosiologia, psykologia ja taloustieteen muutamia. On monia eri valtiotieteen luokat saatavilla, jotkut keskittyvät hallituksia yhden kansojen kun taas toiset pitävät materiaalia kansainvälisesti.

Oppi kesän kurssit ottanut opiskelijoiden eri syistä.Jotkut tekevät niin saada hyvän pohjan uran politiikassa. Toiset osallistua yksinkertaisesti saavuttaa parempi käsitys ulkomaailmaan heidän päivä-to-day elämään.

Useammin kuin ei, kesällä kursseja yliopistoissa ovat halvempia kuin tarjotut tavallinen lukuvuoden. On kuitenkin viisasta tehdä tutkimusta kunkin koulun kohteisiin on yksityiskohtainen luettelo vaihtoehdoista.

Ne, jotka haluavat ottaa kesäkurssi valtiotieteen luoda perusta täyttää ja mielekästä uran tulevaisuudessa. Pyrkivä toimittajat tyypillisesti tarvitsevat perustiedot poliittista tietoa saada palkkaamien suuria julkaisuja ja televisiokanavilla. Laajoja tutkimuksia valtiotieteen vaaditaan usein monien hallitusten näkökannoista ovatko ne paikallisia tai kansainvälisiä. Lähes kaikki senaattorit, edustajia, suurlähettiläät, presidentit ja pääministerit on jonkin verran kokemusta alan ollakseen tehokas.

Kansakunnat ympäri maailmaa opettaa koukerot poliittisen tieteen, minkä vuoksi kesällä kursseja aihe ovat niin laajalti tarjotaan. Ilmoittautua yksi, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

30 tulosta kohteessa Yleinen valtio-oppi

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Kaksi viikkoa perusteellinen tutkimus (Bryssel ... [+]

Lyhyesti: Intensiivinen 2-viikkoinen kesäkoulu (1 viikko Brysselissä ja 1 Wienissä). Se on EU: n päätöksentekoprosessin kriisikurssi, jossa keskitytään vuonna 2019 ihmisten turvallisuuden analysointiin EU: ssa! Koskettelemalla kaikkia EU: n politiikan aloja tarjoamme osallistujille käsityksiä useista turvallisuuden osa-alueista, mukaan luettuna turvallisuus perinteisessä merkityksessä (puolustus), mutta myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta (maahanmuutto, ympäristö, kehitys).

Vierailut: Euroopan komissio, Euroopan parlamentti, ETYJ, Yhdistyneet Kansakunnat, EU: n edustusto Wienissä.

Dedicated website: www.eu-summerschool.eu... [-]

Belgia Brussels Itävalta Vienna
Heinäkuu 2019
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter International Summer School

Tämä kannustava kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua eräisiin haasteellisimpiin ja kiireellisiin kysymyksiin kansainvälisissä suhteissa ja konflikteissa. Voit ... [+]

Tämä kannustava kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua eräisiin haasteellisimpiin ja kiireellisiin kysymyksiin kansainvälisissä suhteissa ja konflikteissa. Voit tutustua nykyisen maailmanlaajuisen turvallisuusympäristön pääominaisuuksiin, terrorismiin ilmastonmuutoksen aiheuttamiin jännitteisiin, ydinaseiden leviämisestä maahanmuuton kriisiin.

Pohditaan, miten erilaiset ajatuskoulut vahvistavat ratkaisevasti näiden asioiden analyysiä, mikä johtaa sellaisten tekijöiden, kuten sotilaallisten voimavarojen, taloudellisten rakenteiden, kansainvälisten instituutioiden, identiteettien ja ideologioiden, kielten ja tunteiden, monimutkaiseen rooliin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vesalius College

Brysselissä, Euroopan pääkaupungissa, sijaitseva Vesalius College tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kesäkokemuksen. Vain 7 viikkoa kestävä kesäistunto antaa opiskelij ... [+]

Brysselissä, Euroopan pääkaupungissa, sijaitseva Vesalius College tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen kesäkokemuksen. Vain 7 viikkoa kestävä kesäistunto antaa opiskelijoille keskittyvän akateemisen ohjelman ja mahdollisuuden kokea ja tutustua Euroopan kulttuurin ja matkustamisen parhaaseen.

Vesalius College koostui liike-, viestintä-, kansainvälisten ja kansainvälisten kurssien kursseista

Kurssit

Kesä 2019

Kurssin enimmäiskuorma on 2 kurssia.

ART101G - taide Belgiassa - Leon LockBUS 102G, belgialainen panimoteollisuus maailmanlaajuisesti: liiketoiminta, talous, kulttuuri ja innovaatio - Sven Van KerckhovenBUS2113G - Organisaation johtamisen periaatteet - Munira AminovaBUS243G - Management Control Systems - Kim AdamsenBUS 316G - Liiketoimintamallit ja johtajuus Transition - de Kemmeterin aikoinaBUS 363G - maailmanlaajuinen kestävyys ja yhteiskunta - Frank BillingsleyCMM 214G, Gamification in Politics, Business and Communications: Monitieteinen lähestymistapaCMM233G - Photojournalismin esittelyCMM 262G, eurooppalainen elokuva-, kulttuuri- ja nykytaide - Ernest MathijsINT 381G, harjoitteluLAW 204G, ihmisoikeudet ja kansainvälinen rikosoikeus: kansainvälisen rikostuomioistuimen tapaus - Medlir MemaPOL 223G, etninen konflikti, sovinto ja jälleenrakentaminen - Medlir MemaPOL 225G, maailmanlaajuinen terrorismi, terrorismin torjunta ja (radikaalisuus) - Serge StroobantsPOL234G, EU: n talous ja politiikka - Mark CornerPOL 261G, modernin Lähi-idän historia ja politiikka - Iris AbrahamPOL 334G, Euroopan unioni maailmassa - Amie Kreppel... [-]
Belgia Brussels
Request Info
Englanti
Full-time
7 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Higher School of Economics

Ansaita pisteitä ja löydä Venäjän HSE: n International Summer University Moskovassa ja Pietarissa ... [+]

Joka kesä, ja jatko-opiskelijoille ja ammattilaisille eri puolilta maailmaa tulevat Moskovaan Englanti-opettanut HSE: n alkuun professorit. Kurssit keskittyä politiikkaan, historiaan, talouteen ja kulttuuriin Venäjän ja Euraasian, ja myös tietotekniikan, matematiikan, yhteiskuntatieteet, humanistiset ja venäjän kielen.

Opiskelijat suunnitella oman opintosuunnitelman perustuu heidän etujaan ja hyvitysten määrän he haluavat ansaita. Erityisiä moduuleja tarjotaan HSE: n Pietarin ja Nizhny Novgorodin kampuksilla, jotta kansainväliset opiskelijat voivat kokea Venäjän kolmea kaupunkia kesän aikana.

Päivämäärät: 20. kesäkuuta - 20. elokuuta 2018

Maksu: 150 USD akateemista luottoa kohden (lisätietoja)... [-]

Venäjä Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg
Request Info
Englanti
Part-time
2 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SIT Graduate Institute

Tässä kolmen viikon ammatillisessa ja akateemisessa koulutusohjelmassa opit konfliktinmuutoksen keskeiset ajatukset ja käytännöt. ... [+]

Tässä kolmen viikon ammatillisessa ja akateemisessa koulutusohjelmassa opit konfliktinmuutoksen keskeiset ajatukset ja käytännöt. Ohjelma tapahtuu SIT Graduate Institute kampuksella Brattleborossa, Vermontissa, ja sitä johtaa monipuolinen ryhmä kansainvälisesti tunnustettuja tiedekuntia, joissa on vuosia sovellettu, luokkahuone ja tutkimuskokemus. Tähän ryhmään kuuluvat SIT tiedekunta, ammatilliset rauhanrakentajat ja tiedekunta kansainvälisistä kansalaisjärjestöistä ilman rajoja, jotka työskentelevät yhteistyössä SIT .

Ohjelman filosofia on se, että konfliktien muuntokoulutus on tehokkainta, kun se yhdistää osaamisen perustuvan akateemisen opetuksen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen rauhanrakentajien välillä etnisten, kansallisten, uskonnollisten ja kulttuuristen osien välillä. Sinä ja kollegasi YHTEYDENOTTO -oppaat oppivat toisiltaan ja opettajilta intensiivisessä muodossa kokeellisen oppimismallin jälkeen. Tyypillisesti rauhanrakentajat vähintään 15 maasta osallistuvat ohjelmaan.... [-]

