ACADEMICCOURSES

Suositut Kesäkurssit Matkailu- ja ravintola-alassa

Kesän kurssit ovat erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat syventää tietojaan aiheesta. Jotkut opiskelijat ottavat nämä luokat nopeuttaa polku valmistumista. Toiset ottavat kursseja lisätä niiden nykyinen taito asettaa, ja hankkia työkaluja, jotka hyödyttävät heitä työpaikalla.

Mikä on kesäkurssi marata? Tämä on opiskelijoiden mahdollisuuteen oppia lisää näistä kasvavista toimialoilla. Luokat keskittyä strategioita, joita voidaan toteuttaa ympäri maailmaa auttaa yrityksiä matkailu- ja ravintola-alalle tehostunut. On olemassa erilaisia ​​aiheita, jotka liittyvät tällä alalla, ja opiskelijat saattavat haluta tutkia niitä kesällä. Mahdollisia luokkia saattaa olla taloushallinnon, henkilöstöhallinnon, markkinoinnin hallintaa, jakelujärjestelmät, neuvottelu, päätöksenteko, kuluttajakäyttäytyminen, strategia, ja enemmän.Opiskelijat yleensä valita kesän kurssi perustuu niiden tarpeisiin ja koulutustaso.

Kesän kurssit voivat olla erittäin hyödyllistä nykypäivän opiskelijoille. Niiden avulla opiskelijat voivat jatkaa kouluun ilman keskeytyksiä. Nämä kurssit myös antaa muille mahdollisuuden mennä takaisin kouluun ja saada lisää tietoa. Koska luokat ovat käytettävissä kesällä, opiskelijat tuntevat usein vähemmän stressaantuneita, koska heillä on enemmän vapaa-aikaa.

Kustannukset kesäkurssi matkailu-ja ravitsemisalan vaihtelee. Koska on olemassa kouluja ympäri maailmaa, jotka tarjoavat tämäntyyppisiä ohjelmia, se on hyvä tarkistaa kunkin yksittäisen koulun noin opetusta.

Kun teet kesäkurssi, on todennäköistä, että jatkatte koulunkäynti. Useimmat opiskelijat, jotka ottavat kursseja matkailun ja vieraanvaraisuus on halu tulla matkatoimistojen tai työn Hotel Management.

Jos olet kiinnostunut tällä alalla työskenteleville liikemaailman, niin se voisi olla hyvä idea ottaa kesäkurssi. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

3 tulosta kohteessa Matkailu- ja ravintola-ala Filter

Outdoor Leadership Summer Program Yalessa tai St Andrewsissa

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎
Kesäkurssit
30 Kesä 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 viikkoa
Englanti
Kampus

Tämä ainutlaatuinen kesäkurssikurssi kehittää opiskelijan luottamusta ja henkilökohtaista johtamistaitoja monipuolisen ja jännittävän ulkoilutoiminnan avulla. Tämä kolmen viik ...

Lue lisää

Kansainvälinen vieraanvaraisuuden, gastronomian ja kulttuurin kesäkoulu

Aspira University College
Kesäkurssit
23 Kesä 2021
<
Täyspäiväinen
<
2 viikkoa
Englanti
Kampus

Tervetuloa Aspiran kansainväliseen kesäkouluun! Kerää paljon upeita muistoja opiskelemalla vieraanvaraisuutta, matkailua tai urheiluhallintaa. Split, erittäin suosittu matkail ...

Lue lisää

Vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinta

CEFAM French-American Business School
Kesäkurssit
<
Täyspäiväinen
<
2&nbsp;-&nbsp;5 viikkoa
Englanti
Kampus

Opiskele ja hanki ammattikokemus vieraanvaraisuudesta ja matkailuhallinnosta CEFAMissa Lyonissa.

Lue lisää