close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kesäkurssit Matkailussa

Henkilöille, jotka haluavat päästä eteenpäin heidän opintoviikkoja tai jotka yksinkertaisesti haluavat laajentaa näköaloja, kesä kurssi on tapa mennä. Kun nämä luokat usein nopeampaan tahtiin verrattuna normaaliin college aikavälillä, mutta ne ovat yhtä tehokkaita. Mikä on kesäkurssi matkailu? Kesäkurssi matkailu tarjoaa osallistujille perusteellisia tutkimuksia matkailumarkkin… Lue lisää

Henkilöille, jotka haluavat päästä eteenpäin heidän opintoviikkoja tai jotka yksinkertaisesti haluavat laajentaa näköaloja, kesä kurssi on tapa mennä. Kun nämä luokat usein nopeampaan tahtiin verrattuna normaaliin college aikavälillä, mutta ne ovat yhtä tehokkaita.

Mikä on kesäkurssi matkailu? Kesäkurssi matkailu tarjoaa osallistujille perusteellisia tutkimuksia matkailumarkkinoilla. Opiskelijat käsitellä näkökohtia matkailun mukana sekä taloustieteen ja yhteiskuntatieteet. Tietyt paikat ovat laajemmin tunnettu matkakohteita kuin toiset, joskus siihen pisteeseen, että matkailu tulee olennainen osa alueen taloudellista hyvinvointia. Myös yksi kurssin aiheista keskustelua on syy, miksi ihmiset tuntevat tarvetta käydä rauhassa matka- ja miten näihin tarpeisiin ovat tavallaan, myyntikelpoisia.

Opiskelijat haluavat ottaa kesäkurssi matkailun muutamia syitä.He saavat käsityksen joitakin maailman ihmisistä, historiasta ja kulttuureista, löytää joitakin paikkoja he ehkä käydä prosessissa. Lisäksi saadun tiedon tämän kurssin voi auttaa ymmärtämään muiden kurssien ruodussa.

Kustannukset kesällä tietenkin muuttuu riippuen valintansa koulun. Kuitenkin tarkempi numerot löytyvät saamalla kosketuksessa kunkin toimielimen ottamista edustajia.

Uraa, jotka tulevat ulos kursseja matkailun tyypillisesti usein tekemisissä matkustajien kanssa. Ne, joilla on etua jokin tietty kaupunki tai maa voi löytää ilahduttavaa työtä tehtävissä kuten portinvartija tai opas, jossa laaja tuntemus paikka on päivittäin vaatimus. Toisaalta, on olemassa matkailu kantoja, joihin liittyy jatkuva matkustaa paikasta toiseen, kuten lentoyhtiöitä ja risteilyaluksiin. Siinä on jotain jokaiseen etusija.

Ihmiset vain noin joka maassa on tarve matkustaa, minkä vuoksi kesällä kursseja matkailun laajalti tarjotaan. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
CEFAM French-American Business School
Lyon, Ranska

Opiskele ja hanki ammattikokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailuhallinnosta CEFAMissa Lyonissa.

Opiskele ja hanki ammattikokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailuhallinnosta CEFAMissa Lyonissa. -
Kesäkurssit
Täyspäiväinen
2 - 5 viikkoa
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä