Filter
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Selaa 311 Associate-tutkintoa 2019

Mikä on associate degree?

Associate degree on kaksivuotinen korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa ammattikorkeakouluissa sekä teknillisissä oppilaitoksissa ja yliopistoissa. Joissain maissa associate-tutkinto voidaan myöntää opiskelijalle, kun tämä on suorittanut kandidaatin tutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta. Perinteisiä associate-tutkintoja ovat humanististen aineiden Associate of Arts (AA), tiedeaineiden Associate of Science (AS) sekä soveltavampi Associate of Applied Science (AAS). Jollain aloilla associate-tutkinto on työhön vaadittava pohjakoulutus, ja muillakin aloilla tutkinnon suorittaneet ovat ilman tutkintoa työtä hakeviin verrattuna paremmassa asemassa.

 

Mitä hyötyä on Associate Degree -tutkinnon suorittamisesta?

Associate -tutkinto-ohjelman suorittamisesta on monenlaista hyötyä. Associate-tutkintoa suorittava opiskelija saa maistaa college-elämää kahden vuoden ajan. Sen ansiosta käsitys oman alan kokonaiskuvasta syvenee ja samalla myös luonne lujittuu. Associate-tutkinnon suorittaneet ovat usein halutumpaa työvoimaa kuin ne, joilla korkeakoulututkintoa ei ole, ja myös nousu korkeampaan palkkaluokkaan on mahdollista. Työnantajat osaavat ottaa huomioon associate-tasoisista opinnoista kertyvän paremman oman alan asiakokonaisuuksien hallinnan ja ymmärryksen.

Mitä Associate Degree -tutkinnossa opiskellaan?

Associate degree -ohjelmia tarjotaan hyvin monella erikoisalalla useimmissa akateemisissa oppiaineissa. Associate-tutkinnon voi suorittaa ainakin seuraavilla aloilla: teknologia, liiketalous, taiteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset ja luonnontieteet. Associate-tutkinto-ohjelmia löytyy oppilaitoksista ympäri maailmaa. Associate-tutkinnon voi halutessaan hankkia vaikka suorittamalla sisustussuunnittelun associate-tutkinnon Australiassa tai oikeusavustajan Associate of Science -tutkinnon Yhdysvalloissa.

Miten Associate-tutkinto voi edistää uraasi?

Kaksivuotisen associate-tutkinnon suorittaminen voi vaikuttaa hyvinkin positiivisesti uranäkymiin, sillä tutkinto parantaa kilpailukykyä työmarkkinoilla sekä voi pätevöittää ylennykseen. Monissa firmoissa työntekijän ylennystä harkitaan usein helpommin, jos tällä on kokemuksen lisäksi myös tutkinto. Associate-tutkinnot myös avaavat ovia korkea-asteen jatko-opintoihin, sillä osa Associate-tutkinnon opintopisteistä on joskus mahdollista lukea hyväksi joko kandidaatti- tai maisteriohjelmassa.

Paljonko Associate-tutkinnon suorittaminen maksaa?

Associate-tutkinnon kustannukset vaihtelevat yliopistojen ja maiden välillä. Lukukausimaksut voivat myös vaihdella riippuen oppiaineesta, jossa associate-tutkinto on tarkoitus suorittaa. Kannattaa koota mahdollisimman paljon tietoa associate-tutkinnon kustannuksista, sillä vain sillä tavalla löytyy varmasti itselle paras associate-tutkinto. Associate Degree -tutkinto-ohjelmia tarjoaviin oppilaitoksiin kannattaa olla yhteydessä ja pyytää lisätietoa lukukausimaksuista, muista kustannuksista ja siitä, onko hakija mahdollisesti oikeutettu johonkin rahoitukseen (stipendien, apurahojen tai avustusten muodossa).

Miksi suorittaa Associate-tutkinto verkossa?

 

Associate -tutkinnon suorittaminen verkossa voi avata ovet korkeakoulutukseen myös niille, jotka eivät muuten pystyisi opiskelemaan joko kiireisen aikataulun tai maantieteellisen sijainnin vuoksi. Associate Degree verkkotutkinto-ohjelmat käyttävät apuna e-oppimisteknologiaa ja tuovat luentosalin luoksesi kotiisi tai minne ikinä tahdotkaan. Opiskelu yhdistettynä kiireiseen aikatauluun voi kuulostaa pelottavalta, mutta verkossa suoritettavat associate-ohjelmat on suunniteltu niin, että opiskelija voi saavuttaa omat tavoitteensa luopumatta kuitenkaan muista sitoumuksistaan. Verkossa suoritettavissa associate-tutkinto-ohjelmissa lehtorit voivat olla helposti yhteydessä opiskelijoihinsa. Loppuun asti suoritetusta online associate degree -ohjelmasta on hyötyä aivan yhtä paljon, kuin vastaavasta, kampuksella päätoimisina opintoina suoritetusta tutkinnosta.

Read More Read Less

Tulokset

Lake Tahoe Community College

Lake Tahoe Community College tarjoaa erinomaiset koulutusohjelmat akateemisten kenttien kursseja koko Sierra Nevadan. Kurssimme haastaa opiskelijat oppimaan paitsi kirjoi ... [+]

Lake Tahoe Community College tarjoaa erinomaiset koulutusohjelmat akateemisten kenttien kursseja koko Sierra Nevadan. Kurssimme haastaa opiskelijat oppimaan paitsi kirjoista myös luonnollisesta maisemasta. Koska oppiminen ja eläminen ovat integroituneita kenttään, kursseimme tarjoavat mahdollisuuden sekä henkiseen että henkilökohtaiseen kasvuun. Haemme opiskelijoille uteliaisuutta luonnollisesta maailmasta, halukkuudesta työskennellä kovasti ja kykyä matkustaa ja opiskella yhteistyössä ulkona.

Erämaa-asteen tutkintotodistus tai -sertifikaatti on suunniteltu valmistamaan oppilaita tulemaan teoreettisesti ja teknisesti päteviin erämaiden asiantuntijoihin, jotka voivat soveltaa taitojaan ulkoilijoina erilaisiin ryhmiin ja ympäristöihin maailmassa, jolla on kasvava väestö ja rajalliset erämaavarat. Opetussuunnitelma tarjoaa tasapainoisen perustan erämaakoulutuksen / ulkoilua harrastaville. Opiskelijat hankkivat perusosaamisen ulkona toimimiseen, erämaan ensiaputaitoihin, kokemukselliseen opetusteoriaan, ryhmien dynamiikkaan, johtamisen teoriaan ja taitoihin sekä ympäristötietoisuuteen. Painotetaan akateemisen työn ja teknisen alan osaamisen integrointia. Pääaineen suorittaminen sopii opiskelijoille, jotka ovat ulkona suuntautuneita ja etsivät yksilöllistä rikastusta ja kasvua.... [-]

Yhdysvallat South Lake Tahoe
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Seward County Community College

Biologia tutkii elämän ja elävien organismien tiedettä, mukaan lukien niiden rakenne, toiminta, kasvu, evoluutio, jakelu, tunnistaminen ja taksonomi. Biologit oppivat, mi ... [+]

SCCC biologia-ohjelma valmistaa oppilaita etsimään erilaisia ​​vaihtoehtoja biotieteiden ammattiin tarjoamalla laajan tietopohjan tieteen, matematiikan ja viestinnän alalla. SCCC opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua tieteellisiin tutkimuksiin ja atk-pohjaisiin simulaatioihin, 12 eekkerin ulkoiluhuoneeseen ja prairien restaurointitutkimukseen sekä pääsyn kasvihuoneilmiöihin tietyille kursseille.

Tieteellisen uran tiukkuus ja haaste ovat selvät kurssityyppien, kurssikuormituksen ja ajanhallintataitojen suhteen, jotka vaaditaan liitännäiskoulutusohjelmassa. Jos pidät tieteestä, matematiikasta ja maailman löytämisestä, SCCC n biologiaohjelma voi olla hyvä vaihtoehto tutkia.... [-]

Yhdysvallat Liberal
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wallace State Community College

Esiohjelmointi on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua uraan Engineeringissa. ... [+]

Tarjouskilpailu Osallistuja tieteen tutkintoon - yleiset opinnotTietoja esinteistämisestä

Esiohjelmointi on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua uraan Engineeringissa. Kiinnostuneiden opiskelijoiden on keskusteltava opettajan ja uran tavoitteiden kanssa teknisen neuvonantajan kanssa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ennen kurssityön tekemistä oikean kurssin valinnan varmistamiseksi. Opiskelijan on noudatettava korkeakoulun vakiolausuntoja.

Opiskelijat lisäävät tietämystään matematiikasta ja tieteestä niin, että heillä on perustiedot mutta laaja tietopohja, joka täydentää teknisiä opintojaan siirron aikana. Opiskelijoiden tulisi pystyä menestymään menestyksekkäästi kemian tekniikan, rakennustekniikan tai muiden teknisten alojen poluilla.... [-]

Yhdysvallat Hanceville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Elyon College

Digitaalinen markkinointitutkinto-ohjelma alkaa digitaalisen markkinointimaiseman käyttöönotolla, joka saa perinpohjaisen ymmärryksen sen perusperiaatteista ja pystyy mää ... [+]

MITÄ OI LEIKKAA

Stand Ymmärrä digitaalisen avaimen käsitteet, miten se on muuttanut asiakkaiden käyttäytymistä ja vaikutuksia rooliinne ja laajempaan liiketoimintaan. ➔ Tavoitteiden saavuttaminen ymmärtämällä, miten kehitetään, toteutetaan ja mitataan digitaalisia kampanjoita, jotka osallistuvat ja muuntavat. Stand Ymmärrä digitaalisten kanavien ja strategioiden merkitys ja osaa käyttää SEO: tä, maksullista hakua, sisältöä, mainontaa ja sähköpostiviestejä asiakkaan sitoutumisen edistämiseksi.

[-]
Yhdysvallat Brooklyn
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Parkland College

Parkland College Art ... [+]

Parkland College Art

Miksi opiskella taidetta?/>

Hankki- ja ammattikorkeakoulujen ura-alueet tarjoavat mahdollisuuksia yrittäjyyteen tai voittoa tavoittelemattomaan ja voittoa tavoittelemattomaan teollisuuteen.

Ohjelmamme valmistautuvat työpaikkoihin, jotka järjestävät, hallinnoivat ja edistävät, tuottavat, ohjaavat, opettavat tai käyttävät luovia ja teknisiä taitoja. Siirry Työturvallisuustilastoon, jotta voit tarkastella visuaalisen taiteen alan keskimääräistä palkkaa.

Parklandin taidekasvattajat työskentelevät taidekasvattajina lukioissa ja yliopistoissa, kuraattoreissa, valokuvaajissa, taidekirjastoissa, graafisissa suunnittelijoissa, teollisuussuunnittelijoissa, animaattoreissa, näyttelyiden esimiehissä ja oman studiomme omistajina.... [-]

Yhdysvallat Champaign
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Snow College

Agribusiness ja maatalous suuret haluavat suorittaa Associate of Science (AS), AS on siirtoaste. ... [+]

Maatalouskauppa

Agribusiness ja maatalous suuret haluavat suorittaa Associate of Science (AS), AS on siirtoaste. Agri. Yritysten ja maatalouden opiskelijat löytävät ihanteellisen valmistautumisen ammattiin, kuten maatalouden liikkeenjohdon, sekä monien muiden liiketoiminta-urien, kotieläintuotannon, viljantuotannon, maatalouden myynnin, maatalouden markkinoinnin, maatalouden koulutuksen ja luonnonvaroihin liittyvien alojen, kuten aluehallinnon, metsätalouden , laiduntamisen ja maaperän suojelun.

Minkälaisia ​​luokkia minun pitäisi käyttää?

Se riippuu sinun koulutus- ja urasuunnitelmista. Keskustele agribusiness / maatalousjohtaja Jay Olsenin tai opiskelijan menestysneuvonantajan kanssa. Huomaa, että annetut suositukset ovat yleisiä ehdotuksia, sillä kaikilla maatalouden pääaineilla on erilaisia ​​vaatimuksia. Opiskelijoilla, joilla on siirtoyhteyskeskus, tulisi kuulla laitosten maatalouden osaston neuvonantajaa mahdollisimman pian siirrettävistä opinnoista.... [-]

Yhdysvallat Ephraim
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Management and Technology

ABA tarjoaa kursseja opiskelijoille, jotka ovat lukiolaisia ​​tai joilla on GED. ABA vaatii 60 luottotunnin opetusta alemmalla tasolla (fuksi ja toisen asteen oppilaitoks ... [+]

Noin

ABA tarjoaa kursseja opiskelijoille, jotka ovat lukiolaisia ​​tai joilla on GED. ABA vaatii 60 lukukauden opetusta alemmalla tasolla (fuksi ja toisen asteen oppilaitokset).

ABA painottaa voimakkaasti yleissivistäviä kursseja, jotka tarjoavat perustan pääsyn Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelmaan. Yleiskoulutuskurssit on suunniteltu laajentamaan opiskelijan koulutussäätiötä. Niihin kuuluu kursseja esimerkiksi viestinnässä, englannissa, hallituksessa, historiassa, psykologiassa, sosiologiassa, matematiikassa ja tilastoissa.

ABA-ohjelman hakijoilla on oltava lukio tai GED. ABA-ohjelman hakijat, joilla on aiempaa koulutusta asianmukaisesti akkreditoituun laitokseen, voivat siirtää korkeintaan 45 luotto tuntia ABA: n vaatimuksiin.... [-]

Yhdysvallat Arlington
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Austin Community College

Insinöörit soveltavat fysiikan ja matematiikan periaatteita rakenteiden ja järjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Opiskelijat tässä ohj ... [+]

Noin

Insinöörit soveltavat fysiikan ja matematiikan periaatteita rakenteiden ja järjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Opiskelijat tässä ohjelmassa tutkivat tekniikan teoriaa ja hankkivat hankekohtaista laboratoriokokemusta. Valmistuttuaan olet valmis harjoittamaan kaikentyyppistä tekniikan tutkintoa nelivuotisessa oppilaitoksessa.

TehtävänimikkeitäAerospace Engineering ja Operations TechniciansMaatalousinsinööritKemian insinööritRakennustekniikan teknikotCivil EngineersSähköinsinööritYmpäristöinsinööritTeollisuustekniikan teknikotTeollisuuden insinööritTeollisuuden turvallisuus- ja terveysinsinööritValmistustekniikan teknikotValmistusinsinööritMateriaalien insinööritMekaaniset insinööritMekatroniikan insinööritMicrosystemsin insinööritNuclear EngineersÖljyinsinööritPhotonics EngineersTuoteturvallisuustekijätRobotics EngineersSolar Energy Systemsin insinööritKuljetusinsinööritValidointiinsinööritVesi / jäteveden insinöörit... [-]
Yhdysvallat Austin
Syyskuu 2019
Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Santiago Canyon College

Liiketoiminnasta vastaavan tutkinnon suorittaminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden siirtyä opetussuunnitelmaan neljän vuoden oppilaitoksessa, joka johtaa tutkinnon su ... [+]

Associate in Science Business Administration for Transfer (31365)

Associate in Science in Business Administration for Transfer tutkinto tarjoaa opiskelijoille kattavan liiketoiminnan koulutusta periaatteita ja käytäntöjä liiketoiminnan kaikissa vaiheissa. Opiskelija, joka valmistuu Associate of Science -liiketoiminnassa, voi siirtyä neljän vuoden oppilaitokseen suorittamaan kandidaatin tutkinnon. Liiketoiminnan hallinnon siirron tutkinnon onnistunut suorittaminen takaa opiskelijoiden hyväksynnän Kalifornian osavaltion yliopiston järjestelmään suorittamaan kandidaatin tutkinnon liike-elämän, teollisuuden tai hallituksen alalla.

Oppimistulokset)... [-]

Yhdysvallat Orange
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oregon Community College

Associate of Science / Oregon Transfer Business (ASOT-BUS) on tutkinto, joka on tarkoitus valmistaa opiskelijoita siirtämistä ylioppilastutkinnon liiketoiminnan ohjelma k ... [+]

Associate of Science / Oregon Transfer Business (ASOT-BUS) on tutkinto, jonka tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita siirtymään ylioppilastutkinnon liiketoimintaohjelmaan Oregon University System (OUS) -instituutissa. Tämän tutkinnon saaneet opiskelijat ovat täyttäneet tämän laitoksen tutkinto-opinto-ohjelmien ylemmän peruskoulutusvaatimukset.

Tämän tutkinnon suorittaneilla on junioriammattilainen rekisteröintitarkoituksiin. Kaikkien OUS-laitosten liikekoulun tai -ohjelman pääsy ei ole taattu ASOT-BUS-tutkinnon suorittamisen jälkeen.

On erittäin suositeltavaa, että opiskelijat tarkastelevat yliopistokohtaisten ennakkoedellytysten ja suositusten luetteloa ja ottavat yhteyttä erityiseen OUS-laitosten yrityskouluun / -ohjelmaan varhaisessa vaiheessa ASOTBUS-ohjelmansa ensimmäisen vuoden aikana lounaisosassa, jotta heille annettaisiin lisätietoja lisävaatimuksista ja -menettelyistä. OUS-laitoksesta ja liikekoulusta / -ohjelmasta.... [-]

Yhdysvallat Coos Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cégep de Lévis-Lauzon

Teollisuuden kunnossapitoteknikolla on vain yksi tavoite: laite toimii parhaimmillaan. He työskentelevät tuotantoketjun alkuvaiheessa, eli he puuttuvat asioihin ongelmien ... [+]

Teollisuuden kunnossapitoteknikolla on vain yksi tavoite: laite toimii parhaimmillaan. He työskentelevät tuotantoketjun alkuvaiheessa, eli he puuttuvat asioihin estääkseen ongelmia asettamalla ylläpito- ja ohjausoppaita, auttamalla kouluttamaan muita työntekijöitä, he ovat arvokkaita varoja koulutuksen aikana. suunnittelu ja asennus ja etsivät aina mahdollisuuksia parantaa materiaalin suorituskykyä .

Tietenkin he voivat myös tarjota diagnostiikkaa taukojen tai rikkoo, koska ne ovat erittäin monipuolisia , mutta sen jälkeen he varmasti antaa neuvoja ja parannusstrategioita. Niiden monipuolisuus ei ole raja: hydraulinen, pneumaattinen, voitelu, automaatio, mekaniikka, sähkö, tietokoneet, robotiikka ... mikään ei ole heidän testiään!... [-]

Kanada Levis
Syyskuu 2019
French (Canada)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Bryan University

Tietotekniikkaurat kasvavat nopeasti, ja et halua missata mahdollisuutta ansaita online-tietokonetietojärjestelmiäsi - verkkotutkinto Bryan University . Bryan University ... [+]

Tietotekniikkaurat kasvavat nopeasti, ja et halua missata mahdollisuutta ansaita online-tietokonetietojärjestelmiäsi - verkkotutkinto Bryan University . Bryan University tietotekniikan tutkinnon suorittaneen yrityksen kanssa voit oppia mitä sinun on tiedettävä etenemään ammatillisesti ja luoda vankka koulutusalusta tulevalle IT-uralle.

Bryan University kampuksella tai online-ammattikorkeakoulututkinnolla suoritettu tietokoneavusteisten tietojärjestelmien verkottuminen Bryan University antaa sinulle laajan valikoiman taitoja, joita tarvitset menestyäksesi. IT-kurssien avulla verkkokirjoittamisesta tietotekniikan hallintaan olet valmis etsimään sinulle sopivan polun ja pääsemään töihin. Ohjaajillamme on omakohtainen kokemus ja he tarjoavat arvokasta tietoa ja käytännöllisiä strategioita, joiden tarkoituksena on auttaa sinua menestymään.... [-]

Yhdysvallat Tempe
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
70 viikkoa
Online
Lue lisää suomeksi
Henry Ford College

Kattaa kaikkien materiaalien, resurssien ja tietojen hankinnan, käsittelyn ja jakelun, jotka tuottavat lisäarvoa tukku- tai vähittäiskaupan kuluttajille, suunnittelun, jä ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kattaa kaikkien materiaalien, resurssien ja tietojen hankinnan, käsittelyn ja jakelun, jotka tuottavat lisäarvoa tukku- tai vähittäiskaupan kuluttajille, suunnittelun, järjestämisen, johtamisen ja valvonnan. Keskittyy globaaliin koordinointiin ja yhteistyöhön kumppaneiden, toimittajien, välittäjien ja kolmansien osapuolten logistiikkapalvelujen tarjoajien kanssa täyttääkseen tai ylittäen asiakkaan jatkuvasti muuttuvat tarpeet.

Oppimistavoitteet

Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijoiden tulisi pystyä:

Määrittele toimitusketjun hallinta (SCM) ja osoita tietoa, jotta voit ajatella kriittisesti ja pystyä arvioimaan ja suunnittelemaan SCM-strategioita, jotka ovat tarpeen yrityksen maailmanlaajuisten strategisten päätösten tukemiseksi.Arvioi hankintastrategiat ja -menettelyt, toimittajien valinta, ulkoistaminen ja neuvottelustrategiat, hinta- ja kustannusanalyysi.Arvioi toiminnan johtamisen ulottuvuuksia, joihin sisältyy tavaroiden ja palveluiden suunnittelu, toimitus, tuotanto ja toimitus asiakkaille.Yhteenvetona viisi liikennemuotoa verrataan niiden käyttö- ja palveluominaisuuksia, kustannusrakennetta ja nykyisiä haasteita.Kehitetään tarvittavaa tietoa hankkiakseen toimitusketjun hallinnan ja logistiikan 21. vuosisadan etulinjan työntekijäksi.Siirrä kaksi valtakunnallisesti tunnustettua sertifikaattia, jotka on myöntänyt valmistajavalmennusstandardien neuvosto (Certified Logistics Associate, CLA) ja Certified Logistics Technician (CLT) -sertifioinnit.UramahdollisuudetAsiakaspalvelupäällikköKansainvälinen logistiikkapäällikköInventory Control ManagerLogistiikka-insinööriLogistiikkapäällikköLogistiikkapalveluiden myyjäLogistiikkaohjelmistojen hallintaMateriaalihallintaTuotantopäällikköOstopäällikköToimitusketjun analyytikkoToimitusketjun konsulttiToimitusketjun hallintaSystems Support ManagerKuljetuspäällikköVendor Managed Inventory CoordinatorVaraston toiminnanohjaajaTyöperäinen altistus / riski... [-]
Yhdysvallat Detroit
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeast Wisconsin Technical College

Mekaaniset suunnittelutyöt tekevät koneenrakennustekniikan osaamista uusien tai uudistettujen koneiden suunnitteluun, kehittämiseen ja testaamiseen. Työskentelemällä ensi ... [+]

Mekaaniset suunnittelutyöt tekevät koneenrakennustekniikan osaamista uusien tai uudistettujen koneiden suunnitteluun, kehittämiseen ja testaamiseen. Työskentelemällä ensisijaisesti tietokoneella, joka käyttää 2D-muotoilu- tai 3D-mallinnusohjelmia, autat insinöörejä määrittelemällä koneen osia. Valmistuttuna mekaanisen suunnittelutekniikan ohjelmassa olet myös varustettu sellaisilla urasuunnittelijoilla kuin yksityiskohdat ja mekaaniset suunnittelijat. Lisäkoulutuksen ja / tai työkokemuksen avulla voit myös tulla tuotesuunnittelija, johtava suunnittelija, projektin insinööri tai tekninen myynti / huoltoedustaja.

Työllisyyspotentiaali

Tämän ohjelman suorittaneilla on mahdollisuus työllistää seuraavilla aloilla:... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Irvine Valley College

Filosofian opiskelija pyrkii selvittämään maailmamme ymmärryksen taustalla olevat olettamukset ja asettamaan nämä olettamukset huolelliseen tutkimukseen logiikan välineid ... [+]

"Filosofia alkoi ihmeessä, ja lopulta, kun filosofinen ajatus on tehnyt parhaansa, ihme pysyy."

- Alfred North Whitehead

Opetussuunnitelma

Filosofit etsivät tietoa, mutta he etsivät erottuvaa tietämystä, koska he pyytävät hyvin yleisiä kysymyksiä tunnistamaan hyvin yleisiä totuuksia. Tiedemies kysyy, "Mikä on tämä tavoite?", Filosofi kysyy sen sijaan: "Mikä on yleisesti ottaen esine?" Ja kun tuomari kysyy: "Onko tämä henkilö vastuussa?", Filosofi kysyy sen sijaan: "Mikä on yleensä" vastuu "? Tai" Mikä on yleensä "henkilö"? Filosofit ovat pyrkineet Logiikkaa tai hyvien ja huonojen perustelujen tutkimista, ainakin muinaisten kreikkalaisten aikojen jälkeen. "Loogisella ajattelulla" on sellainen filosofian rooli ja merkitys, että "tieteellisellä menetelmällä" on luonnontieteissä.... [-]

Yhdysvallat Irvine
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi