Filter
Kesäkurssit

Näytä kaikki 575 Kesäkurssia 2019

Monet päätoimiset opiskelijat suorittavat lukuvuoden aikana opintoja päätoimisesti ja kesällä lomailevat tai tekevät töitä ja kokoavat rahaa tulevaa kouluvuotta varten. On myös niitä opiskelijoita, jotka haluavat ylläpitää, kehittää ja parantaa vuoden aikana hankittua osaamistaan ja suorittavat siksi kesäkursseja.

Mikä on kesäkurssi?  Nimi jo kertookin, että kyse on kurssista, joka yleensä järjestetään kesällä. Kursseja järjestävät yliopistot, colleget ja muut oppilaitokset ympäri maailmaa. Jotkut kesäkurssit tarjoavat opiskelijoille lisätietoa, josta on hyötyä tulevaisuudessa. Osalla kursseista voi myös suorittaa opintopisteitä korkeampaa tutkintoa varten.

Kesäkurssille ilmoittautumisesta voi olla monia ilmeisiä, mutta myös monia odottamattomia etuja. Ilmeisempiä etuja ovat lisäosaaminen ja oman alan kehityksestä ajan tasalla pysyminen. Opiskelijat eivät aina kuitenkaan osaa odottaa, että kesäkurssin suorittaminen auttaa ylläpitämään arvokasta ja osaamista ja opiskelutaitoja, jolloin paluu koulun penkille kesän jälkeen on paljon helpompaa.

Koska kesäkurssien sisällöt ja taso vaihtelevat, niiden hinnoissa on myös eroja. Esimerkiksi community collegessa suoritettu muotialan kesäkurssi voi maksaa paljon vähemmän, kuin yliopistossa suoritettu tekniikan kesäkurssi. Kannattaa olla yhteydessä kiinnostaviin oppilaitoksiin ja tiedustella lukukausimaksuista.

Lähes mille tahansa tulevalle uralle on hyötyä kesäkurssin suorittamisesta. Opintojaan vielä suorittavia kesäkurssit auttavat lukuvuoden aikana opittujen asioiden mieleen palauttamisessa. Kesäkursseilla käyvien opiskelijoiden opiskelutavat voivat myös olla parempia kuin niiden, jotka viettävät kesän lomaillen. Uraa jo tehneillekin lyhyet kesäkurssit voivat olla loistava tilaisuus oppia uusia taitoja työtä varten.

 

Tärkeintä kesäkurssin suorittamisessa on kuitenkin päätös siitä, että elinikäinen oppiminen on tärkeää. Kun päätös on tehty, voi aloittaa tutustumalla ohjelmiin alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen hakijapalveluihin verkkolomakkeen avulla. 

Read More Read Less

Tulokset

London Academy of Trading

Kesäkauppakoulumme esittelee sinulle erilaisia lähestymistapoja kauppastrategioiden rakentamiseen. Kehität rahoitusmarkkinoiden kaupankäynnin keskeisiä taitoja ja tietämy ... [+]

Kesäkauppakoulu

Kesäkauppakoulumme esittelee sinulle erilaisia lähestymistapoja kauppastrategioiden rakentamiseen. Kehität rahoitusmarkkinoiden kaupankäynnin keskeisiä taitoja ja tietämystä.

Ohjelma ei edellytä etukäteen tietoa kaupankäynnistä tai rahoitusmarkkinoista, koska aloitamme aloittelijoille opas rahoitusmarkkinoille ja työ alhaalta ylöspäin. Ohjelma siirtyy sitten katsomaan päivän elinkeinonharjoittajan elämässä, ennen kuin siirrytään yleiskatsaukseen perustavanlaatuisesta ja teknisestä analyysistä. Tarkastelemme myös kaupankäynnin psykologian aihetta ja tutkitaan sen vaikutuksia kaupankäynnin tulokseen. Sinut tuodaan markkinoille reaaliaikaisiin markkinoihin ja rohkaistaan käymään kauppaa simuloidulla tilillä, kun joukkue tukee sitä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Aloita kesänne oikeaan suuntaan! LSBF Executive Education tarjoaa intensiivistä kolmen viikon kesäohjelmaa ihanteellisille opiskelijoille ja uusimmille tutkinnon suoritta ... [+]

Kesäliikoulu

Aloita kesänne oikeaan suuntaan! LSBF Executive Education tarjoaa intensiivistä kolmen viikon kesäohjelmaa ihanteellisille opiskelijoille ja uusimmille tutkinnon suorittaneille. Tämä kesäkurssi on ura-suuntautunut ja hyvin käytännöllinen: yksi päivä viikossa on omistettu yrityksen vierailuille.

Summer Business School koostuu kolmesta kurssista:

Strateginen johtaminen ja johtaminenYritysrahoitus käytännössäGlobal Marketing Practice

Varmista paikkasi LSBF Executive Education -kurssin Summer Business School -kurssille: saat avaintaitoja ja nauti Lontoosta heinäkuussa.

KurssivaatimuksetEnglanti - yhteinen eurooppalainen puite (CEF) tason B2 * tai vastaava (kaikki opetus- ja oppimateriaalit on annettu vain englanniksi)... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Tel-Hai College

Tel-Hai College ja MIGAL-Galilee Research Institute tarjoavat ainutlaatuisen bioinformatiikan työpajan. Osallistujat saavat käytännön kokemusta NGS-analyysistä ja -teoria ... [+]

Workshop Tavoitteet

Tel-Hai College ja MIGAL - Galilee Research Institute tarjoavat ainutlaatuisen bioinformatiikan työpajan. Osallistujat saavat käytännön kokemusta NGS-analyysistä ja -teoriasta, tilastollisista ja analyyttisistä lähestymistavoista ja käytännön käytännöistä käyttäen erilaisia työkaluja.

Viiden päivän työpaja sisältää seuraavat aiheet:

Päivä 1

Johdatus seuraavan sukupolven sekvenssidatan analysointiin, Linux-komentoriviin

Päivä 2

Raakadatan puhdistus ja leikkaaminen, johdatus algoritmeihin ja työkaluihin

Päivä 3

Transkriptomi- ja genomikokoonpano, lausekkeiden profilointi ja tilastot

Päivä 4

Gene-merkintä

Päivä 5... [-]
Israel Kfar Giladi
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
5 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bayswater College

Bayswater College tarjoaa englantilaisen loman koko perheelle. Vanhemmat ja lapset osallistuvat yleiseen englanninkieliseen kurssiin aamulla samaan aikaan, mutta kollegio ... [+]

Bayswater College tarjoaa englantilaisen loman koko perheelle. Vanhemmat ja lapset osallistuvat yleiseen englanninkieliseen kurssiin aamulla samaan aikaan, mutta kollegion eri osissa. Iltapäivisin voi vapaasti tutustua Lontooseen itsenäisesti tai liittyä kesäaktiviteettiohjelmaan perheille.

Kurssi auttaa sinua:

Yhdistä Lontoon loma lomaan perheen kanssa. Kulttuuriloma sinulle ja lapsillesi auttaa sinua parantamaan englantia, tutustumaan Lontooseen omalla toimintaohjelmalla tai luomaan oman reitin.

Tärkeimmät tiedot:Päivämäärät: 17. kesäkuuta - 28. elokuutaStandard englanti: 20 oppituntiaStandard englanti plus kesäaktiviteetitValinnainen - Perhe-toimintaohjelma (3 iltapäivää viikossa)Ikä: 8Tutustu Lontoon teemoihin:... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
73 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Imperial College of London

Liity meihin etsimään kesää. Tämän nykyisen perusopiskelijoiden kesäkoulu, joka tarjoaa kaikenlaisen kansalaisuuden, tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan Imperialin vallankumou ... [+]

Liity meihin etsimään kesää. Tämän nykyisen perusopiskelijoiden kesäkoulu, joka tarjoaa kaikenlaisen kansalaisuuden, tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan Imperialin vallankumouksellisiin lähestymistapoihin joihinkin maailman suurimpiin haasteisiin.

Luentojen ja käytännön tehtävien tasapainottaminen on mahdollisuus voit haastaa itsesi akateemisesti ja henkilökohtaisesti, kun liityt maailmanlaajuiseen oppijayhteisöön.

Saat myös ensimmäisen käden katsomalla elämää maailman kymmenen korkealla yliopistolla, jossa on runsaasti mahdollisuuksia nähdä itse, miksi Lontoo houkuttelee enemmän kansainvälisiä opiskelijoita kuin mikään muu kaupunki maailmassa.

Opi asiantuntijoilta... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kensington
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
12 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Kaksi viikkoa perusteellinen tutkimus (Bryssel ... [+]

Lyhyesti: Intensiivinen 2-viikkoinen kesäkoulu (1 viikko Brysselissä ja 1 Wienissä). Se on EU: n päätöksentekoprosessin kriisikurssi, jossa keskitytään vuonna 2019 ihmisten turvallisuuden analysointiin EU: ssa! Koskettelemalla kaikkia EU: n politiikan aloja tarjoamme osallistujille käsityksiä useista turvallisuuden osa-alueista, mukaan luettuna turvallisuus perinteisessä merkityksessä (puolustus), mutta myös yhteiskunnallisesta näkökulmasta (maahanmuutto, ympäristö, kehitys).

Vierailut: Euroopan komissio, Euroopan parlamentti, ETYJ, Yhdistyneet Kansakunnat, EU: n edustusto Wienissä.

Dedicated website: www.eu-summerschool.eu... [-]

Belgia Brussels Itävalta Vienna
Heinäkuu 2019
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
European Cultural Academy

Rakastat taidetta, arkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua. Haluat liittyä ihmisiin, jotka siirtävät luovia ideoita eteenpäin juuri nyt. Tule yksi, kaksi tai kolme viikkoa ... [+]

SEURAAVA KURSSI: VENETIEN BIENNALE KÄYTETÄÄN - KOKONAISUUDESTA

Päivämäärät: 7.-12. Toukokuuta, 5. – 10. Elokuuta tai 18-23. Marraskuuta 2019

Luokat:

Kurssi yhdistää sinut taidemarkkinoiden asiantuntijoiden kanssa ja voit kokea todellisuuden Venetsian biennaalin ja sen rinnakkaisten tapahtumien takana.

Löydät näyttelyn keskusteluissa taiteilijoiden, kuraattoreiden, galleristien ja tietenkin biennaalitiimin kanssa. Se on jäsennelty ja inspiroiva kokemus.

Toukokuun ohjelma toteutetaan avausviikon aikana. Marraskuu-ohjelma on suunniteltu viimeisen viikon aikana, jolloin se on erityisen kokemus biennaalissa. Istuntojen lisäksi vierailemme Giardiniin ja Arsenaleen, Henkilökohtaisten rakenteiden näyttelyyn ja Peggy Guggenheim -mallistoon.... [-]

Italia Venice
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland

Lukukauden ulkomailla on enemmän kuin akateeminen seikkailu, se on kokemus, joka voi rikastuttaa elämääsi ja muuttaa oman uran. Monet opiskelijat, erityisesti Kanadassa j ... [+]

[-]
Sveitsi Crans-Montana
Helmikuu 2020
Englanti
Full-time
20 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Singapore Institute of Management, Global Education

Basic English for Beginners (EIP) Opi elämään maailmanlaajuisena lahjakkuutena Singaporessa. Tee uusia ystäviä, koe Singapore, opi englantia ja paranna englantia! ... [+]

Terveisiä Singaporen johtamislaitokselta (SIM)!

Oletko koskaan ajatellut opiskella Singaporessa? Oletko koskaan kuvitellut osallistuvan kansainväliseen kesäohjelmaan Singaporen huippuopetuksessa?

Tulkaa ja nauti kansainvälisestä kesäohjelmastamme tänä kesänä!

Kansainvälinen kesäohjelma @ SIM (ISP @ SIM)

Kansainvälinen kesäohjelma on suunniteltu kasvamaan globaalina lahjakkuutena globalisaation aikakaudella ja valmistautumaan kansainväliseen työllisyyteen. Tämän ohjelman avulla voit rakentaa kansainvälisen verkoston, oppia muista kulttuureista ja kasvaa globaaliksi lahjakkuudeksi. Lisäksi kehitämme ohjelmaamme kansainvälisiä osaamisia, kuten luovan älykkyyden, sosiaalisen älykkyyden, emotionaalisen älykkyyden ja digitaalisen älykkyyden!... [-]

Singapore
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ariel University

Ariel University Summer Business School - AUSBS tarjoaa paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden löytää ja tutkia tärkeimmät aiheet ja kysymykset n ... [+]

Tietoja ohjelmasta

Ariel University Summer Business School - AUSBS tarjoaa paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden löytää ja tutkia tärkeimmät aiheet ja kysymykset nykypäivän kansainvälisille markkinoille. Opiskelijat saavat vahvan pohjan johtamiselle, innovaatioille ja yrittäjyydelle houkuttelemalla luentoja, luokkakeskusteluja, kenttäretkiä ja tapaustehtäviä.

Tietojenkäsittelyn ja strategisen johtamisen kursseja opettavat New Yorkin Long Islandin yliopiston johtavat professorit. Lisäksi ohjelma sisältää täydentävän kurssin sosiaalisen median markkinoinnista (SMM, jonka antaa Ariel University ja Israelin korkean teknologian yhteisön johtavat asiantuntijat).... [-]

Israel Ari'el
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Tämä käytännön ohjelma on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat englanninkielisiä oppijoita, ottamaan heidät käyttöön Yhdysvaltain yliopiston monitietee ... [+]

Tieteen tietotekniikan ja akateemisen kirjoittamisen ristipistemäiset periaatteet tutkimustarkoituksiin

Ohjelman päivämäärät: 1. heinäkuuta - 10. elokuuta 2018

Tämä käytännön ohjelma on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat englanninkielisiä oppijoita, ottamaan heidät käyttöön Yhdysvaltain yliopiston monitieteelliseen tutkimukseen. Opiskelijat osallistuvat ammattilaisten kanssa ratkaisemaan tieteen ja teknologian alojen ongelmat sekä hankkimaan osaamista tutkimus- ja kirjoitustekniikoissa. Tässä ohjelmassa opiskelijat:

Yhdistä ammattilaisten kanssa tutkimukseen keskittyviin oppilaitoksiin.Kehittää osaamista ongelman analysoinnissa, kirjallisuustutkimuksessa, tiimityöskentelyssä, viestinnässä ja esityksessä.Kehittää tutkimukseen perustuvia kirjoitustaitoja, kuten sanastoa, lähteen arviointi, dokumentaatio ja yhteenkuuluvuus.Työskentele monialaisissa tiimeissä käyttämällä tutkimusmenetelmiä ongelmien ratkaisemiseksi ja ratkaisemaan ongelmia esimerkiksi tilastoissa, tietojenkäsittelytieteissä, matematiikassa, bioinformatiikassa ja muissa.Kurssit... [-]
Yhdysvallat Washington
Request Info
Englanti
Full-time
1 kuukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
J.F. Oberlin University Summer Session

Valitut Aasian liiketoiminta-asiat ovat monialaisia ​​ja sovelluslähtöisiä, mikä auttaa ratkaisemaan kriittisesti nykyaikaisia ​​kansainvälisiä hallinnointikysymyksiä, jo ... [+]

Prof. Helen de Haan (Rotterdamin kauppakorkeakoulu) / Prof. Kiyoshi Hori (JF Oberlinin yliopisto)

Kaakkois-Aasiassa, jossa yli puolet maailman väestöstä, nopeimmin kasvavista markkinoista ja kasvavasta osuudesta maailmantaloudessa, on tärkeää tutkia. Valitut Aasian liiketoiminta-asiat ovat monialaisia ​​ja sovelluslähtöisiä, mikä auttaa ratkaisemaan kriittisesti nykyaikaisia ​​kansainvälisiä hallinnointikysymyksiä, jotka on muotoiltu historiallisiin ja maantieteellisiin ekologiaan.

majoitus

Kesäaikaan osallistujille on tarjolla kaksikokoinen majoitus. Kaikki kotelot sijaitsevat koulun läheisyydessä ja ovat käteviä työmatkalla. Kaikissa asunnoissa on vuodevaatteet, huonekalut (pöytä, tuoli, pöytä), suihku, wc, mikroaaltouuni, TV ja internetyhteys.... [-]

Japani Tokyo
Request Info
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
International Programs at Tufts University

Kansainvälisten tutkijoiden instituutti valmistelee sinut valmistuneille kouluohjelmille tarjoamalla kohdennettua harjoittelua kirjallisesti ja viestintätaidoille. Semina ... [+]

Kansainvälisten tutkijoiden instituutti valmistelee sinut valmistuneille kouluohjelmille tarjoamalla kohdennettua harjoittelua kirjallisesti ja viestintätaidoille. Seminaariluokamme muistuttavat hyvin Yhdysvaltojen jatko-opiskelijoiden luokkahuoneen kokemusta. Kuuden viikon ohjelman aikana voit rakentaa taitosi ja luottamuksen, jotka ovat välttämättömiä menestyksekkäälle jatko-opiskelijakokemukselle, kun tutustut Greater Bostonin alueelle.

Ohjelman vaatimukset

Voit hakea tätä ohjelmaa seuraavasti:

Valmistunut perustutkintoAikana jatkaa opintoja yliopistossa tai korkeakoulussaVähintään TOEFL-pisteestä 71 (internet), 197 (tietokone) tai 530 (paperi)Ohjelmasuunnittelu... [-]
Yhdysvallat Medford
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Vuonna 2013 Antai College Taloustieteen, Shanghai Jiao Tong University, perustettiin Antai Global Summer Program (AGSP) tyydyttämään kasvavaa tarvetta auttaa kansainvälis ... [+]

Vuonna 2013 Antai College Taloustieteen, Shanghai Jiao Tong University, perustettiin Antai Global Summer Program (AGSP) tyydyttämään kasvavaa tarvetta auttaa kansainvälisten opiskelijoiden ymmärtää Kiinan liiketoiminnan näkökulmasta. AGSP on kolmen viikon pituinen, luottojen antavan, Englanti-opetti kesän ohjelma keskittyy oppimisen liiketoiminnan ja kulttuurin Kiinassa. Noin 100 opiskelijaa yli 20 maata liittyi kunkin kohortin. Ohjelma mahtuu kaksi erillistä istuntoa touko- ja heinäkuussa vuosittain, jotta ne vastaavat kesän tauon kalentereita eri kouluissa.

Osallistujat saavat syvä ymmärrys Kiinan talouden ja kulttuurin kanssa luokkansa työselostus, yritysvierailuja, sosiaalisia tapahtumia ja retkiä. Sen lisäksi, että tiedekunnan jotka opettavat top kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa, kesän ohjelman ominaisuuksia istuntoja opettanut johtoon puhujat mukaan lukien ylempien tuntemus asiantuntija huippu-tuotemerkin MNC, johtajat onnistunut kiinalaisten yritysten perustajista aloittavia yrityksiä ja niin edelleen.... [-]

Kiina Shanghai
Request Info
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
HEC Montréal Business Language Training Center

Haluatko oppia tai parantaa ranskan? Tämä 4 viikon intensiivinen ohjelma on tehty sinulle: Ranskan kurssi keskitytään ammatti- Ranskan ja kulttuuria ranskankielisten maid ... [+]

Haluatko oppia tai parantaa ranskan? Tämä 4 viikon intensiivinen ohjelma on tehty sinua varten:

Ranskan kurssien keskityttiin ammatti- Ranskan ja kulttuuria ranskankielisten maiden yritysvierailuja rikas ja monipuolinen sosiaalis-kulttuuritoimintaa.

Tule elää Montrealin vauhti kesällä ...

tiedottaa

Uppoutua kokemusta aloittaa ranskaksi liike- tai parantamiseksi sekä suullisesti ja kirjallisesti, ja siten moninkertaistaa heidän mahdollisuuksiaan kansainvälisillä työmarkkinoilla.

tutkia

Immersioliuosta ohjelma, jonka avulla löytö Montréal, suurin ranskankielinen kaupunki Pohjois-Amerikassa, läpi useita kulttuuritoimintaa ja lukuisia etuoikeutettu tapaamisia suurten toimijoiden Montrealin ja kansainvälinen taloudellinen kohtaus: Bombardier, Hydro-Québec, Circus Éloize Radio -Kanada, Moment Factory, La Tohu ...... [-]

Kanada Montreal
Request Info
Ranskalainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi