Read the Official Description

1

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Kaksivuotinen kurssi on suunniteltu tarjoamaan sujuva siirtyminen Lukio Core / Muita tieteen ja GCSE kemian kursseja ja rajapinta tarpeisiin korkeakouluopintoihin. Se tarjoaa arvostusta ja ymmärrystä tärkeitä kemiallisia periaatteita, jotka ovat olennaisia ​​ymmärrystä maailmasta, jossa elämme. Lisäksi kurssilla kannustaa opiskelijoita ymmärtämään, miten tutkijat tutkimaan tieteellisiä ilmiöitä yrittäessään selittää ympäröivää maailmaa. Opiskelija kehittää käytännön taitoja täydentää ymmärrystä kemiallisten käsitteitä. Tutkimus Kemian on hyödyllistä ymmärtää muita tieteen aloilla.

Sinun on opetettava luentojen, käytännön työssä, ongelmanratkaisu ja keskusteluja. Sinulla on pääsy täysin varusteltu laboratorioiden ja tietokoneiden kanssa vuorovaikutteisen median. Sinä arvioidaan touko / kesäkuussa vuosittain pilkata tentit kunkin vuoden tammikuussa. Ensimmäisenä vuonna on 2 tentit 1 tunti 30 minuuttia kesto, toisena vuonna on 3 tentit kukin 2 tuntia kesto. Ei ole työselostus elementti vaan useita käytännön tutkimusten arvioidaan, jotta myöntää todistus käytännön hyväksyntää ja valmistaa opiskelijoita käytännön kysymyksiä pääasiassa tentit.

Mitä aiheita opiskelen?

Kemia on jaettu erilliseen tieteenaloja arvioidaan kaikki kirjalliset paperit poikki 2 vuotta.

Fysikaalinen kemia sisältää tutkimuksen:

 • Atomic rakenne ja määräajoin suuntauksia
 • Ainemäärä
 • Liimaus ja rakenne
 • Kinetics ja tasapainot
 • Redox ja sähkökemia

Organic Chemistry sisältää tutkimuksen:

 • Alkaanit, alkeenit, aromaattiset järjestelmät ja halogenoalkanes
 • Alkoholeja, aldehydejä ja ketoneja
 • Karboksyylihapot ja niiden johdannaiset
 • Amiineja, aminohappoja, proteiineja ja DNA:
 • Polymers, mekanismit ja orgaaniset synteettiset menetelmät

Epäorgaaninen kemia sisältää tutkimuksen:

 • Ryhmä 2, maa-alkalimetallit
 • Ryhmä 7, halogeenit
 • Ominaisuudet jakson 3 elementtejä ja niiden oksidit
 • Siirtymämetalleja ja niiden kompleksit
 • Reaktiot ioneja vesiliuoksessa

Analytical Chemistry sisältää tutkimuksen:

 • Isomeria ja tunnistaminen funktionaalisen ryhmän koeputkeen reaktioita.
 • infrapunaspektroskopia
 • Aika lennon massaspektrometriaa
 • Ohut-kerros, sarake ja kaasukromatografia
 • Ydinmagneettiresonanssispektroskopialla

Mitkä kokemukset saan?

Joudut käyttää hyvin varustettuja laboratorioita, vierailevia puhujia noin uraa kemian sekä mahdollisuus osallistua kansallisiin kilpailuihin ja osallistua työpajoihin hoitaa RSC.

Mitkä ovat pääsyvaatimukset?

Tarvitset viisi GCSE-todistukset palkkaluokkaan C tai yli ja kolme GCSE-todistukset palkkaluokkaan D tai yläpuolella. On tärkeää olet Englanti kieli ja matematiikka palkkaluokkaan B tai yläpuolella ja kaksi GCSE-todistukset luonnontieteissä myös muita tieteen tai kemia laadut B tai yläpuolella. Opiskelijat ilmoittautumalla arvosanalla B Additional Science pyydetään osallistumaan lisätukea kurssi kemian. Arvosana D tai yläpuolella tarvitaan lopussa vuoden 1 etenemisen toisen vuoden A tason.

Mitä voin opiskella rinnalla tämän kurssin?

Tämä kurssi voidaan yhdistää muiden kurssien tehdä koko ohjelma ja on suositeltavaa, että se on yhdistetty toiseen matematiikan ja tieteen aihe hakijoille haluavat edetä tieteen liittyvän kurssin yliopistossa.

Mitkä tilat ovat siellä?

Sinulla on pääsy uuteen täysin varustetut laboratoriot ja PC, jossa on runsaasti tietoa ja oppimisen välineitä kemiasta intranetissä sekä pääsyn oppimiskeskus.

Mitä kurssi johtaa edelleen?

Jos ohjelma sisältää muun Sciences ja / tai matematiikan, monenlaisia ​​tieteen ja tekniikan kursseja ja ura ovat käytettävissä. Voisit edetä korkeakoulu- tai uran Chemistry, Chemical Engineering, biokemian, farmakologian, Forensic Science, apteekki, lääketieteen ja siihen liittyvistä asioista. Tieteellinen koulutus on myös laajalti tunnustettu päteväksi valmistautuminen perimmäinen uran monenlaisia ​​ammatteja johdolta markkinointiin.

Ovat ylimääräisiä kuluja?

On joitakin kustannuksia materiaalien ja resurssien.

Mitä meidän opiskelijat ajattelevat?

"Päätin opiskella täällä, koska tiesin taattu hyvä koulutus ja se tarjoaa vapauden nautin - Matkustan Barnstaplen joka päivä, joten se oli iso päätös. Nautin aiheista, ne kiinnostavat minua ja opetus on hyvä ja olen onnistunut. Se on suuri college mutta aina tiedä, missä olet saanut olla ja milloin, ja se on erittäin seurallinen. Olen paikka opiskella lääketiedettä Bristol joten toivottavasti Tulen lääkäri yhden päivän. Minun kärki tuleville opiskelijoille on töitä, sosiaalisia ja nauttia itse. "

"Päätin opiskella kolme luonnontieteellisten aineiden koska olen haluavat tutkia Bio-kemiaa yliopistossa, olen ajatellut Oxbridge. Se on vilkkaampi täällä kuin koulussa, mutta parempi, koska ihmiset eivät kuuntele opettajan koska he ovat valinneet tehdä aihe. "

Tämä edelleen koulutus kurssi on ilmainen kaikille 16-18-vuotiaat, jotka asuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan talousalueella viimeisen 3 vuoden aikana. (Sinun tulee olla alle 19 31. elokuuta kalenterivuonna että aloitat kurssin).

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Exeter College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä