$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kesäkurssit Filosofiassa

Useimmat korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat kesäkursseja opiskelijoille, jotka haluavat täyttää kesätyönsä jotain, jota voidaan käyttää tulevaisuuden urallaan. Nämä kurssit ovat erinomaisia ​​opiskelijoille, jotka tarvitsevat vielä täyttämään akateemisia vaatimuksia tai opiskelijoita, jotka haluavat täydentää opintojaan ansaita luottoa. Mikä on kesäkurssi filosofiaan?… Lue lisää

Useimmat korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat kesäkursseja opiskelijoille, jotka haluavat täyttää kesätyönsä jotain, jota voidaan käyttää tulevaisuuden urallaan. Nämä kurssit ovat erinomaisia ​​opiskelijoille, jotka tarvitsevat vielä täyttämään akateemisia vaatimuksia tai opiskelijoita, jotka haluavat täydentää opintojaan ansaita luottoa.

Mikä on kesäkurssi filosofiaan? Filosofia pyrkii tutkimaan ja ymmärtämään universumin ihmisten kokemusta järkevien välineiden, kuten logiikan ja päättelyn kautta. Vaikka ajoittain se voi olla raskas ja syvällinen aihe, on kesäkursseja, jotka voivat tarjota johdantokykyisempiä tai keskittyneempiä aiheita kuten käytännön päättely, logiikka, klassisen filosofian historia tai moderni etiikka. Opiskelijoiden tulisi odottaa käyttävän kriittistä ajatteluaan ja analyyttisiä taitojaan suuressa määrin tutkittaessa tunnettujen filosofien, kuten Platonin, Aristoteleen, Marxin ja Nietzschen teoksia.

Filosofian opiskelu pakottaa opiskelijat tekemään kysymyksiä ideoista, joita ihmiset ovat houkuttelevia tyydyttämään. Sokratisen kyseenalaistamismenetelmän oppiminen auttaa oppilaita kehittämään kriittisiä ajattelutaitojaan, jolloin he pystyvät ratkaisemaan vaikeat ongelmat ja varustamalla heidät eettisten kysymysten käsittelyyn. Filosofian opiskelu voi myös auttaa oppilaita kirjoittamaan selvemmin ja loogisemmin.

Filosofian kesäkurssi voi olla elämää muuttava kokemus, ja monet koulut tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kaikkiin taustoihin. Erilaiset ohjelmat - ja niihin liittyvät pituudet ja kustannukset - vaihtelevat yliopiston tai korkeakoulun mukaan.

Vaikka filosofian luonne on abstrakti, tämän kiinnostuksen toteuttamisesta saadut taidot ovat äärimmäisen arvokkaita 2000-luvun työvoimassa. Filosofian opiskelijat etsivät usein uraa laissa, lääketieteessä, politiikassa, virkamieskunnissa tai koulutuksessa. Filosofia on loistava valmistautuminen lakiurheiluun, ja monet opiskelijat saattavat löytää uraa asianajajana ja asianajajana. Muut opiskelijat voivat tulla psykiatriin ja terveystutkijoihin, ylläpitäjiin, pörssivälittäjiin ja pääomasijoittajiin, johtajiin ja kustantajiin monien muiden tehtävien kesken. Jotkut filosofian opiskelijat saattavat harkita jatkoaan koulutusta toisessa laitoksessa.

Filosofian kurssit ovat kansainvälisesti saatavilla, ja vain muutaman minuutin kuluttua löytää mahdollisuuksia. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Vrije University - Summer & Winter graduate programs
Amsterdam, Alankomaat

Kurssin aikana rohkaisemme osallistujia pohtimaan, miten logiikkaa voidaan soveltaa heidän kiinnostuksen kohteillaan. Logiikka on erityyppisten päättelyjen tutkimista. Logiikk ... +

Kurssin aikana rohkaisemme osallistujia pohtimaan, miten logiikkaa voidaan soveltaa heidän kiinnostuksen kohteillaan. Logiikka on erityyppisten päättelyjen tutkimista. Logiikka on myös tekniikka, työkalu erilaisten ilmiöiden eleganttiin mallintamiseen. Kurssin tavoitteena on esitellä sinulle tämä työkalu ja selittää kuinka sitä voidaan käyttää. Kurssi on jaettu 3 osaan. Esittelemme klassisen logiikan lähtökohtana ja näytämme kuinka monta erilaista päättelyjärjestelmää (logiikkaa) syntyy variaatioina. Esittelemme kaksi perustavaa tapaa tutkia logiikkaa semantiikan ja syntaksin kautta. Jälkimmäinen soveltuu luonnollisesti mallintamiseen ja automatisoituun päättelyyn. Keskustelemme myös toimija- ja tiedonkulkuun keskittyvistä yhteiskuntatieteiden sovelluksista. Otamme käyttöön loogisia formalismeja, joiden avulla voimme mallintaa tilanteita, joissa totuus rakentuu sosiaalisesti, ja kehittää käsitteitä, kuten tieto sekä ryhmä- ja yhteistieto. Hakemusten käsittelyn pääteema on kategorioiden ja luokittelun käsite. Luokittelu on toimintaa, jossa asioita, kuten esineitä tai ideoita, sijoitetaan luokkiin niiden samankaltaisuuksien tai yhteisten kriteerien perusteella. Esittelemme muodollisesti luokitteluteorian, alkaen Aristoteleen klassisesta teoriasta prototyyppi- ja esimerkkiteoriaan asti. Formaalisoimme nämä käsitteet ja selitämme, kuinka logiikan työkaluja voitaisiin käyttää epämääräisyyden sisällyttämiseen tähän teoriaan. Kurssin kolmannessa osassa käytetään osan 1 peruskehitystä ja osan 2 mallinnusintuitiota. Esittelemme muodollisen lingvistiikan tutkimuksen, jossa sanat luokitellaan sen mukaan, mikä rooli niillä on lauseenmuodostuksessa. Sana voidaan luokitella substantiivilauseeksi, transitiiviseksi verbiksi. Syntaktiset kategoriat yhdistetään sitten muodostussääntöjen mukaisesti monimutkaisten lausekkeiden muodostamiseksi. Näemme, kuinka kieliopillisesti oikea lause voidaan sitten kaapata muodollisella todistuksella tai laskentaprosessilla ja kuinka eri lukemat vastaavat erilaisia todisteita. Kurssin yleiskatsaus Kurssipäivät : 4.-15.7.2022 (istunto 1, kampuksella) Kurssin taso : Advanced Bachelor ja Master Koordinoiva luennoitsija : Giuseppe Greco, Apostolos Tzimoulis Muu luennoitsija : Sabine Fritella, vieraileva luennoitsija Opetusmuodot : Luennot, wok- ja keskustelutilaisuudet Arviointimuodot : Harjoitukset ja esitykset Laajuus : 3 op Yhteydenottoajat : 45 -
Kesäkurssit
Täyspäiväinen
2 viikkoa
Englanti
Kampus