Filter
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Selaa 326 Associate-tutkintoa 2019

Mikä on associate degree?

Associate degree on kaksivuotinen korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa ammattikorkeakouluissa sekä teknillisissä oppilaitoksissa ja yliopistoissa. Joissain maissa associate-tutkinto voidaan myöntää opiskelijalle, kun tämä on suorittanut kandidaatin tutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta. Perinteisiä associate-tutkintoja ovat humanististen aineiden Associate of Arts (AA), tiedeaineiden Associate of Science (AS) sekä soveltavampi Associate of Applied Science (AAS). Jollain aloilla associate-tutkinto on työhön vaadittava pohjakoulutus, ja muillakin aloilla tutkinnon suorittaneet ovat ilman tutkintoa työtä hakeviin verrattuna paremmassa asemassa.

 

Mitä hyötyä on Associate Degree -tutkinnon suorittamisesta?

Associate -tutkinto-ohjelman suorittamisesta on monenlaista hyötyä. Associate-tutkintoa suorittava opiskelija saa maistaa college-elämää kahden vuoden ajan. Sen ansiosta käsitys oman alan kokonaiskuvasta syvenee ja samalla myös luonne lujittuu. Associate-tutkinnon suorittaneet ovat usein halutumpaa työvoimaa kuin ne, joilla korkeakoulututkintoa ei ole, ja myös nousu korkeampaan palkkaluokkaan on mahdollista. Työnantajat osaavat ottaa huomioon associate-tasoisista opinnoista kertyvän paremman oman alan asiakokonaisuuksien hallinnan ja ymmärryksen.

Mitä Associate Degree -tutkinnossa opiskellaan?

Associate degree -ohjelmia tarjotaan hyvin monella erikoisalalla useimmissa akateemisissa oppiaineissa. Associate-tutkinnon voi suorittaa ainakin seuraavilla aloilla: teknologia, liiketalous, taiteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset ja luonnontieteet. Associate-tutkinto-ohjelmia löytyy oppilaitoksista ympäri maailmaa. Associate-tutkinnon voi halutessaan hankkia vaikka suorittamalla sisustussuunnittelun associate-tutkinnon Australiassa tai oikeusavustajan Associate of Science -tutkinnon Yhdysvalloissa.

Miten Associate-tutkinto voi edistää uraasi?

Kaksivuotisen associate-tutkinnon suorittaminen voi vaikuttaa hyvinkin positiivisesti uranäkymiin, sillä tutkinto parantaa kilpailukykyä työmarkkinoilla sekä voi pätevöittää ylennykseen. Monissa firmoissa työntekijän ylennystä harkitaan usein helpommin, jos tällä on kokemuksen lisäksi myös tutkinto. Associate-tutkinnot myös avaavat ovia korkea-asteen jatko-opintoihin, sillä osa Associate-tutkinnon opintopisteistä on joskus mahdollista lukea hyväksi joko kandidaatti- tai maisteriohjelmassa.

Paljonko Associate-tutkinnon suorittaminen maksaa?

Associate-tutkinnon kustannukset vaihtelevat yliopistojen ja maiden välillä. Lukukausimaksut voivat myös vaihdella riippuen oppiaineesta, jossa associate-tutkinto on tarkoitus suorittaa. Kannattaa koota mahdollisimman paljon tietoa associate-tutkinnon kustannuksista, sillä vain sillä tavalla löytyy varmasti itselle paras associate-tutkinto. Associate Degree -tutkinto-ohjelmia tarjoaviin oppilaitoksiin kannattaa olla yhteydessä ja pyytää lisätietoa lukukausimaksuista, muista kustannuksista ja siitä, onko hakija mahdollisesti oikeutettu johonkin rahoitukseen (stipendien, apurahojen tai avustusten muodossa).

Miksi suorittaa Associate-tutkinto verkossa?

 

Associate -tutkinnon suorittaminen verkossa voi avata ovet korkeakoulutukseen myös niille, jotka eivät muuten pystyisi opiskelemaan joko kiireisen aikataulun tai maantieteellisen sijainnin vuoksi. Associate Degree verkkotutkinto-ohjelmat käyttävät apuna e-oppimisteknologiaa ja tuovat luentosalin luoksesi kotiisi tai minne ikinä tahdotkaan. Opiskelu yhdistettynä kiireiseen aikatauluun voi kuulostaa pelottavalta, mutta verkossa suoritettavat associate-ohjelmat on suunniteltu niin, että opiskelija voi saavuttaa omat tavoitteensa luopumatta kuitenkaan muista sitoumuksistaan. Verkossa suoritettavissa associate-tutkinto-ohjelmissa lehtorit voivat olla helposti yhteydessä opiskelijoihinsa. Loppuun asti suoritetusta online associate degree -ohjelmasta on hyötyä aivan yhtä paljon, kuin vastaavasta, kampuksella päätoimisina opintoina suoritetusta tutkinnosta.

Read More Read Less

Tulokset

Lake Tahoe Community College

Lake Tahoe Community College tarjoaa erinomaiset koulutusohjelmat akateemisten kenttien kursseja koko Sierra Nevadan. Kurssimme haastaa opiskelijat oppimaan paitsi kirjoi ... [+]

Lake Tahoe Community College tarjoaa erinomaiset koulutusohjelmat akateemisten kenttien kursseja koko Sierra Nevadan. Kurssimme haastaa opiskelijat oppimaan paitsi kirjoista myös luonnollisesta maisemasta. Koska oppiminen ja eläminen ovat integroituneita kenttään, kursseimme tarjoavat mahdollisuuden sekä henkiseen että henkilökohtaiseen kasvuun. Haemme opiskelijoille uteliaisuutta luonnollisesta maailmasta, halukkuudesta työskennellä kovasti ja kykyä matkustaa ja opiskella yhteistyössä ulkona.

Erämaa-asteen tutkintotodistus tai -sertifikaatti on suunniteltu valmistamaan oppilaita tulemaan teoreettisesti ja teknisesti päteviin erämaiden asiantuntijoihin, jotka voivat soveltaa taitojaan ulkoilijoina erilaisiin ryhmiin ja ympäristöihin maailmassa, jolla on kasvava väestö ja rajalliset erämaavarat. Opetussuunnitelma tarjoaa tasapainoisen perustan erämaakoulutuksen / ulkoilua harrastaville. Opiskelijat hankkivat perusosaamisen ulkona toimimiseen, erämaan ensiaputaitoihin, kokemukselliseen opetusteoriaan, ryhmien dynamiikkaan, johtamisen teoriaan ja taitoihin sekä ympäristötietoisuuteen. Painotetaan akateemisen työn ja teknisen alan osaamisen integrointia. Pääaineen suorittaminen sopii opiskelijoille, jotka ovat ulkona suuntautuneita ja etsivät yksilöllistä rikastusta ja kasvua.... [-]

Yhdysvallat South Lake Tahoe
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Elyon College

Digitaalinen markkinointitutkinto-ohjelma alkaa digitaalisen markkinointimaiseman käyttöönotolla, joka saa perinpohjaisen ymmärryksen sen perusperiaatteista ja pystyy mää ... [+]

MITÄ OI LEIKKAA

Stand Ymmärrä digitaalisen avaimen käsitteet, miten se on muuttanut asiakkaiden käyttäytymistä ja vaikutuksia rooliinne ja laajempaan liiketoimintaan. ➔ Tavoitteiden saavuttaminen ymmärtämällä, miten kehitetään, toteutetaan ja mitataan digitaalisia kampanjoita, jotka osallistuvat ja muuntavat. Stand Ymmärrä digitaalisten kanavien ja strategioiden merkitys ja osaa käyttää SEO: tä, maksullista hakua, sisältöä, mainontaa ja sähköpostiviestejä asiakkaan sitoutumisen edistämiseksi.

[-]
Yhdysvallat Brooklyn
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Snow College

Snow College tarjoaa jatko-opiskelijalle APE-tutkintoa opiskelijoille, jotka aikovat siirtää yliopistoon ja harjoittaa ylioppilastutkintoa millä tahansa perinteisestä tek ... [+]

Suunnitteluohjelma

Snow College tarjoaa jatko-opiskelijalle APE-tutkintoa opiskelijoille, jotka aikovat siirtää yliopistoon ja harjoittaa ylioppilastutkintoa millä tahansa perinteisestä tekniikan alasta. Tämä kaksivuotinen tutkinto vaatii kurssin painottamista tekniikan, matematiikan ja fyysisen tieteen alalta ja sillä on vähemmän yleisiä koulutusvaatimuksia kuin Associate of Science (AS) tai Associate of Arts (AA) -tutkinto. On odotettavissa, että opiskelija ansaitsee myös AS-tutkinnon Snow College , mutta ylimääräisiä kursseja tarvitaan täydentämään ylemmän koulutusvaatimuksen tasapainoa.

tulokset

Snow College -opetuksen suunnittelussa painottuvat opiskelijat odottavat osoittavan, että heillä on käytössään fysiikan teorioista ja periaatteista newtonilaisen mekaniikan, gravitaation, sähkön ja magnetismin, aaltoliikkeen ja fyysisen optiikan aloilla; tuntee tavanomaiset matemaattisen analyysimenetelmät, mukaan lukien trigonometria ja analyyttinen geometria, differentiaali- ja integraalilaskenta, matriisit ja lineaarinen algebra sekä ratkaisut differentiaaliyhtälöihin; ymmärtää kemian rooli fyysisessä ja biologisessa ympäristössä, koska se liittyy atomien ja molekyylin rakenteeseen, termodynamiikan lakeihin ja siihen, miten energia vaihdetaan järjestelmien välillä; voivat toimia tehokkaasti ryhmässä saavuttaakseen tavoitteen ja vaikuttavat merkittävästi sen tulokseen; voi yhdistää fysiikan ja kemian tietämyksen yhdessä matematiikan analyyttisten taitojen kanssa löytää ratkaisuja yhteiskunnalle hyödyttäviin teknisiin ongelmiin; voi käyttää tietokonetta tallentamaan ja käsittelemään teknisiä tietoja, käsittelemään tietoa etäyhteydellä internetin välityksellä ja laskentatoimenä, joka liittyy suunnitteluprosessiin; tuntea arvostusta fyysisestä maailmasta ja sen hallinnoimasta lainsäädännöstä, nauttia matematiikan kauneudesta ja fyysisten teorioiden tyylikkyydestä, arvostaa ammattietiikan merkitystä, kuten insinöörit harjoittavat, kun he käyttävät osaamistaan ​​ja taitojaan palvelemaan yhteiskuntaa.... [-]

Yhdysvallat Ephraim
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Management and Technology

ASCJ edellyttää, että 60-lukukauden luottotuntien tuntemus onnistuu alemmalla tasolla (fuksi ja toisen asteen oppitunnit). ... [+]

Noin

ASCJ edellyttää, että 60-lukukauden luottotuntien tuntemus onnistuu alemmalla tasolla (fuksi ja toisen asteen oppitunnit).

ASCJ: ssä painotetaan voimakkaasti yleissivistäviä kursseja, jotka tarjoavat perustan BSCJ-ohjelmaan pääsemiseksi. Yleiskoulutuskurssit on suunniteltu laajentamaan opiskelijan koulutussäätiötä. Niihin kuuluu kursseja esimerkiksi viestinnässä, englannissa, hallituksessa, historiassa, psykologiassa, sosiologiassa, matematiikassa ja tilastoissa.

ASCJ-ohjelman tavoitteet

Ohjelman onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen opiskelijat voivat:

Selitä rikosoikeuden ja rikosoikeusjärjestelmän peruskäsitteet, roolit ja tehtävätDemonstraati t... [-]
Yhdysvallat Arlington
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi
Parkland College

Puutarhatalouden ura-alueet ovat yhtä monipuolisia kuin kasvit, joissa me työskentelemme! Ohjelmamme voivat opettaa sinua kasvattamaan taimia, kasvattamaan ruokaa, suunni ... [+]

Vaalia tulevaisuutesi

Puutarhatalouden ura-alueet ovat yhtä monipuolisia kuin kasvit, joissa me työskentelemme! Ohjelmamme voivat opettaa sinua kasvattamaan taimia, kasvattamaan ruokaa, suunnittelemaan maisemia, luomaan kukkakimppareita ja rakentamaan hardscapes. Opiskelijoilla on mahdollisuus aloittaa lyhytaikaisissa todistusohjelmissa tai aloittaa osakkuusasteensa ja siirtää nelivuotiseen oppilaitokseen. Opetussuunnitelma keskittyy käytännön oppimiseen, jotta voit valmistautua tulevaan uraasi.

Maisemasuunnittelu

Maisema ja kaupunkikulttuuri keskittyvät hardscapesin ja kasvimateriaalin suunnitteluun ja asentamiseen kauniiden ulkotilojen luomiseksi kaupallisille ja asuinrakennuksille. Ohjelma kehittää opiskelijoiden maisemanrakentamisen taitoja kasvinviljelyn ja kunnossapidon taitojen rinnalla. Lue lisää uravaihtoehdoista.... [-]

Yhdysvallat Champaign
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cégep de Lévis-Lauzon

Teollisuuden kunnossapitoteknikolla on vain yksi tavoite: laite toimii parhaimmillaan. He työskentelevät tuotantoketjun alkuvaiheessa, eli he puuttuvat asioihin ongelmien ... [+]

Teollisuuden kunnossapitoteknikolla on vain yksi tavoite: laite toimii parhaimmillaan. He työskentelevät tuotantoketjun alkuvaiheessa, eli he puuttuvat asioihin estääkseen ongelmia asettamalla ylläpito- ja ohjausoppaita, auttamalla kouluttamaan muita työntekijöitä, he ovat arvokkaita varoja koulutuksen aikana. suunnittelu ja asennus ja etsivät aina mahdollisuuksia parantaa materiaalin suorituskykyä .

Tietenkin he voivat myös tarjota diagnostiikkaa taukojen tai rikkoo, koska ne ovat erittäin monipuolisia , mutta sen jälkeen he varmasti antaa neuvoja ja parannusstrategioita. Niiden monipuolisuus ei ole raja: hydraulinen, pneumaattinen, voitelu, automaatio, mekaniikka, sähkö, tietokoneet, robotiikka ... mikään ei ole heidän testiään!... [-]

Kanada Levis
Syyskuu 2019
French (Canada)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Brookdale Community College

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat siirtyä neljän vuoden ohjelmaan tietojenkäsittelytieteessä tai siihen liittyvillä aloilla, kuten Management Inf ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat siirtyä neljän vuoden ohjelmaan tietojenkäsittelytieteessä tai siihen liittyvillä aloilla, kuten Management Information Systems tai Software Engineering. Hands-on -tietokonekurssit yhdistetään yleisiin ja matematiikan kursseihin, jotta opiskelijalle voidaan antaa välttämättömiä kursseja, jotka ovat välttämättömiä Associate-tutkinnon suorittamiseksi.

Tämän ohjelman suorittaneet voivat:Analysoi ongelmiaLuo tehokkaita algoritmejaKoodaa, korjaa, testaa ja dokumentoi ohjelmia käyttämällä perusohjausrakenteitaLuo ohjelmia, joissa käytetään tietorakenteita, kuten taulukoita ja luetteloitaSuunnittele ja käytä luokkia ja esineitäSelitä käyttöjärjestelmien ja tietokoneen arkkitehtuurin toiminnotYmmärrä tietojen tallentaminen ja käyttäminen tietokannan avullaSuunnittele ja suunnittele tietojärjestelmä... [-]
Yhdysvallat Jersey City
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Wallace State Community College

Ohjelman pituus on noin 63 lukukautta tuntia. Opiskelijat saattavat joutua tekemään korjaavia luokkia (täten lisäävät vaadittuja tunteja) riippuen sijoittelun testipistei ... [+]

Tietoja Business Administration -ohjelmasta

Ohjelman pituus on noin 63 lukukautta tuntia. Opiskelijat saattavat joutua tekemään korjaavia luokkia (täten lisäävät vaadittuja tunteja) riippuen sijoittelun testipisteistä.

Täydennys Outline

Liiketalouden koulutusohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoitella nelivuotista tutkintoa liiketoimintaan liittyvillä aloilla, kuten kirjanpito, taloustiede, talous, hallinto tai markkinointi. Yleiskoulutus Core kursseja ja Professional Core kursseja otetaan WSCC ja siirretään sitten nelivuotiseen laitokseen. Kun oppilaat edistyvät opetussuunnitelman kautta, on tehtävä yhteydenpito neljän vuoden (vanhempi) oppilaitokseen sen varmistamiseksi, että ohjeet toteutetaan siirron yhteydessä.... [-]

Yhdysvallat Hanceville
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
5 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
Austin Community College

Insinöörit soveltavat fysiikan ja matematiikan periaatteita rakenteiden ja järjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Opiskelijat tässä ohj ... [+]

Noin

Insinöörit soveltavat fysiikan ja matematiikan periaatteita rakenteiden ja järjestelmien suunnitteluun, kehittämiseen, toteuttamiseen ja ylläpitoon. Opiskelijat tässä ohjelmassa tutkivat tekniikan teoriaa ja hankkivat hankekohtaista laboratoriokokemusta. Valmistuttuaan olet valmis harjoittamaan kaikentyyppistä tekniikan tutkintoa nelivuotisessa oppilaitoksessa.

TehtävänimikkeitäAerospace Engineering ja Operations TechniciansMaatalousinsinööritKemian insinööritRakennustekniikan teknikotCivil EngineersSähköinsinööritYmpäristöinsinööritTeollisuustekniikan teknikotTeollisuuden insinööritTeollisuuden turvallisuus- ja terveysinsinööritValmistustekniikan teknikotValmistusinsinööritMateriaalien insinööritMekaaniset insinööritMekatroniikan insinööritMicrosystemsin insinööritNuclear EngineersÖljyinsinööritPhotonics EngineersTuoteturvallisuustekijätRobotics EngineersSolar Energy Systemsin insinööritKuljetusinsinööritValidointiinsinööritVesi / jäteveden insinöörit... [-]
Yhdysvallat Austin
Syyskuu 2019
Englanti
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Santiago Canyon College

Tietojenkäsittelytieteen kurssit on suunniteltu vastaamaan työssä tai koulutuksessa kiinnostuneiden opiskelijoiden vaihteleviin tavoitteisiin. Eräille kielille on tarjoll ... [+]

Tietojenkäsittelytieteen kurssit on suunniteltu vastaamaan työssä tai koulutuksessa kiinnostuneiden opiskelijoiden erilaisiin tavoitteisiin. Eräille kielille on tarjolla kursseja ammattilaisille, jotka haluavat täydentää taitojaan nykyisen ohjelmointikielen (PC-kokoonpano, C, Visual BASIC, Java) tuntemuksella. Tietojenkäsittelytieteen todistus voidaan ansaita niille opiskelijoille, jotka haluavat päästä työpaikkaan lähtötason tehtävissä. Myös opiskelija, joka haluaa siirtyä neljän vuoden oppilaitokselle, jolla on suuri tietojenkäsittelytiede, voi ansaita myös osakkuusyrityksen.

Tietojenkäsittelytieteen kurssit tarjoavat opetusta matalalla tasolla ja korkean tason kielillä, välituotekehityksessä ja kehittyneissä tekniikoissa ohjelmoinnissa ja laitteiston organisoinnissa.... [-]

Yhdysvallat Orange
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Seward County Community College

SCCC maakaasupuristustekniikan (NGCT) opiskelijat oppivat tarkkuusmittaukset, työpaikkataidot, moottoriteoria, perus-sähkö ja piirit, metallinvalmistuksen, perushitsaukse ... [+]

Seward County Community College tarjoaa maakaasun puristusteknologiaohjelmia, jonka avulla opiskelijat pääsevät sisään maakaasuteollisuuteen lähtötason huoltohenkilökunnalta. Yhteistyössä alueellisten maakaasuteollisuuden johtajien kanssa SCCC pystyy tarjoamaan opiskelijoilleen tämän dynaamisen teollisuuden vaatiman ajanmukaisimman koulutuksen. Maakaasuteollisuus on pitkään ollut tärkeä työnantaja Liberalin, Kansasin alueella ja laajemmalla alueella kokonaisuutena.

Maakaasun puristustekniikan oppilaat oppivat tarkkuusmittaukset, työpaikkataidot, moottoriteoria, perus sähkö ja piirit, metallin valmistuksen, perushitsauksen, kompressorien ja moottorien korjaamisen, kompressorien teorian, kompressorien asentamisen ja kohdistamisen sekä moottoreiden ja kompressoreiden ennaltaehkäisyn ylläpitämisen. Opiskelijamme osallistuvat harjoitteluun opinto-ohjelman päätyttyä valmistelemaan niitä työvoimasta ja antamaan heille kokemusta työskentelystä alan yrityksen kanssa.... [-]

Yhdysvallat Liberal
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Moraine Valley Community College

Tämä ohjelma vaatii vähintään 64 luotto tuntia ja tarjoaa peruskurssit vaaditaan kahden ensimmäisen vuoden musiikin tutkinto. Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita si ... [+]

AFA-tutkinto, musiikki

Opiskelijat voivat suorittaa kaksi ensimmäistä opiskeluvuottaan Moraine Valleyssa lähes jokaisen kandidaatin tutkinto-ohjelman neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa. Jokainen Moraine Valley -yhdistystaiteen (Associate in Arts, AA), Associate in Science (AS), Yleisopinnotuksen assistentti (AGS) ja kuvataiteen liitto (AFA) - yhdistää keskeiset yleiskoulutuskurssit ja suurhankkeet, erityisiä valinnaisia. Jotta onnistunut siirto, opiskelijoiden on harkittava, minkä neljän vuoden korkeakoulu tai yliopisto he haluavat osallistua ja on valittava työssään huolellisesti. Moraine Valleyn akateemiset neuvonantajat ovat valmiita auttamaan oppilaita kehittämään yksilöllisen opetussuunnitelman.... [-]

Yhdysvallat Palos Hills
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
64 - 65 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Southwestern Oregon Community College

Associate of Science Childhood Education and Family Studies Painopiste aste johtaa ylioppilastutkinnon määrin ihmisen kehitykseen, varhaiskasvatukseen tai yhteiskuntatiet ... [+]

Tiedeasiantuntijan lapsuuden koulutus ja perheopinnot Korostuksen tutkinto johtaa ylioppilastutkintoon inhimillisessä kehityksessä, varhaiskasvatuksessa tai sosiaalitieteessä, jolla on todistus varhaiskasvatuksesta. Opiskelijat voivat hakea muutoksia Lounais-AS-tutkintoihin, jos kurssitarpeet täyttyvät kahden alueellisen akkreditoidun nelivuotisen oppilaitoksen kahden ensimmäisen vuoden aikana, jotka tarjoavat koulutuksen, varhaiskasvatuksen, perhetutkimuksen, inhimillisen tai lapsen kehityksen. Itä-Oregonin yliopiston etäopiskeluoppi liberaalien opintojen varhaiskasvatuksen painotuksella korostuu SWOCC: n AS-tutkinnolla. AS-tutkinto on myös jäsennetty Portland State Universityn kautta ulkoisen tutkinto-ohjelman kautta.... [-]

Yhdysvallat Coos Bay
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Northeast Wisconsin Technical College

Energiankulut muodostavat osan jokaisen liiketoiminnan pohjasta. Työnantajat etsivät ammattilaisia ​​energiankulutuksen seurannasta kyvyllä havaita ja arvioida energiateh ... [+]

Energiankulut muodostavat osan jokaisen liiketoiminnan pohjasta. Työnantajat etsivät ammattilaisia ​​energiankulutuksen seurannasta kyvyllä havaita ja arvioida energiatehokkuusmahdollisuuksia. Energian hallintatekniikan tohtorikoulutuksen tutkinnon suorittaneet ovat valmiita johtamaan yrityksiä energianhallintaan. Energiajohtajat työskentelevät useilla eri toimialoilla: kunnallistekniset yritykset; energia-alan laitteet; valtion virastot; ja lämmitys-, ilmanvaihto-, ilmastointi- ja jäähdytysurakoitsijat. Tutkijat voivat myös löytää uraa energia-auditoijina, energianhallinnan konsultteina tai energiaohjelman koordinaattoreina.

Työllisyyspotentiaali

Ohjelmasta valmistuneella on mahdollisuus työllistää sellaisia ​​monipuolisia työnantajia kuin insinööritoimistot, julkiset ja yksityiset laitokset, energiavarusteyritykset, LVI-urakoitsijat ja energiaosastot seuraavilla alueilla:... [-]

Yhdysvallat Green Bay
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
West Hills College - Coalinga

West Hills College Coalinga Child Development Program tarjoaa kattavan taustan alalla lapsen kasvua ja kehitystä. Ohjelma painottaa sisältää tietoa suunnattu työskentelev ... [+]

West Hills College Coalinga Child Development Program tarjoaa kattavan taustan alalla lapsen kasvua ja kehitystä. Ohjelma painottaa sisältää tietoa suunnattu työskentelevät kulttuurisesti perheiden tarpeisiin vaarassa olevien lasten varhaisen intervention, ja luoda ja opetuksen kehitysvammaisten asianmukaiset opetussuunnitelman pikkulapsille.

Opiskelija tarjotaan tietoa ja taitoja työllistämispotentiaali liittovaltion, valtion, voittoa, tai yksityisessä omistuksessa varhaiskasvatuksen koulutus / lastenhoito ohjelmia. Kurssit tässä ohjelmassa voi auttaa opiskelija saada Child Development Todistukset West Hills College ja / tai Child Development lupa on saatu Kalifornian osavaltiossa, komission Opettajan valmistautuminen ja Licensing.... [-]

Yhdysvallat Coalinga
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi