close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kesäkurssit Energiatekniikkassa

Kesäkursseilla voi olla houkutteleva vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa tietouttaan perinteisen lukuvuoden ulkopuolella. Nämä kurssit ovat monenlaisia, ja niitä tarjotaan usein monilla eri aiheilla. Mikä on kesäkurssi energiateollisuudessa? Energiaa on saatavana useista lähteistä, kuten polttoaineen poltosta tai geotermisen tehon hyödyntämisestä. Energiatekniikka kosk… Lue lisää

Kesäkursseilla voi olla houkutteleva vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat laajentaa tietouttaan perinteisen lukuvuoden ulkopuolella. Nämä kurssit ovat monenlaisia, ja niitä tarjotaan usein monilla eri aiheilla.

Mikä on kesäkurssi energiateollisuudessa? Energiaa on saatavana useista lähteistä, kuten polttoaineen poltosta tai geotermisen tehon hyödyntämisestä. Energiatekniikka koskee monia eri tekijöitä, joilla valvotaan, kuljetetaan ja käytetään näitä voimia teollisuuden ja kaupan edistämiseksi. Näihin kesäkursseihin on usein keskittynyt. Esimerkiksi opiskelija saattaa kohdata tutkinnan parannetuista petroleumien hakumenettelyistä tai keskustella hydrodynaamisista suhteessa padon suunnitteluun. Erityisesti keskittyvät kurssikurssit edellyttävät usein matemaattisten mallintamistekniikoiden ja tietokoneiden simulaatioiden käyttöä.

Voisi odottaa tarkentavan tietämystä resurssien hyödyntämisestä, tieto, joka voi olla hyödyllistä yrittäessään hakea työpaikkaa energiayhtiötä. Matemaattiset taidot ja kyky käyttää alan erityisiä tietokoneohjelmia saattavat myös antaa energian ammattilaisille mahdollisuuden parantaa suorituskykyään.

Nämä kurssit saattavat olla enemmän tai vähemmän kalliita oppilaitoksen ja ohjelman tyypin mukaan. On hyvää käytäntöä tarkistaa jokaisen kurssin listaus perusteellisesti.

Energiateollisuuden työpaikat ovat useimmiten saatavilla organisaatioissa, kuten valtion laitoksissa tai kaivosyhtiöissä. Eräs tällainen mahdollisuus asianomaisten ohjelmien tutkinnon suorittaneille voisi olla pinnanalainen energiaanalyytikko. Nämä henkilöt ovat vastuussa suurien tietojoukkoiden tekemisestä mahdollisten kaivosmahdollisuuksien selvittämiseksi. Tämän kannan yhteisiä vaatimuksia ovat kehittyneet kirjalliset viestintävalmiudet, sitoutuminen pitkäaikaisiin tutkimushankkeisiin sekä kyky tulkita karttoja ja laskentataulukoita. Muotoilija voi olla toinen vaihtoehto valmistuneille. Nämä henkilöt hyödyntävät usein monien teknisten alojen tietämystä luodakseen luotettavia innovaatioita infrastruktuurissa.

Tämän hakutyökalun käyttäminen on ensimmäinen askel sopivan kesäkurssin löytämiseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
pisa, Italia

Talvikoulu on omistettu Ph.D. opiskelijat, jotka suorittavat tutkimustyönsä nestemäisten koneiden ja energiajärjestelmien suunnittelussa, mukaan lukien turvakoneet, polttomoot ... +

Talvikoulu on omistettu Ph.D. opiskelijat, jotka suorittavat tutkimustyönsä nestemäisten koneiden ja energiajärjestelmien suunnittelussa, mukaan lukien turvakoneet, polttomoottorit, energianmuunnosjärjestelmät, voimalaitokset, uusiutuvat energialähteet ja innovatiiviset energiajärjestelmät. -
Kesäkurssit Kesäkurssit
Täyspäiväinen
5 päivää
Englanti
20 Syys 2021
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online