Filter
Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

Selaa 332 Associate-tutkintoa 2019

Mikä on associate degree?

Associate degree on kaksivuotinen korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa ammattikorkeakouluissa sekä teknillisissä oppilaitoksissa ja yliopistoissa. Joissain maissa associate-tutkinto voidaan myöntää opiskelijalle, kun tämä on suorittanut kandidaatin tutkinnon kaksi ensimmäistä vuotta. Perinteisiä associate-tutkintoja ovat humanististen aineiden Associate of Arts (AA), tiedeaineiden Associate of Science (AS) sekä soveltavampi Associate of Applied Science (AAS). Jollain aloilla associate-tutkinto on työhön vaadittava pohjakoulutus, ja muillakin aloilla tutkinnon suorittaneet ovat ilman tutkintoa työtä hakeviin verrattuna paremmassa asemassa.

 

Mitä hyötyä on Associate Degree -tutkinnon suorittamisesta?

Associate -tutkinto-ohjelman suorittamisesta on monenlaista hyötyä. Associate-tutkintoa suorittava opiskelija saa maistaa college-elämää kahden vuoden ajan. Sen ansiosta käsitys oman alan kokonaiskuvasta syvenee ja samalla myös luonne lujittuu. Associate-tutkinnon suorittaneet ovat usein halutumpaa työvoimaa kuin ne, joilla korkeakoulututkintoa ei ole, ja myös nousu korkeampaan palkkaluokkaan on mahdollista. Työnantajat osaavat ottaa huomioon associate-tasoisista opinnoista kertyvän paremman oman alan asiakokonaisuuksien hallinnan ja ymmärryksen.

Mitä Associate Degree -tutkinnossa opiskellaan?

Associate degree -ohjelmia tarjotaan hyvin monella erikoisalalla useimmissa akateemisissa oppiaineissa. Associate-tutkinnon voi suorittaa ainakin seuraavilla aloilla: teknologia, liiketalous, taiteet, yhteiskuntatieteet sekä humanistiset ja luonnontieteet. Associate-tutkinto-ohjelmia löytyy oppilaitoksista ympäri maailmaa. Associate-tutkinnon voi halutessaan hankkia vaikka suorittamalla sisustussuunnittelun associate-tutkinnon Australiassa tai oikeusavustajan Associate of Science -tutkinnon Yhdysvalloissa.

Miten Associate-tutkinto voi edistää uraasi?

Kaksivuotisen associate-tutkinnon suorittaminen voi vaikuttaa hyvinkin positiivisesti uranäkymiin, sillä tutkinto parantaa kilpailukykyä työmarkkinoilla sekä voi pätevöittää ylennykseen. Monissa firmoissa työntekijän ylennystä harkitaan usein helpommin, jos tällä on kokemuksen lisäksi myös tutkinto. Associate-tutkinnot myös avaavat ovia korkea-asteen jatko-opintoihin, sillä osa Associate-tutkinnon opintopisteistä on joskus mahdollista lukea hyväksi joko kandidaatti- tai maisteriohjelmassa.

Paljonko Associate-tutkinnon suorittaminen maksaa?

Associate-tutkinnon kustannukset vaihtelevat yliopistojen ja maiden välillä. Lukukausimaksut voivat myös vaihdella riippuen oppiaineesta, jossa associate-tutkinto on tarkoitus suorittaa. Kannattaa koota mahdollisimman paljon tietoa associate-tutkinnon kustannuksista, sillä vain sillä tavalla löytyy varmasti itselle paras associate-tutkinto. Associate Degree -tutkinto-ohjelmia tarjoaviin oppilaitoksiin kannattaa olla yhteydessä ja pyytää lisätietoa lukukausimaksuista, muista kustannuksista ja siitä, onko hakija mahdollisesti oikeutettu johonkin rahoitukseen (stipendien, apurahojen tai avustusten muodossa).

Miksi suorittaa Associate-tutkinto verkossa?

 

Associate -tutkinnon suorittaminen verkossa voi avata ovet korkeakoulutukseen myös niille, jotka eivät muuten pystyisi opiskelemaan joko kiireisen aikataulun tai maantieteellisen sijainnin vuoksi. Associate Degree verkkotutkinto-ohjelmat käyttävät apuna e-oppimisteknologiaa ja tuovat luentosalin luoksesi kotiisi tai minne ikinä tahdotkaan. Opiskelu yhdistettynä kiireiseen aikatauluun voi kuulostaa pelottavalta, mutta verkossa suoritettavat associate-ohjelmat on suunniteltu niin, että opiskelija voi saavuttaa omat tavoitteensa luopumatta kuitenkaan muista sitoumuksistaan. Verkossa suoritettavissa associate-tutkinto-ohjelmissa lehtorit voivat olla helposti yhteydessä opiskelijoihinsa. Loppuun asti suoritetusta online associate degree -ohjelmasta on hyötyä aivan yhtä paljon, kuin vastaavasta, kampuksella päätoimisina opintoina suoritetusta tutkinnosta.

Read More Read Less

Results

Valley Forge Military College

Associate in Business Administration-ohjelma tarjoaa tiukka akateeminen opetussuunnitelma pyritään täyttämään kaikki vaatimukset Associate of Arts kun paikannus opiskelij ... [+]

Associate in Business Administration

Associate in Business Administration-ohjelma tarjoaa tiukka akateeminen opetussuunnitelma pyritään täyttämään kaikki vaatimukset Associate of Arts kun paikannus opiskelijan merkittävä Business at VFMC ja mahdolliseen siirtoon neljän vuoden laitos, harjoittamisesta kandidaatin . Tavoitteena ohjelma on altistaa opiskelijan teorioita ja periaatteet eri liiketoiminnan aloilla niin, että opiskelija voi paremmin arvioida niiden etuja ja pätevyys tähän nimenomaiseen tutkimuskohde. Teoria entisestään käyttämällä sovellusten tosielämän ja liiketoiminnan kokemus liiketoiminnan areenalla ja ajankohtaisista tapahtumista.

Päätyttyä ohjelman opiskelija on hyvät mahdollisuudet siirtyvät neljän vuoden laitos pääaineena: Accounting, Economics, Business Administration, International Business, Finance tai Marketing.... [-]

Yhdysvallat Wayne
August 2019
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Brighton College Virtual High School

Lukio ja korkeakoulu pääsivät helpommin! Voit suorittaa lukion tutkintotodistuksen ja liittää tutkinto samaan aikaan erityisohjelmalla, joka tarjotaan vain Brighton Colle ... [+]

Lukio ja korkeakoulu pääsivät helpommin! Voit suorittaa lukion tutkintotodistuksen ja liittää tutkinto samaan aikaan erityisohjelmalla, joka tarjotaan vain Brighton College Virtual High School !

BCVHS: ssä viitataan lukion tutkintovaatimuksiin Diploma Pathways . Me kutsumme heitä Pathways koska uskomme, että oppilaat käyttävät aikaa lukiossa aloittaakseen oman henkilökohtaisen Pathway menestykseen.

Tarjoamalla akkreditoituja online-ohjelmia, joilla on NCAA-hyväksytty opetussuunnitelma opiskelijoille, jotka haluavat päästä käsiksi kaikkiin amerikkalaisen koulutuksen etuihin, BCVHS tarjoaa maailmanluokan koulutusta - missä ikinä olet maailmassa. Se sisältää myös kaikki verkko-oppimisen edut, mukaan lukien joustavuus, kohtuuhintaisuus ja muokattavuus, mikä helpottaa opiskelijoiden tavoitteiden saavuttamista.... [-]

Yhdysvallat USA Online
September 2019
Full-time
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
Washtenaw Community College

Tämä on online-ohjelma. Opiskelija voi suorittaa tämän ohjelman kotimaastaan. Opiskelija oppii sovittamaan toimitusketjun strategiat yhteen yrityksen tavoitteiden kanssa ... [+]

Tämä ohjelma on saatavilla kampuksella tai verkossa

Kuvaus

Tämä ohjelma valmistaa oppilaita työpaikoille, joilla on alku kirjanpitäjälle osoitetut tehtävät, kuten tarkistusten tarkistaminen, tilintarkastusten tarkistaminen, postitukset, tositteiden analysointi ja tilinpäätöksen laatiminen. Monet kursseista siirtyvät neljän vuoden korkeakouluihin.

Artikulaatio

Washtenaw Community Collegessa Ann Arborissa, Michiganissa on yli 120 artikulointisopimusta neljän vuoden korkeakouluilla ympäri valtiota. Opiskelijat, jotka aikovat siirtyä nelivuotiseen korkeakouluun, tulisi tavata neuvonantajan kanssa varmistaakseen, että Michiganin sopimus on täytetty.

Yhteystiedot ... [-]
Yhdysvallat Ann Arbor
September 2019
Full-time
4 lukukautta
Online
Lue lisää suomeksi
Blue Mountains International Hotel Management School China

Tämä koulutusohjelma antaa opiskelijoille laaja liike - keskitetty koulutus kaikilla keskeisillä osa-hotelli ja lomakeskus hallinta. Ohjelma valmentaa valvonta- ja hallin ... [+]

Tutkimus Journey

2 vuotta Kiinassa - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 kuukautta Australiassa - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Tämä koulutusohjelma antaa opiskelijoille laaja liike - keskitetty koulutus kaikilla keskeisillä osa-hotelli ja lomakeskus hallinta. Ohjelma valmentaa valvonta- ja hallinta harjoittelupaikat Valmistuttuaan hotellialalla, sekä niihin liittyvät majoitusta, vieraanvaraisuus ja matkailun aloilla.

Tutkimus meidän kahden vuoden perustutkintoa Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) Suzhou.

Miksi opiskella Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Opiskelu Australiassa ja Aasiassa n Number 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Graduate kanssa maailmanlaajuisesti tunnustettu pätevyys suunniteltu erityisesti ravintola-alalle (TEQSA Accredited) Hyötyy ja maailmanlaajuinen uranluontimahdollisuuksia tutkiessasi Kiinassa. Tutkinnon onnistuneesti siirtyä eteenpäin erinomainen uramahdollisuuksista globaalissa hotellialalla. Kansainväliset opiskelijat opiskelevat kiinan kieltä koko Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) ja on varustettu täydellä opiskelija viisumi tukea. Edut Taattu URAMAHDOLLISUUDET Kirjastotietokannat on nopeimmin kasvava teollisuudenala maailmassa. Kiinan Hospitality teollisuus kukoistaa. KANSAINVÄLISESTI TUNNUSTA TUTKINNON Koulu on perustettu laaja verkosto kansainvälisiä ketjun hotelleja ja oppilaitokset, joissa opiskelijat ovat rakentaneet uransa tai edistänyt heidän koulutuksensa ulkomailla kiitos vieraanvaraisuudesta koulutukseen. Kurssit opetetaan ENGLANTI Meidän opetussuunnitelma ja oppimateriaalit kehitetään ja noudattavat samaa oppimistulokset ja arviointeihin Blue Mountains International Hotel Management School - Australia, mikä takaa korkean laadun opetuksen Business (International Hotel & Resort Management). Opiskelijat on mahdollisuus kokea kansainvälinen vieraanvaraisuus koulutus taas asuu Kiinassa. INTERAKTIIVINEN CLASSE Opiskelijat ovat täysipainoisesti mukana oppimisprosessissa ja opetetaan miten parantaa heidän suulliset viestintätaidot. Creative kykyjä parannettu niiden tehtäviä, tutkimus, ryhmätöitä ja esityksiä. KUSTANNUSTEHOKAS Opiskeltuaan Suzhoussa, Kiinassa, opiskelijat voivat mennä... [-]
Kiina Suzhou
March 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Lake Tahoe Community College

Lake Tahoe Community College tarjoaa erinomaiset koulutusohjelmat akateemisten kenttien kursseja koko Sierra Nevadan. Kurssimme haastaa opiskelijat oppimaan paitsi kirjoi ... [+]

Lake Tahoe Community College tarjoaa erinomaiset koulutusohjelmat akateemisten kenttien kursseja koko Sierra Nevadan. Kurssimme haastaa opiskelijat oppimaan paitsi kirjoista myös luonnollisesta maisemasta. Koska oppiminen ja eläminen ovat integroituneita kenttään, kursseimme tarjoavat mahdollisuuden sekä henkiseen että henkilökohtaiseen kasvuun. Haemme opiskelijoille uteliaisuutta luonnollisesta maailmasta, halukkuudesta työskennellä kovasti ja kykyä matkustaa ja opiskella yhteistyössä ulkona.

Erämaa-asteen tutkintotodistus tai -sertifikaatti on suunniteltu valmistamaan oppilaita tulemaan teoreettisesti ja teknisesti päteviin erämaiden asiantuntijoihin, jotka voivat soveltaa taitojaan ulkoilijoina erilaisiin ryhmiin ja ympäristöihin maailmassa, jolla on kasvava väestö ja rajalliset erämaavarat. Opetussuunnitelma tarjoaa tasapainoisen perustan erämaakoulutuksen / ulkoilua harrastaville. Opiskelijat hankkivat perusosaamisen ulkona toimimiseen, erämaan ensiaputaitoihin, kokemukselliseen opetusteoriaan, ryhmien dynamiikkaan, johtamisen teoriaan ja taitoihin sekä ympäristötietoisuuteen. Painotetaan akateemisen työn ja teknisen alan osaamisen integrointia. Pääaineen suorittaminen sopii opiskelijoille, jotka ovat ulkona suuntautuneita ja etsivät yksilöllistä rikastusta ja kasvua.... [-]

Yhdysvallat South Lake Tahoe
September 2019
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Parkland College

Puutarhatalouden ura-alueet ovat yhtä monipuolisia kuin kasvit, joissa me työskentelemme! Ohjelmamme voivat opettaa sinua kasvattamaan taimia, kasvattamaan ruokaa, suunni ... [+]

Vaalia tulevaisuutesi

Puutarhatalouden ura-alueet ovat yhtä monipuolisia kuin kasvit, joissa me työskentelemme! Ohjelmamme voivat opettaa sinua kasvattamaan taimia, kasvattamaan ruokaa, suunnittelemaan maisemia, luomaan kukkakimppareita ja rakentamaan hardscapes. Opiskelijoilla on mahdollisuus aloittaa lyhytaikaisissa todistusohjelmissa tai aloittaa osakkuusasteensa ja siirtää nelivuotiseen oppilaitokseen. Opetussuunnitelma keskittyy käytännön oppimiseen, jotta voit valmistautua tulevaan uraasi.

Maisemasuunnittelu/>

Maisema ja kaupunkikulttuuri keskittyvät hardscapesin ja kasvimateriaalin suunnitteluun ja asentamiseen kauniiden ulkotilojen luomiseksi kaupallisille ja asuinrakennuksille. Ohjelma kehittää opiskelijoiden maisemanrakentamisen taitoja kasvinviljelyn ja kunnossapidon taitojen rinnalla. Lue lisää uravaihtoehdoista.... [-]

Yhdysvallat Champaign
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Henry Ford College

Ohjelma tutkii kirjanpitotieteellistä teoriaa ja käytäntöä sekä miten kirjanpito liittyy toisiin tärkeisiin liiketoimintoihin, kuten palkkalistoihin, talousarvioon ja rah ... [+]

Olet luultavasti kuullut, että kirjanpitäjät käyttävät paljon matematiikkaa ja pitävät numeroita. Se on totta, mutta kirjanpitäjien pitää pitää tekemisissä ihmisten kanssa samoin kuin numeroiden kanssa. Kirjanpito on kuin pulmien ratkaiseminen, mutta sinun on kysyttävä paljon kysymyksiä ja tehtävä paljon tutkimustyötä löytää kaikki puuttuvat kappaletta.

Kirjanpito avasi ovia kaikenlaisissa liiketoiminnan rannikoilla rannikolle. Syynä kirjanpitoon voi olla paras reitti menestyksekkään uransa aikana, koska kirjanpitoa on aina pidetty liiketoiminnan kielenä ja perusvälineenä. Se on aina kiinnostunut määrittelemään, miten yritys tekee ja mikä on pohja. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana kirjanpitokenttä on kuitenkin muuttunut dramaattisesti vastauksena tällaisiin räjähtäviin suuntauksiin, kuten tietokoneiden vallankumoukseen, valtion sääntelyn lisääntymiseen, usein verolainsäädännön muutoksiin, yritysten globalisaatioon ja yritysten jatkuvaan supistamiseen ja uudelleenjärjestelyyn .... [-]

Yhdysvallat Detroit
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Moraine Valley Community College

Tämä ohjelma vaatii vähintään 64 luotto tuntia ja tarjoaa peruskurssit vaaditaan kahden ensimmäisen vuoden musiikin tutkinto. Opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita si ... [+]

AFA-tutkinto, musiikki

Opiskelijat voivat suorittaa kaksi ensimmäistä opiskeluvuottaan Moraine Valleyssa lähes jokaisen kandidaatin tutkinto-ohjelman neljän vuoden korkeakoulussa tai yliopistossa. Jokainen Moraine Valley -yhdistystaiteen (Associate in Arts, AA), Associate in Science (AS), Yleisopinnotuksen assistentti (AGS) ja kuvataiteen liitto (AFA) - yhdistää keskeiset yleiskoulutuskurssit ja suurhankkeet, erityisiä valinnaisia. Jotta onnistunut siirto, opiskelijoiden on harkittava, minkä neljän vuoden korkeakoulu tai yliopisto he haluavat osallistua ja on valittava työssään huolellisesti. Moraine Valleyn akateemiset neuvonantajat ovat valmiita auttamaan oppilaita kehittämään yksilöllisen opetussuunnitelman.... [-]

Yhdysvallat Palos Hills
September 2019
Full-time
64 - 65 tuntia
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Independence Community College

Kahden vuoden koulutusohjelman Athletic Training ICC on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita liittoutuneiden terveydenhuollon ammatti erikoistunut tervey ... [+]

Athletic Training Program

Kahden vuoden koulutusohjelman Athletic Training ICC on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita liittoutuneiden terveydenhuollon ammatti erikoistunut terveydenhuollon urheilijoiden. ICC opiskelija urheilullinen kouluttajat saavat arvokasta urheilullinen koulutusta tietojen ja taitojen kautta sekä tutkijoiden ja käytännön kokemuksia.

Kun ei suoraan käsitellä vahinkoa työpaikalla tai pelikenttä, Athletic Trainer työskentelevät usein kouluttaa ihmisiä siitä, miten välttää yleisiä vammoja, kuten nyrjähdyksiä, kantoja ja muu työ tai urheilu liittyviä vammoja.

Independence Community College tarjoaa Associate of Science tutkinto Athletic Training jossa korostetaan liikuntalääketieteen, ensihoito, ja vammojen ehkäisyyn. ICC opiskelija kouluttajat saavat arvokkaita akateeminen opetusta sekä käytännön kokemus ja käytännön koulutusta läpi osallisuudesta kollegion urheilujoukkueiden. ... [-]

Yhdysvallat Independence
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Snow College

Snow College tarjoaa jatko-opiskelijalle APE-tutkintoa opiskelijoille, jotka aikovat siirtää yliopistoon ja harjoittaa ylioppilastutkintoa millä tahansa perinteisestä tek ... [+]

Suunnitteluohjelma

Snow College tarjoaa jatko-opiskelijalle APE-tutkintoa opiskelijoille, jotka aikovat siirtää yliopistoon ja harjoittaa ylioppilastutkintoa millä tahansa perinteisestä tekniikan alasta. Tämä kaksivuotinen tutkinto vaatii kurssin painottamista tekniikan, matematiikan ja fyysisen tieteen alalta ja sillä on vähemmän yleisiä koulutusvaatimuksia kuin Associate of Science (AS) tai Associate of Arts (AA) -tutkinto. On odotettavissa, että opiskelija ansaitsee myös AS-tutkinnon Snow College , mutta ylimääräisiä kursseja tarvitaan täydentämään ylemmän koulutusvaatimuksen tasapainoa.

tulokset

Snow College -opetuksen suunnittelussa painottuvat opiskelijat odottavat osoittavan, että heillä on käytössään fysiikan teorioista ja periaatteista newtonilaisen mekaniikan, gravitaation, sähkön ja magnetismin, aaltoliikkeen ja fyysisen optiikan aloilla; tuntee tavanomaiset matemaattisen analyysimenetelmät, mukaan lukien trigonometria ja analyyttinen geometria, differentiaali- ja integraalilaskenta, matriisit ja lineaarinen algebra sekä ratkaisut differentiaaliyhtälöihin; ymmärtää kemian rooli fyysisessä ja biologisessa ympäristössä, koska se liittyy atomien ja molekyylin rakenteeseen, termodynamiikan lakeihin ja siihen, miten energia vaihdetaan järjestelmien välillä; voivat toimia tehokkaasti ryhmässä saavuttaakseen tavoitteen ja vaikuttavat merkittävästi sen tulokseen; voi yhdistää fysiikan ja kemian tietämyksen yhdessä matematiikan analyyttisten taitojen kanssa löytää ratkaisuja yhteiskunnalle hyödyttäviin teknisiin ongelmiin; voi käyttää tietokonetta tallentamaan ja käsittelemään teknisiä tietoja, käsittelemään tietoa etäyhteydellä internetin välityksellä ja laskentatoimenä, joka liittyy suunnitteluprosessiin; tuntea arvostusta fyysisestä maailmasta ja sen hallinnoimasta lainsäädännöstä, nauttia matematiikan kauneudesta ja fyysisten teorioiden tyylikkyydestä, arvostaa ammattietiikan merkitystä, kuten insinöörit harjoittavat, kun he käyttävät osaamistaan ​​ja taitojaan palvelemaan yhteiskuntaa.... [-]

Yhdysvallat Ephraim
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Cégep de Lévis-Lauzon

Biotekniikan teknologiat ovat erikoistuneet laboratoriotyöhön eri kemian ja biologian aloilla. ... [+]

Biotekniikan erikoistumisreitti

Biotekniikan teknologiat ovat erikoistuneet laboratoriotyöhön eri kemian ja biologian aloilla.

Heidän laboratoriokoulutuksensa antavat heille mahdollisuuden hankkia erikoistuneita laitteita, jotka löytyvät bioteknologian työpaikoista. Tekijät ovat koulutettuja työskentelemään monilla aloilla. Eniten niistä kiinnostaa elävät organismit . Ne käyttävät mikro-organismit kasvavat bakteerit, solut ja klooni séquencent DNA: ta. He voivat osallistua tuotteiden ja teknologioiden kehittämiseen maataloudessa, elintarvikkeissa, lääkkeissä ja ympäristössä.

Mitä opimme?Edistyneet periaatteet kemian ja biokemian alallaKuinka ottaa näytteitä, analysoida niitä ja tuottaa raporttejaKehittyneiden analysointivälineiden käyttöMikro-organismien tunnistaminen, manipulointi ja muokkaaminenMiten lukea DNA: ta ja suorittaa testejäMiten kasvattaa soluja ja kudoksiaKuinka kloonataOnko tämä ohjelma sopiva sinulle?Biologia kiehtoo sinua ja kemia kiinnostaa sinua.Haluatko oppia konkreettisesti.Olet kiehtonut laboratoriotyöstä.Haluat käyttää hienostuneita instrumentteja.Sinulla on kiinnostusta uusiin tekniikoihin.Sinulla on hyvä vastuuntunto ja havainto.Olet systemaattinen ja tarkka."Laboratoriokokeilu on keskeinen osa koulutusta"Miksi valita Lévis-Lauzon?Ainoa CEGEP Itä-Quebecissa tarjoaa korkeakoulututkinnon biotekniikassa.Laboratoriot ovat teknologian kärjessä ja järjestetty bioteknologian ja kemianteollisuuden vaatimusten mukaisesti.Koulutus keskittyi käytännön työhön.Ammattikorkeakoulututkinnot ja -tutkimus.Koulutus keskittyi työmarkkinoiden todellisuuteen.Käytännön harjoittelu yrityksissä, joilla on mahdollisuus kansainvälisiin 8 viikon harjoitteluihin (Ranska, Belgia, Yhdysvallat ja Meksiko) .Mahdollisuus tehdä viimeinen istunto (kurssi ja harjoittelu) Ranskassa .Käytännön harjoittelu työpaikalla Quebecissä (3 viikkoa).Computer Assisted Experimentation (CAO) ohjelman eri kursseilla.Biotekniikan teknologian siirtoyksikkö (TransBIOTech) ja Cégep: n liitteenä oleva tieteellinen kokonaisuus.Useita DEC-BAC-sopimuksia.Kurssiryhmä... [-]
Kanada Levis
September 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Goodwin College

Koska Human Services ammattilainen, voit tarjoavat laajan valikoiman palveluja, jotka auttavat ihmisiä täyttämään ihmisten perustarpeiden, parantaa elämänlaatua, ja käsit ... [+]

Rakenna Ura vaihtaminen Asuu Meidän Human Services Degree

kuten Human Services ammattilainenVoit antaa laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat ihmisiä täyttämään ihmisten perustarpeiden, parantaa elämänlaatua, ja käsitellään esteitä ihmisen kasvun ja kehityksen. Meidän Ammattikorkeakoulututkinto Human Services auttaa rakentamaan ydinosaamista ihmisen palvelu työnantajat etsivät myös: suorittamiseksi saannin ja arvioinnit; haastattelujen ja neuvonta; tarjoaminen palveluohjaus; harjoitellaan ammatillisten etiikka, arvot, ja kulttuuriosaaminen; ymmärtäminen psykologian yksilön ja ryhmän; ja tehokkaaseen asianajo.

Sinä edistää positiivista muutosta yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen. Sinä auttaa ihmisiä voittamaan haasteet ja esteet, jotka he kohtaavat jokapäiväisessä elämässään. Ja koet uskomattoman tyydyttävällä tietäen, että olet tehnyt todellista ja positiivinen ero elämää toisten.... [-]

Yhdysvallat East Hartford
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
1 - 4 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Wallace State Community College

Ohjelman pituus on noin 63 lukukautta tuntia. Opiskelijat saattavat joutua tekemään korjaavia luokkia (täten lisäävät vaadittuja tunteja) riippuen sijoittelun testipistei ... [+]

Tietoja Business Administration -ohjelmasta

Ohjelman pituus on noin 63 lukukautta tuntia. Opiskelijat saattavat joutua tekemään korjaavia luokkia (täten lisäävät vaadittuja tunteja) riippuen sijoittelun testipisteistä.

Täydennys Outline

Liiketalouden koulutusohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoitella nelivuotista tutkintoa liiketoimintaan liittyvillä aloilla, kuten kirjanpito, taloustiede, talous, hallinto tai markkinointi. Yleiskoulutus Core kursseja ja Professional Core kursseja otetaan WSCC ja siirretään sitten nelivuotiseen laitokseen. Kun oppilaat edistyvät opetussuunnitelman kautta, on tehtävä yhteydenpito neljän vuoden (vanhempi) oppilaitokseen sen varmistamiseksi, että ohjeet toteutetaan siirron yhteydessä.... [-]

Yhdysvallat Hanceville
September 2019
Full-time
5 lukukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Seward County Community College

Autotekniikka käsittää ajoneuvojen mekaanisten ja elektronisten järjestelmien tarkastukset, korjaukset ja huolto. SCCC autoteollisuuden teknologiaohjelmaan osallistuvat o ... [+]

Autoalan mekaanikon teknologiaohjelma Seward County Community College tarjoaa opiskelijoille haasteen tarkasti diagnosoida ja oikein korjata myöhään malliautoja ja kevyitä kuorma-autoja. Tämä ohjelma on sertifioitu National Automotive Technician Education Foundationilta (NATEF). Opiskelija tuntee autoteollisuuden ammattilaisten menestymisen oppimisen aikana sekä mekaanisten taitojen ja monimutkaisten diagnoosimenetelmien oppimisen.

Autotekniikan tekniikan opiskelijat SCCC :

Käytä hands-on- ja luokkahuoneen koulutusta oppikirjojen, videonauhojen, tietokoneohjelmien, valmistajien koulutusmateriaalien, huoltokäsikirjojen, harjoittelumoduulien ja vierekkäisten puhujien avulla.Käytä ajantasaisia ​​laitteita, kuten sähköisiä testauslaitteita, tietokoneistettuja tietojärjestelmiä ja ammattilaislaatuisia työkaluja tehtävien oikeaan ja turvalliseen suorittamiseen.Työskentele todellisten ongelmien kautta asiakkaan omistamien ajoneuvojen kautta.opetussuunnitelma... [-]
Yhdysvallat Liberal
September 2019
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
West Hills College - Coalinga

Ammattikorkeakoulututkinto tarjoaa pitoisuudet Studio Art ja Art History. Studio Art pitoisuus on yleinen opetussuunnitelma, joka tarjoaa laajaa koulutusta kuvataiteen. T ... [+]

Ammattikorkeakoulututkinto tarjoaa pitoisuudet Studio Art ja taidehistoria. Studio Art pitoisuus on yleinen opetussuunnitelma, joka tarjoaa laajaa koulutusta kuvataiteen. Taidehistorian pitoisuus on suositeltava niille opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa BA museossa tutkimuksissa.

Art AA Degree

Ohjelma opiskelija oppimistulokset

Opiskelija luo visuaalisesti tasapainoista kuvitusta taiteen elementtejä ja suunnittelun periaatteet. Opiskelija tuottaa jatkuvaa ja kehitetään taideteoksia sisällyttämistä kuvataiteilijan portfolion. Opiskelija luo taideteoksia osoittanut tuntevansa perus väriteoriaan ja värien sekoittaminen. Opiskelija kirjoittaa henkilö... [-]
Yhdysvallat Coalinga
January 2020
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi