Miten muutat tänä kesänä?

Vastaus on ohjelma, jossa osallistujia haastetaan saavuttamaan täysi potentiaali. UÉvoran kesäkoulu on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia uusia taitoja luovuutta ja innovaatioita edistävässä kannustavassa ympäristössä, kun se löytää UÉvoran ja Évoran kaupungin kampuksen. Ota yhteyttä toistensa kanssa kaikkialta Portugalista ja ympäri maailmaa. Voit kokea ainutlaatuisen kampuksen ja kulttuurisesti rikkaan Évoran kaupungin. UÉvoran kesäkoulu on inspiroiva ehdotus tulevaisuuden muokkaamiseksi.

Resepti suuri kokemus Évoran yliopistossa

  • Kurssit kaikille: Portugalin ja kansainvälisten korkeakoulujen perustutkinto- ja jatko-opiskelijat, Portugalin lukiolaiset, eri alojen ammattilaiset, tutkijat ja yleisö yleensä.
  • "Räätälöityjä ohjelmia", joissa kukin osallistuja voi ilmoittautua yhteen tai useampaan kurssiin niiden tavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.
  • Ainutlaatuinen sosio-kulttuurinen ohjelma, johon kuuluu keskusteluja tiedemiehet, taiteilijat, Évoran yliopiston alumnit ja monipuoliset kulttuuritoimet yliopistossa ja kaupungissa.
Ohjelman opetuskielet:
  • Portuguese (Portugal)
Viimeksi päivitetty Kesäkuu 6, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä