Kesäkoulu Pariisissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tietoja Pariisista

Pariisi on kaupunki, jota ei tarvitse esitellä - Valojen kaupunki . Kiistaton maailman pääkaupunki, paikka allekirjoittaa kunnianhimoisimmat ilmastonmuutoksen hillitsemistä koskevat kansainväliset sopimukset, Pariisin sopimukset vuonna 2016, ja se on vuoden 2024 olympialaisten isäntä. Se on ollut koti nykyaikaisen historian suurimmalle luovalle kyvylle ja kriittiselle ajattelijalle. . Mikä olisi parempi paikka viettää 2 viikkoa saadaksesi tietoa häiritsevistä tekniikoista ja niiden vaikutuksista niitä käyttäviin yrityksiin ja johtajiin?

eiffel tower, paris, france

Ohjelmamme

Kesäohjelmamme Kedge Business School -kampuksella Pariisissa tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden kehittää tietämystä ja ymmärrystä häiritsevistä tekniikoista ja niiden vaikutuksesta nykyaikaiseen hallintaan Pariisin sydämessä.

Kahden viikon kesäkoulumme aikana tarjoamme:

 • 2 kurssia, joista jokainen sisältää 5 op
 • Jokainen kurssi on intensiivinen, 1 viikon moduuli
 • Liikematka Pariisin yrityksiin, jotka käyttävät tekoälyä ja Blockchain-tekniikoita.
 • Opastettu kierros Pariisiin Seine-joella
 • 1 aamiainen, 1 lounas ja 1 illallinen
 • Viralliset asiakirjat ja todistus

Tukikelpoiset osallistujat: Hyvin motivoituneet ja ennakkoluulottomat kandidaatin tai maisterin opiskelijat, joilla on hyvä akateeminen asema ja riittävät englannin kielet.

ohjelmat

Paketti 1: Häiriöitä aiheuttavat tekniikat ja moderni hallinta

 • Kurssi 1: Häiriöitä aiheuttavat tekniikat
  Kurssimuoto: 6 tuntia päivässä yhden viikon ajan; 29. kesäkuuta - 3. heinäkuuta 2020
 • Kurssi 2: Asiakasarvon luominen innovatiivisilla tekniikoilla
  Kurssimuoto: 6 tuntia päivässä yhden viikon ajan; 6. - 10. heinäkuuta

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Miksi valita tämän ohjelman?

2 intensiivikurssit

Voit suorittaa vain yhden kurssin viikossa, jolloin sinulla on 5 op tai molemmat kurssit paketissa (10 ECTS). Ja jos haluat sekoittaa ja sovittaa yhteen muiden Kedge Summer School -ohjelmien kanssa, voit seurata jopa 6 luokkaa 8. kesäkuuta - 17. heinäkuuta. "Hop-On" - ota luokka 2 viikkoa - sitten "Hop-Off" ja matkusta Euroopassa kahden viikon ajan, tule sitten takaisin ja ota toinen luokka. Lukuisia mahdollisuuksia on mukauttaa ohjelmaa tarpeidesi, kiinnostuksen kohteidesi, ajoituksen ja budjetin mukaan!

Kaikki kurssit toimitetaan englanniksi

monipuolinen ja kansainvälinen huippuopettajien ryhmä

Sosiaali- ja yritysvierailut

Joka viikko sisällytetään yritysvierailu tai sosiaalinen aktiviteetti (sisältyy lukukausimaksuihin). Pariisi-ohjelmassamme on vierailu pariisilaiseen yritykseen, joka käyttää AI- ja Big Data -hallintaa, sekä opastettu kierros Pariisiin Seine-joen varrella!

Mukauta kesäohjelmasi kiinnostuksenne mukaan

Joustavan muotojemme avulla voit seurata Pariisissa sijaitsevaa ohjelmapakettia tai valita Bordeaux- ja Marseille-kampuksillamme kiinnostavia kursseja, jotka kiinnostavat sinua eniten rakentaaksesi omaa hybridivaihtoehtoasi

Ansaitse siirrettäviä ECTS-luottoja

Jokaisella Kedge Summer School -kurssilla on 30 kontaktituntia, se arvioidaan muodollisesti, hänellä on 5 siirrettävää ECTS-opintopistettä, ja se johtaa sekä suoritustodistuksen että virallisiin kopioihin. Jos viidellä ECTS-opintopisteellä on ongelmia siirtyä vastaavalle kurssille kotioppilaissasi, ota meihin yhteyttä ja katso, mitä mahdollisuuksia voidaan hyödyntää.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lue lisää

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Näytä vähemmän
Bordeaux , Marseille , Pariisi , toulon , Shanghai , Dakar + 5 More Vähemmän