Yhdysvallat Brattleboro
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät ymmärtämään Lähi-idän kansainvälisten interventioiden syitä vuodesta 1979 Israelin ja arabien välisen alueen ulkopuolell ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät ymmärtämään Lähi-idän kansainvälisten interventioiden syitä vuodesta 1979 Israelin ja arabien välisen alueen ulkopuolella ja mitä vaikutuksia on ollut paikallisille väestöille, yhteiskunnille ja valtioille. Kurssilla tarkastellaan väkivallan ja sodankäynnin merkitystä Lähi-idän muotoilussa, lähinnä Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa ja Iranissa vuodesta 1979 lähtien. Kurssilla tutkitaan tekijöitä, jotka johtivat alueeseen puuttumiseen ja mitä seurauksia on ollut alueen alueelliselle ja kansalliselle politiikalle ja sosiaaliselle historialle. Vaikka amerikkalaiset ja brittiläiset ulkosuhdepolitiikat tulevat näkyvästi esiin analyysissämme, kiinnitämme huomiota myös siihen, miksi kotimaiset järjestelmät ja ryhmät ottivat polkuja, joita se teki.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Haluatko opiskella venäjän kieltä ja oppia lisää Venäjän poliittisesta ja kulttuurisesta elämästä? Liity Summer Schooliin! ... [+]

Haluatko opiskella venäjän kieltä ja oppia lisää Venäjän poliittisesta ja kulttuurisesta elämästä? Liity Summer Schooliin!

Elokuu-moduuli on täydellinen mahdollisuus niille, jotka haluavat aloittaa uuden lukuvuoden, kun he ovat saaneet venäläisissä opinnoissa ja kansainvälisissä kokeissa vaikuttavan opintopaketin.

Pietari, jossa on rikas historia ja taide, on kaupunki, joka inspiroi, kaupunki josta rakastat kun vierailet. Tässä moduulissa samanaikaisesti:

hankkia tai edetä venäjän kielen taitoja;oppia nykyajan Venäjän tärkeimmät poliittiset tosiasiat ja luvut;tutkia Pietaria "Venäjän kulttuuripääkaupunkina" ja nauttia monipuolisista vapaaehtoistoiminnoista.... [-]
Venäjä Saint Petersburg
Request Info
Englanti
Full-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sciences Po Lille

Tuntuuko sinäkin, että vierailette EU: n toimielimissä, opiskelet EU-asioita ja ranskaa samalla kesänä? Tervetuloa Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Tuntuuko sinäkin, että vierailette EU: n toimielimissä, opiskelet EU-asioita ja ranskaa samalla kesänä? Tervetuloa Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School ehdottaa innovatiivista ohjelmaa noin 2 kappaletta:

Kansainväliset - EU-asiatRanskan kieli

Kesäkoulun neljän viikon aikana opettajilla on mahdollisuus opettaa pieniä oppilaitoksia ja ehdottaa metodologisia ja vuorovaikutteisia lähestymistapoja. Opiskelijat jakavat aikaansa Lilleen kansainvälisten ja eurooppalaisten asioiden kesken keskittyvien moduulien kesken, mukaan lukien esimerkiksi eurooppalaisen identiteetin ja arvojen, muuttoliikkeen ja konfliktien. Ranskan kielen kurssit pyrkivät parantamaan ja täydentämään kielitaitoaan sekä ymmärtämään ranskalaisen yhteiskunnan nykytekijöitä. Sciences Po Lille Kesäkoulu tarjoaa erilaisia ​​kenttätarjouksia ja sosiaalisia tapahtumia.... [-]

Ranska Lille
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
IES Abroad

EU: n kesäohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tutkia intensiivisesti Euroopan yhdentymisen aiempia, nykyisiä ja tulevia haasteita. Ohjelma alkaa Euroopan sydämestä - Fre ... [+]

Yleiskatsaus

EU: n kesäohjelma antaa sinulle mahdollisuuden tutkia intensiivisesti Euroopan yhdentymisen aiempia, nykyisiä ja tulevia haasteita. Ohjelma alkaa Euroopan sydämestä - Freiburg, Saksa - jossa aloitat erikoisopetuksen, joka vie sinut 16 päivän kokemukselliseen matkailuun Bosnia-Hertsegovinan, Kreikan ja Kyproksen kautta.

Bosnia-Hertsegovinassa matkustat Sarajevoon, nimeltään "Euroopan Jerusalem", koska se on juutalaisten, kristittyjen ja muslimien historiallinen yhdistelmä. Sarajevon jälkeen sinulla on kahden päivän kestävä matka Serbialle, jossa on vierailu Srebrenican uhrien muistomerkille ja yöpyminen Višegradissa, kuolemattomana Ivo Andrién Nobelin palkitussa Classic Drina-silta.... [-]

Saksa Freiburg
Request Info
Englanti
Full-time
8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Go For it Brussels

Miksi et käytä kesääsi edistämään ansioluettelosi ja saamaan todellista kokemusta kiinnostavasta verkkotunnuksesta? Bryssel on Euroopan kosmopoliittinen sulatusuuni, hyvä ... [+]

Etkö ole kyllästynyt selaamaan työkokemuksia, jotka edellyttävät kokemusta? Ja miten sinun pitäisi saada kokemusta joka tapauksessa?

Voimme auttaa

Jos olet perustutkinto- tai jatko-opiskelija EU: n yliopistossa, Norjassa tai Sveitsissä, tämä on ohjelma sinulle! Autamme sinua siirtymään sujuvasti akateemisesta ammatilliseen maailmaan.

Mitä saat:

harjoittelupaikka kiinnostavalla alueella: löydämme sen sinulle, kun olet kuullut sinua: ei tarvitse lähettää 100 hakemustaurakehitysvalmennus: cv- ja kansikirjojen optimoinnista LinkedIn-profiilisi neuvontaan, me valmentamme sinua etsimään ja esittämään vahvuuksiasi ja määrittämällä arvon, jonka voit tuodapaikallinen suuntautuminen ja neuvonta, joten et koskaan tunne kadonneita vieraassa viidakossa: sinulla on aina ystävällinen henkilö soittaa, jos haluat apua tai neuvojaAloita pylväsasennossa... [-]
Belgia Brussels
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
2 - 6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Tänä vuonna MGIMO International Summer School tarjoaa kaksi intensiivistä moduulia "Venäjän ulkopolitiikka: nykyaikaiset haasteet" ja "Venäjän energiapolitiikka ja kansai ... [+]

Parhaat Kesäkurssia Yleinen valtio-oppissa 2019.

Tänä vuonna MGIMO International Summer School tarjoaa kaksi intensiivistä moduulia "Venäjän ulkopolitiikka: nykyaikaiset haasteet" ja "Venäjän energiapolitiikka ja kansainvälinen energiayhteistyö".

Molempia moduuleja opetetaan englannin kielellä tunnetuilla kansainvälisesti tunnustetuilla MGIMO-yliopiston professoreilla. Opiskelijat osallistuvat päivittäin luennoihin, seurataan ryhmäkeskusteluja ja tiimityöhankkeita, tavataan merkittäviä venäläisiä poliitikkoja ja diplomaatteja sekä venäläisten ja kansainvälisten suuryritysten edustajia.

Jokainen moduuli koostuu kurssikohtaisista opintojaksoista (62 yhteystuntia, joihin sisältyy suullinen tentti, 5 op) ja 30 kontaktipäivää ja 14 kenttätutkimusaikaa venäjänkielisestä kurssista (4 op). Venäjän kielikurssia opettaa ryhmiin, jotka koostuvat oppilaista, joilla on samanlainen taso Venäjän kielellä.... [-]

Venäjä Odintsovo
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Geneva Institute of Geopolitical Studies

Pääasiallisena tavoitteena Tämän tutkimuksen ohjelma on esitellä peruskäsitteitä geopolitiikan. ... [+]

Pääasiallisena tavoitteena Tämän tutkimuksen ohjelma on esitellä peruskäsitteitä geopolitiikan. Kurssi antaa monitieteistä lähestymistapaa, joka sisältää strategisia, maantieteelliset, historialliset, kulttuuriset ja taloudelliset ulottuvuudet helpottamiseksi syvällisempää ymmärrystä nykyajan kansainvälisiä suhteita. Kokoukset pidetään johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden.

Kohderyhmä Osallistujamäärä: henkilöt työskentelevät kansainvälisten organisaatioiden ja virastojen, diplomaatteja, yliopisto-opiskelijat, ihmiset työskentelevät eri talouden aloilla, ja muita asiasta kiinnostuneita henkilöitä.

Päivämäärät: Ohjelma alkaa maanantaina, 13. heinäkuussa ja päättyy perjantaina 17 heinäkuu 2015.... [-]

Sveitsi Geneva
Helmikuu 2020
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Oxford Royale Academy

Olipa ymmärrämme sitä tai ei, poliittisia kysymyksiä vaikuttavat kaikilla osa elämäämme. Tällä kiehtova kurssi, voit nauttia älyllisesti stimuloiva johdatus tässä lajissa ... [+]

Yleiskatsaus Olipa ymmärrämme sitä tai ei, poliittisia kysymyksiä vaikuttavat kaikilla osa elämäämme. Tällä kiehtova kurssi, voit nauttia älyllisesti stimuloiva johdatus tässä lajissa ja sen merkitys nykyajan maailman asioita.

Akateeminen sisältö Tämä kurssi yhdistää politiikka ja kansainväliset suhteet tutkimuksen, mitä se tekee on onnistunut johtaja. Kautta pakottavia sekoitus keskustelun, kirjalliset tehtävät ja luennot, opit kaikki noin ajankohtaisia ​​asioita, jotka hallitsevat maailmanpolitiikassa, jotka vaihtelevat ihmisoikeuksien loukkauksiin terrorismin ja ydinaseiden leviämisen. Sinun harkita menetelmiä sosiaalisen tieteellisen tutkimuksen roolia demokratian Britannian politiikkaa, ja poliittisten järjestelmien muissa maissa. Keskustelu on parannettu lukuisista eri näkökulmista tarjoamia teitä ja muita opiskelijoita, jotka tulevat Oxford Royale Academy ympäri maailmaa. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Oxford Yarnton
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Southampton

Tämä aihe, jonka toimitti Yhdistyneen kuningaskunnan Royal Air Forcein entinen varapuheenjohtaja Steve Chisnall ja Southamptonin kansainvälisen turvallisuus- ja riskinhal ... [+]

Vietä kesänne osa maailmanluokan yliopistoa

Kun olet liittynyt kansainväliseen kesätaiteeseen 2018, varaat paikkasi tulla osa kansainvälisesti tunnustettua maailman huippuluokan tutkimus-, yritys- ja oppimiskeskusta. Neljän viikon, 16. heinäkuuta - 10. elokuuta 2018, tapaat monia opiskelijoita ja henkilökuntaa, jotka tekevät University of Southampton yhdeksi maailman korkeimmista yliopistoista.

Sekoittamalla oppilaita ja henkilökuntaa eri puolilta maailmaa luokkahuoneessa, kun käytät enemmän nykyaikaisia ​​kampusmahdollisuuksiamme tai kun olet rentoutumassa mukavassa asuinhuoneessasi, voit ystäviä ja saada kokemuksia kotiin, jotka ovat ainutlaatuisia .

Voit tutustua Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja sen kulttuuriin ja kulttuuriperintöön - sekä jännittävässä oppimisessa luokkahuoneessa että tiellä monissa matkoissa ja retkillä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Southampton
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Helsinki Summer School

Tämä kurssi tarjoaa katsauksen nykyisiin haasteisiin sosiaalista ja poliittista kehitystä Itä-Euroopassa. Opettanut joukko alueen tutkimusten asiantuntijoiden historia, v ... [+]

Haasteet demokraattisen kehityksen Itä-Euroopassa

JÄRJESTÄJÄ:

Helsingin yliopisto, Aleksanteri-instituutti

DATES:

9.-18.8.2017

HINNAT:

600-900 euroa

CREDITS:

6 op

KOORDINAATTORIN:

eeva Korteniemi

Target opiskelijat

Kurssi on tarkoitettu edistyneille undergraduates tai maisteritason opiskelijat humanististen ja yhteiskuntatieteiden.

Tiivistelmä

Tämä kurssi tarjoaa katsauksen nykyisiin haasteisiin sosiaalista ja poliittista kehitystä Itä-Euroopassa. Opettanut joukko alueen tutkimusten asiantuntijoiden historia, valtio-oppi, mediatutkimuksen ja sosiologian, kurssi näkee Itä-Euroopassa, mukaan lukien entisen itäblokin maissa. Siihen sisältyvät Baltian, Itä-Keski- ja Kaakkois-Euroopan, Balkanin ja Ukrainan. Venäjä käsitellään ainoastaan ​​vertailukohtana alueen huolemme: ei tule mitään erityisiä luentoja Venäjän kehityksestä.... [-]

Suomi Helsinki
Request Info
Englanti
Full-time
10 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi