close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kesäkurssit Hotelli- ja ravintola-alassa

Vaikka suurin osa opiskelijoista lähtee lomalle kesäkuukausina, toiset päättävät suorittaa kesäkurssit sen sijaan, että ne voisivat aloittaa hyppäämisvaiheen tai esitellä heille uutta opintoaluetta. Kesäkurssit kestävät yleensä neljästä kahdeksaan viikkoon. Opiskelijat, jotka haluavat olla tuottavia kesällä, voivat uppoutua luokkaan ansaitakseen opintopistettä. Mikä on viera… Lue lisää

Vaikka suurin osa opiskelijoista lähtee lomalle kesäkuukausina, toiset päättävät suorittaa kesäkurssit sen sijaan, että ne voisivat aloittaa hyppäämisvaiheen tai esitellä heille uutta opintoaluetta. Kesäkurssit kestävät yleensä neljästä kahdeksaan viikkoon. Opiskelijat, jotka haluavat olla tuottavia kesällä, voivat uppoutua luokkaan ansaitakseen opintopistettä.

Mikä on vieraanvaraisuuden kesäkurssi? Vieraanvaraisuuskurssit opettavat opiskelijoille liiketoimintaympäristön erinomaisuuden perusteet, kun ne liittyvät matkailuun sekä hotelli- ja lomateollisuuteen. Opiskelija oppii johtamistekniikoita, kuluttajasuuntauksia, markkinointia, taloushallintoa ja asiakaspalvelua hankkiakseen ammattitaidonsa, joita he tarvitsevat työpaikkansa kunnostamiseen. Monet osallistuvat vieraanvaraisuuskursseille suorittaakseen kandidaatin tutkinnon, assistentin tutkinnon tai täydentävän todistuksen.

Vieraanvaraisuuskurssit parantavat opiskelijoiden ihmissuhdetaitoja, jotta he voivat menestyä yhdessä ryhmässä, hallita ja motivoida muita sekä tarjota poikkeuksellista palvelua asiakkaille ja turisteille. Joillakin kursseilla on kansainvälinen painopiste, joka opettaa opiskelijoita suhtautumaan ulkomaisiin vieraisiin. Kirjanpito- ja kirjanpitotaidot saattavat myös olla korostettuja, jotta opiskelijat voivat menestyä menestyksekkäästi hotellin talouteen.

Vieraanvaraisuuden kesäkurssin hinta riippuu maasta ja koulusta. Jotkut opiskelijat päättävät viedä heidät yhteisön korkeakouluihin, kun taas toiset opiskelevat ulkomaille saadakseen kansainvälistä kokemusta.

Mahdollisiin vieraanvaraisuuteen ura-alueisiin kuuluvat mm. Hotellien ja lomakohteiden johtajat, jotka motivoivat hotellin henkilökuntaa tarjoamaan hyvää palvelua vieraille, hoitavat kirjanpitotöitä varmistaakseen, että lomakeskus toimii budjetin rajoissa, ja järjestävät mainostapahtumia. Muut opiskelijat löytävät työpaikan oppaina, jotka kertovat vieraille tietyn kohteen, rakennuksen tai kiinnostavan esineen historiasta ja tosiasioista. Toiset taas työskentelevät matkatoimistoina, jotka auttavat suunnittelemaan lomaa perheille ja häämatkalla.

Kaikille vieraanvaraisuusyrityksestä kiinnostuneille on tarjolla laaja valikoima kesäkursseja. Etsi alla oleva ohjelma ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun vastaanottokonttoriin täyttämällä johtamislomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Aspira University College
Jakaa, Kroatia

Tervetuloa Aspiran kansainväliseen kesäkouluun! Kerää paljon upeita muistoja opiskelemalla vieraanvaraisuutta, matkailua tai urheiluhallintaa. Split, erittäin suosittu matkail ... +

Tervetuloa Aspiran kansainväliseen kesäkouluun! Kerää paljon upeita muistoja opiskelemalla vieraanvaraisuutta, matkailua tai urheiluhallintaa. Split, erittäin suosittu matkailukohde, on tyypillinen dalmatialainen kaupunki, jolla on erittäin rikas historia, kulttuuri ja gastronomia. Opiskelijat, jotka haluavat viettää pari viikkoa aurinkoisella Dalmatian rannikolla, uida turkoosissa Adrianmeressä, tutkia ympäröiviä rantoja ja vuoria, hemmotella itseään rikkaalla gastronomisella näkymällä, ovat tervetulleita liittymään tähän seikkailuun. -
Kesäkurssit
Täyspäiväinen
2 viikkoa
Englanti
23 Kesä 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä