$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Associate-tutkinnot Tekniikan alan opinnotssa 2022 San Ramon Yhdysvalloissa

Associate-tutkinnon voi suorittaa community collegeissa ja joissain yliopistoissa. Täyspäiväiset opiskelijat saavat yleensä kurssit suoritettua parissa vuodessa ja voivat siirtyä suoraan oman alansa työelämään.Jos tekniikan alaa tarkastelee oikein laajasti, on siinä kyse empiiristen todisteiden, matematiikan ja globaalien järjestelmien tuntemuksen yhdistämisestä ja tämän kokonaisnä… Lue lisää

Associate-tutkinnon voi suorittaa community collegeissa ja joissain yliopistoissa. Täyspäiväiset opiskelijat saavat yleensä kurssit suoritettua parissa vuodessa ja voivat siirtyä suoraan oman alansa työelämään.

Jos tekniikan alaa tarkastelee oikein laajasti, on siinä kyse empiiristen todisteiden, matematiikan ja globaalien järjestelmien tuntemuksen yhdistämisestä ja tämän kokonaisnäkemyksen luovasta soveltamisesta, jonka seurauksena voidaan saada aikaan ja ylläpitää yksittäisiä komponentteja, rakenteita ja kokonaisia prosesseja. Alalla voidaan toki myös erikoistua suppeampaan tekniseen alaan.  

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

San Ramon on kaupunki Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Crow Canyon Gardens, Forest kodin tilojen historiallisia paikkoja, iron horse alueellisten polku, vanha Ranch Park ja DunDraCon yleensä kiinnitetä huomiota aikuisopiskelijoiden.

Pyydä lisätietoa Associate-tutkinnot Tekniikan alan opinnotssa San Ramon Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositeltu Uusimmat Nimi
  • Suositeltu
  • Uusimmat
  • Nimi
Diablo Valley College
Miellyttävä kukkula, Yhdysvallat +1 Lisää

Ohjelma oppimistulokset on kehitetty kunkin kolmen vaihtoehtoa yleissivistävä koulutus ja kaikki korkeakoulututkinnon ja todistus ohjelmia.

Ohjelma oppimistulokset on kehitetty kunkin kolmen vaihtoehtoa yleissivistävä koulutus ja kaikki korkeakoulututkinnon ja todistus ohjelmia. -
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 
Diablo Valley College
Miellyttävä kukkula, Yhdysvallat +1 Lisää

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita työpaikkojen asennusta, korjaus, kunnossapito ja huolto sähkö- ja elektroniikkalaitteiden.

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita työpaikkojen asennusta, korjaus, kunnossapito ja huolto sähkö- ja elektroniikkalaitteiden. -
Kaksivuotinen tiedetutkinto
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus